تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: مرگ مغزي؟

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

البته نه واسه گنجيشكا
    پس گنجیشکا باید چی کار کنن؟!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

پس گنجیشکا باید چی کار کنن؟!!!!
    گنجيشكا احتياجي به خودكشي ندارن همين كه يه مدت بدون معشوقشون باشن دق ميكنن و ميميرن دقيقا مث العان من بي تو

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

گنجيشكا احتياجي به خودكشي ندارن همين كه يه مدت بدون معشوقشون باشن دق ميكنن و ميميرن دقيقا مث العان من بي تو

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

تاپیک عشقولانه شد الان صدای morsadr درمیادا!!!!

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوستان چه اصراری به زدن این جور تایپکا دارین؟؟؟دفعه قبل که اخطار گرفتین بازم دارین ادامه میدین....همینجوریش جوونای مردم به وسیله انواع واقسام موارد دارن میمیرن بعد شما میاین درمورد مرگ شیرین وبدون درد تایپک میزنین؟؟؟مثلا دارین به بار علمی فروم اضافه میکنین یا فقط برای تفریح تایپک میزنین؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان چه اصراری به زدن این جور تایپکا دارین؟؟؟دفعه قبل که اخطار گرفتین بازم دارین ادامه میدین....همینجوریش جوونای مردم به وسیله انواع واقسام موارد دارن میمیرن بعد شما میاین درمورد مرگ شیرین وبدون درد تایپک میزنین؟؟؟مثلا دارین به بار علمی فروم اضافه میکنین یا فقط برای تفریح تایپک میزنین؟؟؟؟
    دوست عزيزي كه خيلي به فكر جوناي اين مملكت هستي همين امروز يكي از بهترين تاپيكاي اينجا كه در مورد بيماري هاي مسري و خطرناك بود و باعث ميشد تا جونا بهتر روابطشون رو برنامه ريزي كنن به راحتي به ترش رفت بعدش شما ميگي اينجوري من حس ميكنم بعضيا نميخوان جونا يه سري چيزا رو بدونن

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

بی خیال...
    دنیا دو روزه!!!
    کارت اخطار من که پر شده میخوان کارت جدید واسم صادر بشه!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اون تایپک که فکر کنم میدونم دررابطه با جی بود!!!از پست هاش خبری ندارم ولی حتما تعداد اسپم زیاد بوده که رفته به تراش...وگرنه آموزش این جور مسائل که پنهان کاری نمیخواد...تو همه دنیا این گونه آموزشها رو تو مدارس میدن...منظور من این بود که تایپک میزنین توش لااقل پستای مفید بدین که پستای بقیه دوستان به ترش نره!!!نه اینکه شما ودوستتون تو تایپک قربون صدقه هم برین!!!!!!!!!!!در مورد این جور مرگا هم مردم به اندازه کافی میدونن شما احتیاج نیست به دانششون تو این زمینه اضافه کنین!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اون تایپک که فکر کنم میدونم دررابطه با جی بود!!!از پست هاش خبری ندارم ولی حتما تعداد اسپم زیاد بوده که رفته به تراش...وگرنه آموزش این جور مسائل که پنهان کاری نمیخواد...تو همه دنیا این گونه آموزشها رو تو مدارس میدن...منظور من این بود که تایپک میزنین توش لااقل پستای مفید بدین که پستای بقیه دوستان به ترش نره!!!نه اینکه شما ودوستتون تو تایپک قربون صدقه هم برین!!!!!!!!!!!در مورد این جور مرگا هم مردم به اندازه کافی میدونن شما احتیاج نیست به دانششون تو این زمینه اضافه کنین!!!!!!!

هر كسي راهشو خودش انتخاب ميكنه من اگه يه شيشه سم به شما بدم شما ميخوري پس حرفتون بي منطق و دليله

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

شما از تمام صحبت من فقط همین نتیجه رو گرفتی؟؟؟؟؟؟
    اگه همین نتیجه رو گرفتی که باشه هر طور راحتین همون کارو بکنین...ولی شما اصل صحبت منو نگرفتین...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما از تمام صحبت من فقط همین نتیجه رو گرفتی؟؟؟؟؟؟
    اگه همین نتیجه رو گرفتی که باشه هر طور راحتین همون کارو بکنین...ولی شما اصل صحبت منو نگرفتین...
    باور كنين بحث ما علمي بود اگه يهو چيزي وسطش اومد عمدي نبود اگه بحث عاشقانه باشه راحت ميتونيم بريم ياهو يا تو پروفايل پي ام بديم لوزمي نداره بيام اينجا جلوي چشم همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •