تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: هپاتیت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

به خاطر بزرگ شدن طحاله اين افتادگي شكم
    در كل اگه آدم دير بفهمه خيلي بيماري خطرناكيه و به مرگ منتهي ميشه
    خوب اين كجاش غير غلميه هپاتيت اگه دير درمان بشه به مرگ منتهي ميشه غير اينه؟

تورم غدد لنفاوی علل بسیاری ولی محکم ترین علل ایدز این نیست
    اتفقا كاملا اينو اشتباه كردين تورم غدد لنفاوي اولين و محكمترين دليل ايدزه اينم لينك تكملي از سايت رسمي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ايدز خطرناكتره چون در حال حاظر هيچ درماني نداره ولي بدترين نوع هپاتيت هم العان به خوبي درمان ميشه
    اينم كه ديگه حتي يه بچه 5 ساله ميدونه كه ايدز كشنده تره هپاتيت اگه زود تشخيص داده بشه به خوبي درمان ميشه اما درمان قطعي واسه ايدز وجود نداره تمام داروها فقط ميتونن چند سالي به عمر بيمار اضافه كنن اما اين كه علاج كنن فعلا هرگز امكان نداره
    تصفيه خون كه شايد بشه گفت آب انار غلضت خون رو پايين مياره
    منم گفتم شايد در ضمن هيشكي نميتونه انكار كنه كه آب انار واسه سلامتي خيلي مفيده

خوب حالا كجاي پستاي من غير علميه جوري كه شما گفتين هر كي منو نشناسه فكر ميكنه يه بيمار اسكيزوفرنيك هستم

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به خاطر بزرگ شدن طحاله اين افتادگي شكم
    1. عزیز جان بزرگی طحال ربطی به افتادگی شکم نداره

اتفقا كاملا اينو اشتباه كردين تورم غدد لنفاوي اولين و محكمترين دليل ايدزه
    ببنید . درسته که از علایم ایدز بزرگی غدد لنفاویه ولی بزرگی غدد لنفاوی محکمترین علت ایدز نیست . توجه کنید که هر گردویی گرده ولی هر گردی که گردو نیست ! لطفا به تفاوت ان توجه کنید غدد لنفاوی در اثر هر عفونتی می تونن بزرگ شوند و یکی از آنها می تونه ایدز باشه .

ايدز خطرناكتره چون در حال حاظر هيچ درماني نداره ولي بدترين نوع هپاتيت هم العان به خوبي درمان ميشه
    نه دوست عزیز اشتباه نکنید اینطور نیست که بدترین نوع هپاتیت درمان داشته باشه . هپاتیت C واکسن و درمانی ندارد . در مورد هپاتیت ها هم باید بدانید که بعضی از آنها که هپاتیت شدید و یا به قولی فولمینانت می باشند بسیار سریع کشنده می باشد . البته بدانید درمان بسیاری از هپاتیت ها هم قطعی نیست . کلا از نظر پزشکی منظور از درمان درمان قطعی و ریشه کنی بیمار می تونه نباشه بلکه کنترل بیماری هم درمان محسوب میشه .
    بصورت کلی بدانید خطرناک بودن بیماری به معنای درمان ناپذیری بیماری نیست و نمی توان گفت اگر بیماری درمان ناپذیره پس حتما بسیار خطرناکه . اینها دو مقوله جدا از هم هستند که می تونن به همدیگر ارتباط داشته باشند شاید هم بی ارتباط باشند . شاید بتوان گفت که در مورد خطرناک بودن یک بیماری شدت و حدت آن مهم تر از درمان پذیری آن باشد

تصفيه خون كه شايد بشه گفت آب انار غلضت خون رو پايين مياره
    مشکل قسمت دوم عرایض شماست که ادعا کرده اید آب انار غلضت خون را پایین می آورد .

لطفا بیشتر دقت کنید
    پسورد یادت نره

خوب حالا كجاي پستاي من غير علميه جوري كه شما گفتين هر كي منو نشناسه فكر ميكنه يه بيمار اسكيزوفرنيك هستم
    آقا ما کی جسارت کردیم فقط خودتون گفتید که اشتباهاتون را متذکر بشم .

3. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

993

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

1. عزیز جان بزرگی طحال ربطی به افتادگی شکم نداره

ببنید . درسته که از علایم ایدز بزرگی غدد لنفاویه ولی بزرگی غدد لنفاوی محکمترین علت ایدز نیست . توجه کنید که هر گردویی گرده ولی هر گردی که گردو نیست ! لطفا به تفاوت ان توجه کنید غدد لنفاوی در اثر هر عفونتی می تونن بزرگ شوند و یکی از آنها می تونه ایدز باشه .

نه دوست عزیز اشتباه نکنید اینطور نیست که بدترین نوع هپاتیت درمان داشته باشه . هپاتیت C واکسن و درمانی ندارد . در مورد هپاتیت ها هم باید بدانید که بعضی از آنها که هپاتیت شدید و یا به قولی فولمینانت می باشند بسیار سریع کشنده می باشد . البته بدانید درمان بسیاری از هپاتیت ها هم قطعی نیست . کلا از نظر پزشکی منظور از درمان درمان قطعی و ریشه کنی بیمار می تونه نباشه بلکه کنترل بیماری هم درمان محسوب میشه .
    بصورت کلی بدانید خطرناک بودن بیماری به معنای درمان ناپذیری بیماری نیست و نمی توان گفت اگر بیماری درمان ناپذیره پس حتما بسیار خطرناکه . اینها دو مقوله جدا از هم هستند که می تونن به همدیگر ارتباط داشته باشند شاید هم بی ارتباط باشند . شاید بتوان گفت که در مورد خطرناک بودن یک بیماری شدت و حدت آن مهم تر از درمان پذیری آن باشد

مشکل قسمت دوم عرایض شماست که ادعا کرده اید آب انار غلضت خون را پایین می آورد .

لطفا بیشتر دقت کنید
    پسورد یادت نره

آقا ما کی جسارت کردیم فقط خودتون گفتید که اشتباهاتون را متذکر بشم .
    به هر حال من قانع نشدم ولي شما همه جا برو بگو مارو زدي ما هم ميگيم آره

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به هر حال من قانع نشدم ولي شما همه جا برو بگو مارو زدي ما هم ميگيم آره
    حالا چرا ناراحت میشی . من که چیزی نگفتم . کی شما را زدم بابا ؟ ناراحت نشو پسوردتو نمی خواهم
    نکنه قهر کنی دیگه پست نزنی ما دلمون براتون تنگ میشه
    مخلص شما

6. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حالا چرا ناراحت میشی . من که چیزی نگفتم . کی شما را زدم بابا ؟ ناراحت نشو پسوردتو نمی خواهم
    نکنه قهر کنی دیگه پست نزنی ما دلمون براتون تنگ میشه
    مخلص شما
    ما چاكريم دكتر البته همه ميدونن كه اطلاعات پزشكي من نسبت به شما مثال كاه به كوه هست

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •