یالا یالا... ادامشو یالا
یالا یالا... ادامشو یالا
با سلام
تو dreamweaver چطوری میتونم تو قسمت manage sites یه سایت رو درست کنم ؟ ( پنجره ای که باز میشه باید گزینه ها رو چطوری پیش برم ؟ )
ممنون
با سلام به همه دوستان
قصد داشتم تاپيك جديدي ايجاد كنم كه اجازه داده نشد كسي ميدونه چرا؟ به هر حال
سال 84 مجموعه آموزشهایی را تحت عنوان آموزش دریم ویور mx در سایت pcseven قرار دادم که تا 19 قسمت ادامه یافت بعد از آن فایلها از بین رفت و مخصوصا تمرینات را کسی نتوانست آپلود کند.
هر چند از آن زمان تا کنون زمان زیادی گذشته منتها علارغم تغییر نام آن از شرکت ماکرو مدیا به اوب هنوز برنامه قالب کلی خود را حفظ نموده بنابر این باردیگر همان آموزشها را با تمام تمرینات ارائه شده در غالب یک فایل واحد جهت علاقمندان با مقداري بازنگري قرار میدهم
این آموزش مشتمل بر 194 صفحه و 9 سری فایل تمرینی كاملا به زبان فارسي و بصورت مصور ارائه میگردد.
توضيح: سطح آموزش مقدماتي و متوسط مطالب مربوط به سايتكهاي ديناميك و بانك اطلاعاتي در آن نيامده است
حجم :7 مگا بايت
از مديران اگر اجازه ايجاد تاپيك بدهند اين مطلب در يك تاپيك جداگانه ايجاد گرددکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من از همون کسایی هستم که آموزش شما رو در pcseven دنبال میکردم که یه دفعه همه چیز ترکید. حالا اگه میشه ادامش رو برید ببینیم به کجا میرسیم؟
در ضمن لینک خرابه
یا علی.
با سلام دوست گرامی اگر serialnumber adobe dreamweavercs4 برایم بگذاری ویابرایم ایمیل کنید ممنون میشمabounajmi22@yahoo.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)