تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: انتخاب بین HP 3150 و ACER 5742

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ایران برندهای مثل : APPLE و HP گارانتی رسمی ندارند و این گارانتی های شرکتی به جزء هزینه اضافی هیچ سودی ندارند.
    از نظر برند های معتبری مثل APPLE و HP نیازی به گارانتی ندارند ......

موفق باشید

2. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در ایران برندهای مثل : APPLE و HP گارانتی رسمی ندارند و این گارانتی های شرکتی به جزء هزینه اضافی هیچ سودی ندارند.
    از نظر برند های معتبری مثل APPLE و HP نیازی به گارانتی ندارند ......

موفق باشید
    سلام
    برند هر چه قدر هم معتبر باشه بازم به نظر من گارانتی واجبه زیاد هم واجبه زیاد زیاد ....
    البته یک گارانتی قابل اعتماد

به هر حال میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    نمونش همین hp dv3 4170ee مال من که به گارانتی خورد
    زنگ زدم فروشنده گفت فرستادم تهران ........خدا به دادم برسه

داره خودمونی میشه ie313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

5742 کارتون رو راه میندازه ولی چه بهتره که از الان چیز بهتر بگیرین منظورم همون 3150 هست.حداقلش بعدا پشیمون نمیشی و حسرت نمیخوری.
    مرسی از راهنمايت
    فقط اگه ممکنه يکم بيشتر توضيح بده ! منظورت از پشيمونی چیه ؟
    یعنی فرق قابل ملاحظه ای بين اين دو مدل هست ؟
    بازم ممنون

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    برند هر چه قدر هم معتبر باشه بازم به نظر من گارانتی واجبه زیاد هم واجبه زیاد زیاد ....
    البته یک گارانتی قابل اعتماد

به هر حال میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    نمونش همین hp dv3 4170ee مال من که به گارانتی خورد
    زنگ زدم فروشنده گفت فرستادم تهران ........خدا به دادم برسه
    بله کار از محکم کاری عیب نمی کنه .....
    اما اگه شما از هر نوع گجکتی درست استفاده کنید قاعدتا نباید دچار مشکل بشه .....
    به هر حال hp و apple گارانتی رسمی ندارند و افرادی که دنبال این دو برند هستند باید با این موضوع بسازند ...

موفق باشید

6. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی از راهنمايت
    فقط اگه ممکنه يکم بيشتر توضيح بده ! منظورت از پشيمونی چیه ؟
    یعنی فرق قابل ملاحظه ای بين اين دو مدل هست ؟
    بازم ممنون
    مثلا اچ پی یه خوبیهایی که داره اینه که رم و گرافیکش بالاتره حالا یه زمانی هم بخوای یه بازی کنی خیالت راحته.مثل این میمونه که شما بخولی سیستم خونگیت رو ارتقا بدی.با این سیستم حالا حالاها میزونی.یه خوبی دیگشم اینه که فینگر پرینت داره.باورت نمیشه این فینگر پرینت یه نعمته.بعدشم مهمترین حسنش hp بودنشه.

8. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مثلا اچ پی یه خوبیهایی که داره اینه که رم و گرافیکش بالاتره حالا یه زمانی هم بخوای یه بازی کنی خیالت راحته.مثل این میمونه که شما بخولی سیستم خونگیت رو ارتقا بدی.با این سیستم حالا حالاها میزونی.یه خوبی دیگشم اینه که فینگر پرینت داره.باورت نمیشه این فینگر پرینت یه نعمته.بعدشم مهمترین حسنش hp بودنشه.
    واقعا ممنون از جوابهای سریع و دقیقتون
    مساله اینه که من از کارت گرافیک نهایتا برای برنامه های گرافیکی مثله فتوشاپ و یا اتوکد استفاده کنم ! و علاقه ی زیادی به بازی ندارم !
    البته اگه اختلاف قیمت پایین تر بود، قطعا حرف شما برای من سند می شد. ولی 1230 تومن در مقابل 830 هزار تومن، یعنی 400 هزار تومن اختلاف !!
    ممکنه مدلی وجود داشته باشه: با فرض اینکه cpu خوبی داشته باشه و اختلاف قیمتش با 5742 کم باشه ؟ و البته از لحاظ کارایی جواب پس داده باشه ؟
    اگه ممکنه راهنمایی کنید

بازم ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا ممنون از جوابهای سریع و دقیقتون
    مساله اینه که من از کارت گرافیک نهایتا برای برنامه های گرافیکی مثله فتوشاپ و یا اتوکد استفاده کنم ! و علاقه ی زیادی به بازی ندارم !
    البته اگه اختلاف قیمت پایین تر بود، قطعا حرف شما برای من سند می شد. ولی 1230 تومن در مقابل 830 هزار تومن، یعنی 400 هزار تومن اختلاف !!
    ممکنه مدلی وجود داشته باشه: با فرض اینکه cpu خوبی داشته باشه و اختلاف قیمتش با 5742 کم باشه ؟ و البته از لحاظ کارایی جواب پس داده باشه ؟
    اگه ممکنه راهنمایی کنید

بازم ممنون
    1230 چیه؟دوستم یه مدت پیش از رشت قیمت گرفت 1100.حالا نمیدونم مرده اشتباه گفت یا نه.ولی خیلی باشه 1150 تو تهرانه.مدل پایین تر که گفتین 3140 هست که رمش 4 و فینگر پرینت نداره ولی اصلا پیشنهاد نمیشه چون مشکل گرمایی داره.بعدشم کیفیت ال ای دی اچ پی از ایسر بهتره.دی وی دی رایترشم لایت اسکریپ داره.فینگر پرینت هم داره.خوشگل تر هم که هست.کانفیگشم که اینقدر بالاتره.باز انتخاب با خودتونه.من زیاد منظورم به کانفیگ نیست بیشتر دوست دارم شما کیفیت این 3150 رو ببینین.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1230 چیه؟دوستم یه مدت پیش از رشت قیمت گرفت 1100.حالا نمیدونم مرده اشتباه گفت یا نه.ولی خیلی باشه 1150 تو تهرانه.مدل پایین تر که گفتین 3140 هست که رمش 4 و فینگر پرینت نداره ولی اصلا پیشنهاد نمیشه چون مشکل گرمایی داره.بعدشم کیفیت ال ای دی اچ پی از ایسر بهتره.دی وی دی رایترشم لایت اسکریپ داره.فینگر پرینت هم داره.خوشگل تر هم که هست.کانفیگشم که اینقدر بالاتره.باز انتخاب با خودتونه.من زیاد منظورم به کانفیگ نیست بیشتر دوست دارم شما کیفیت این 3150 رو ببینین.
    با این تفاسیر شما ، به شدت به خرید 3150 ترغیب شدم.
    فقط میمونه از کجا باید خرید و با چه گارانتی ؟
    ممکنه تو این زمینه هم راهنمایی کنید
    خیلی خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با این تفاسیر شما ، به شدت به خرید 3150 ترغیب شدم.
    فقط میمونه از کجا باید خرید و با چه گارانتی ؟
    ممکنه تو این زمینه هم راهنمایی کنید
    خیلی خیلی ممنون
    از همین الان میگم مبارکتون باشه.
    راستش من تهران نیستم ولی حتما سعی کنین از جای درست و حسابی و معتبر بگیرین.را جع به گارانتی بگم اچ پی هم مثل اپل چون محصول آمریکاییه تو ایران گارانتی اصلی نداره ولی از بین گارانتی ها شرکتی برای اچ پی بدون شک بهترین گارانتی ایران اچ پی هست.البته به نسبت گارانتی های دیگه گرونتره ولی واقعا گارانتی خوبیه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از همین الان میگم مبارکتون باشه.
    راستش من تهران نیستم ولی حتما سعی کنین از جای درست و حسابی و معتبر بگیرین.را جع به گارانتی بگم اچ پی هم مثل اپل چون محصول آمریکاییه تو ایران گارانتی اصلی نداره ولی از بین گارانتی ها شرکتی برای اچ پی بدون شک بهترین گارانتی ایران اچ پی هست.البته به نسبت گارانتی های دیگه گرونتره ولی واقعا گارانتی خوبیه.
    یه مساله این که الان ایران اچ پی موجود نداره ! یعنی اگه برم تو بازار با این گارانتی هایی که شما فرمودید ممکنه اصلا موجود نباشه ؟

ممکنه نظرتون در مورد اینا رو هم بگید : n61 با blu-ray ، بعد u45slim asus با قیمت 1.180 ،بعد lenovo y560 با کانفیگ ، i5,4,640,1GB ATI5730 به قیمت 1.150

بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •