در کارکرد عادی 1.51v است. من گمان نمی کنم نیازی به تغییر باشد. به هر روی جزئیات کارکرد سیستم من در تصویری از برنامه HW Monitor :
![]()
در کارکرد عادی 1.51v است. من گمان نمی کنم نیازی به تغییر باشد. به هر روی جزئیات کارکرد سیستم من در تصویری از برنامه HW Monitor :
![]()
به نوشته هات اندیشیدم و بر آن شدم دلیل را بیابم و خیلی زود متوجه برنامه EPU-4 Engine شرکت سازنده تخته مادر سیستم خودم asus شدم. در این برنامه میزان کارایی [ performance ] تخته مادر را می تونی تنظیم کنی که آیا با بیشینه یا کمینه توانایی اش کار کند یا نه. در حالت high performance بود و من آنرا در حالت auto بازتنظیم کردم.
سپاس از آگاهی که به من دادی. من داشتم بی دلیل کافی، انرژی و الکتریسیته بیشتری مصرف می کردم و باعث شدی پول کمتری از سمت این سیستم بابت هزینه الکتریسیته پرداخت کنم و نیز تو باعث شدی گاز های مخرب و نابود گر کمتری توسط سیستم من تولید بشه و در نتیجه نهنگ ها ی کمتری به دلیل گر مایش زمین در ساحل ها خودکشی کنند. من مطمئن هستم الهه ی طبیعت امشب به خوابت می آد. ( چه شبی بشه امشب )
سلام
در برنامه CPUID HWMonitor گزینه AUXTIN درجه حرارت کدام قطعه رو نشون میده و معمولا دمای مجازش چقدر باید باشد
باتشکر
کسی نیست جواب ما رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)