به نظر من x10 mini pro خیلی خوبه! وقتی باهاش کار میکنید اصلا اون چیزی که هست به نظر نمیاد!
ببخشید چرا ویواز از x6 بهتره؟ ویواز فقط دوربین داره
x6 صدای خیلی بهتر و با کیفیت تر + پشتیبانی سیمبین از نوکیا + صفحه لمسی خارنی و...
به نظر من x10 mini pro خیلی خوبه! وقتی باهاش کار میکنید اصلا اون چیزی که هست به نظر نمیاد!
ببخشید چرا ویواز از x6 بهتره؟ ویواز فقط دوربین داره
x6 صدای خیلی بهتر و با کیفیت تر + پشتیبانی سیمبین از نوکیا + صفحه لمسی خارنی و...
دوست عزیز ...به نظر شما X6 میتونه برای 2 سال یه گوشی ایده آل باشه ...آخه من گوشیمو سریع عوض نمیکنم !!![]()
ویواز سی پی یو arm cortex با فرکانس 720 مگاهرتز داره + 256 مگ رم + شتاب دهنده 3 بعدی در حالی که x6 فقط یه سی پی یو arm11 داره و 128 مگ رم یعنی همون سخت افزار 5530 200تومنی
ویواز دوربین 8 داره + فیلم hd
صدای اسپیکر x6 که good هست از نظر gsmarena و انطور چیز خاصی نیست البته از ویواز بلدنتره
هدفونم که gsmarena گفته very good و ویواز رو گفته decent
پس صدای x6 اونطورم چیز خاصی نیست
پشتیبانی از سیمبین رو بیشتر توضیح میدی ؟ آخه الان سیمبین 3 اومده دیگه سیمبین قبلی کلاً خیلی ساپورت نمیشه
بعدشم مگه سیمبین اصلاً چی داره که ساپورت بخاد ؟
در نتیجه برتری اصلی x6 تاچ خازنی و اسپیکر یکم قویتر
و برتری ویواز دوربین و فیلم برداری بهتر و سرعت بیشتر + بازیهای hd که البته تعدادشون زیاد نیست
منظورم از پشتیبانی اینه که دیگه براش آپدیت نمیاد...
100%دوست عزیز ...به نظر شما X6 میتونه برای 2 سال یه گوشی ایده آل باشه ...آخه من گوشیمو سریع عوض نمیکنم !!
من برتری هر کدوم رو میگم شما خودت انتخاب کن
x6 : تاچ خازنی ... صدای اسپیکر قویتر ... فلش قویتر
ویواز : سی پی یو قویتر و رم 2برابر ... دوربین بهتر و فیلم hd ... مموری میخوره و یه مموری 8 هم توشه
یه گوشی دیگه هم هست ... تاچ خازنی و مولتی تاچ داره ... سیستم عامل سریع و روونی داره ... دوربین 5 عالی ... بلوتوث 3 ... اسپیکر قوی ... قیمتش 300 تومنه ولی 2 3 روز صبر کنی راحت تا 250 میاد
![]()
این همه راجبه گوشی توضیح دادی اسمش رو نگفتی!
wave چی؟
wave 723 هست یا همون samsung s7230
اقا مطمنی 2 یا 3 روزه 50 تومان میاد پایین ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)