من با دی وی دی اکسترنال لایتون امتحان کردم نشد. فرمت فایل های ضبط شده ts است که مشابه دستگاههای دیگس.
من با دی وی دی اکسترنال لایتون امتحان کردم نشد. فرمت فایل های ضبط شده ts است که مشابه دستگاههای دیگس.
با سلام
در مورد سوالات پرسیده شده هر دو مدل بلوسنس و های ویژن هر دو دارای مشخصاتی یکسان هستند و فیلمهای Full HD 1080P را ساپورت میکنند و امکان پشتیبانی از درایو اکسترنال را ندارند.
دوستانی که تمایل به تست دستگاه های ویژن را دارند میتوانند به فروشگاه کامپیوتر مارت در چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41 مراجعه کنند.
در این رابطه کسی نمیتونه کمک کنه ؟
دوست عزیز
با توجه به مشخصات دستگاه نباید مشکلی داشته باشد. باید بتواند پخش کند.
باسلام
كسي از مدل HiVision KMP381 استفاده كرده .
لطفا محاسن و معايب اين مدل رو بگيد .
ظاهرا بايد نسبت به قيمتش مناسب باشه
متشكر
سلام دوستان از راهنمایی های شما متشکرم من دیروز یک دستگاه Hi-Vision 2615-A گرفتم ولی متاسفانه 6 تا کانال ( العالم، پرس تیوی، شبکه قزوین ، شبکه مستند و دو تای دیگه و بدون رادیو ) رو گرفت کاملا صاف به قسمت تنظیمات اتوماتیک و دستی هم رفتم اما هیچ تغییری نیافتاد درهنگام خرید هم فروشنده تست کرد و 14 کانال رو صاف گرفت
در ضمن من در جنوب استان تهران در شهر گلستان بین رباط کریم و اسلام شهر ساکن هستم آیا هنوز در این منطقه کانال های دیجیتالی کامل نشده یا مشکل علت دیگری دارد
در ضمن فایلهای تصویری 3gp رو نشان میده ولی فایل های تصویری mkv و wmv رو نشان نداد آیا راهی یا نرم افزاری هست که بشه این فایلها را نشان بده
سلام
کسی میتونه بگه این دستگاه فولدر DVD رو با منو اجرا میکنه یا فقط Vob رو اجرا میکنه.
یا مثلا اگه ISO DVD رو روی هارد بزاریم با منو اجرا میکنه یا نه؟
در کل میتونه منو DVD رو اجرا کنه یا نه ؟
با تشکر
بلوسنس با پخش MKV اون هم 720p و 1080p هیچ مشکلی نداره
با توجه به پست زير دوست عزيز اين مشكل برنامه ريزي براي ظبط ديگه چيه يعني چي عملا غير قابل استفادست؟مگه ساعت صداسيما با ساعت دستگاه فرق ميكنه؟ توي مدل t14+ هم وجود داره شما اگه دم دستته يه تست كن
Last edited by starpars; 15-03-2011 at 14:52.
از مسئول فنی شرکتمون که تستشون کرده بود پرسیدم گفت من این عیب را توش ندیدم!
حتی یک مزیتی که بلوسنس ها داره این است که بعضی از دستگاه ها وقتی توی برق است و با کنترل خاموشش می کنی، با قطع و وصل شدن برق دستگاه دیگه توی حالت استند بای نمی مونه و روشن میشه ولی اینها این مشکل را نداره
نکته:ساعت دستگاه را روی +3:30 نذارید، روی +0:00 باشه
Last edited by isfahaneshop; 15-03-2011 at 21:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)