آخه زياد لازم نيست كه باز بمونه فقط موقع شماره گيري و بازي بقيش تو حالت بسته جواب ميده كه خيلي خوشگل و خوش سايزه نه ؟
آخه زياد لازم نيست كه باز بمونه فقط موقع شماره گيري و بازي بقيش تو حالت بسته جواب ميده كه خيلي خوشگل و خوش سايزه نه ؟
w900 گوشی فوق العاده هست.نسل 3. صدای استثنایی. کیفیت نمایش فیلم.و... فقط 2تا اشکال داره
حمید جان خوش اومدینوشته شده توسط hamid7
اشکالاتش چیه؟
چرا مارو تو کف میزاری؟
ebinem جان نكنه تو هم ميخواي W900 بگيري به سلامتي ؟ آقا همه ميگن كه تو حالت باز خيلي بزرگه و سيمبين نيست كه به نظر من خيلي هم با حاله الآن تو سوني اريكسونهاي موجود تو بازار به نظر من از همه سرتره فقط يه مشكل اساس داره اونم اينكه قيمتش خيلي گرون شده
نه مهدی جان من حدود 3 هفته پیش w800 گرفتم و فعلا راضیمنوشته شده توسط Mehdi2006
اگر میپرسم چون فقط میخوام بدونم
شاید تا 4 یا 5 سال دیگه گوشی عوض نکنم
فكر نكنم w800 بشه تا 4 5 سال نگه داشت البته از اين نگذريم گوشيه خيلي عالي و كامليه ولي ....... بازم به نظر شخصي بستگي داره
ولي به نظرم w900 به اندازه قيمتش با اون قيافش نميصرفه
شدیدا موافقم حتی اینو میشه گفت که به نصبت قیمت وکارایی k750 از همشون بهترهنوشته شده توسط Radin
چون با قیمت پایینتر تمام همون امکانات رو داره
نوشته شده توسط Radin
سلام
اگر اراده كني تا پيري هم ميتوني مواظبش باشي![]()
من w900i گرفتم قبلا گوشیهای نوکیا داشتم ولی این خیلی با حاله بنظرم اندازش زیاد مهم نیست فقط یکی اینکه جاوا رو ساپورت میکنه دیگم اینکه مموری inboxمحدوده
Last edited by hamid7; 03-06-2006 at 16:12.
حميد جان دور از چشم طرفدارهاي نوكيا بگم شما اگر از نوكيا حتي k300 يعني ضعيف ترين گوشي سوني هم ميخريديد مي گفتيد بهتره نوكيا واقعا در مقابل اين گوشيهاي جديد سوني هيچ
بله بعضي ها شايد تا ژيري هم نگه دارند اما من بدي يا خوبيم اينه كه بيشتر از 6 ماه امكان نداشته گوشي نگه دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)