فک نکنم این شپرد باشه..باید از این سگ های گله باشه.. من یه همچین سگی رو تقریبا نزدیک ویلامون که واسه یکی هست دیدم..فقط پارس میکنه..خیلی ترسوئه...
ولی در کل اینجور سگا واسه همین نگه داری گله و ویلا و .. استفادده میشه
فک نکنم این شپرد باشه..باید از این سگ های گله باشه.. من یه همچین سگی رو تقریبا نزدیک ویلامون که واسه یکی هست دیدم..فقط پارس میکنه..خیلی ترسوئه...
ولی در کل اینجور سگا واسه همین نگه داری گله و ویلا و .. استفادده میشه
Last edited by Steps-Rap; 28-06-2011 at 19:46.
احتمالا هورمون تزریق کردن بهش
سلام .
من میخوام یه سگ دوبرمن تربیت کنم .
چیکار کنم که تربیت بشه ؟
مثلا بگم بشین بشینه، بگرم برو فلان چیزو بیاره بیاره ، و البته اگه جز من کسی رفت پیشش بهج باج نده و از دیگران غذا نگیره .
همنچین چیزایی دیگه . چیکار باید بکنم ؟
به نظر من بهترین نژاد سگ ، نژاد آلمانی یعنی ژرمن شپرد است . هاسکی هم نژاد خوبی هست . ولی ناسازگار با آب و هوای ایران . چون پوست ضخیم تری نسبت به نژاد های دیگه دارند و برای آب و هوای سرد ساخته شده اند.
نمی دونم فیلم رکس که شبکه سه نشون میداد یادتون هست یا نه ؟ اون سگ نژاد اصیل ژرمن شپرد بود .
سلام به همگی آقا من قبلاً سگ نداشتم و اطلاعتی هم ندارم از اونجایی که سگ رو دوست دارم میخوام داشته باشم . یه نژاد دیدم تو سایت باسه فروش به اسم شی هوا هوا که یه سالشه و ماده هست که میگه 550 میفروشه میخواستم ببینم که این نژاد چه جوریه خوبه یا نه چون من حساسیت دارم مشکل نداره و یه مشکل دارم که تو خونه خودمون 60 متری هست و آیا سرو صدا میکنه یا نه ؟ البته یه خونه داریم که خالیه ماله فامیله حیاط داره و توش هم بزرگه ولی اگه اونجا بزارمش کسی نیست پیشش سر بزنه باهاش بازی کنه یا غذا بده ولی میتونم که 2 روز یه بار به هش سر بزنم ولی اینجوری که نمیشه بدرد نمیخوره در کل میخوام بدونم با سه خرید اگه رفتم چه جوری بفهمم که سگه سالمه با توجه به اینکه شناسنامه داره حالا شاید تقلبی باشه یکی از بچه میگه که ببر دامپزشکی معاینه کنه اگه ok بود بگیر حالا میخواستم یکی راهنمایی کنه
دوستان ما بعد 22 سال تازه بالاخره از شر آپارتمان نشینی خلاص شدم .
میخوام یه سگ بیارم .
البته خونه ویلای هست و محل خیلی خلوت . یه شب تنها خوابیدم واقعا سکته کردم !
دنبال سگی هستم که هم بتونه یکمی امنیت خونه رو بیشتر بکنه . هم باهوش باشه و بشه تو خونه اوردش و به عنوان یه رفیق ! باهاش خوش بگزرونم .
حیاط بزرگ هم داریم . از ظر سر و صدا هم زیاد مشکلی نیست .
اندازه هم متوسط . مینیاتوری نمیخوام و خرس هم نیاز ندارم . تو ماشین جا بشه کافیه !
همچین موردی وجود خارجی داره ؟
آره دقت کردم سگ خودمم همینطوره فوت میکنم میپره تو دهنمولی موقع ماشین دور دور عشقشه سرشو بیرون کنه ..جالبه دیگه
![]()
كسي از قيمت توله هاسكي خبر داره؟؟؟
خوب بستگی به نژادشون داره ،مثلا من دوستممیکس پاگ 4 ماهه خریده 500 هزار ت ، ویا مالتیز دو ماهه 600 هزار ت،
میکس ژرمن-دوبرمن
37 روزه
قیمت: 300.000 تومان ،
شیتزو تریر
نر - 5 ماهه
قیمت: 250.000 تومان
این چندتا رو میدونستم ..
اگر میکس باشه ارزون هست
ویا اگر مالاموت باشه هم ارزون هست(شباهت زیادی به سیبرین هاسکی داره)
سگ خالص سیبرین هاسکی چشم ابی و با ترکیب رنگی عالی شاید حدود یک و نیم تا 2تومن باشه
اینم بگم که درسته سگ هاسکی زیباست
اما هم به گرما فوقالعاده حساس هست
و فوق العاده بازیگوش و شیطون و......هست اونم نه تنها در تولگی بلکه وقتی بزرگ هم میشه این خصوصیت رو داره و لجباز هم هست
حتی تربیتشده هم باشه ازش انتظار فرمانبرداری کامل نداشته باشید
و گاهی به جای پارس زوزه هم میکشن و موقع ماه کامل فوقالعاده پشت سر هم پارس میکنن
خیلی وقتها برای این سگ در فصل گرما باید کولر گذاشت وگرنه خیلی اذیت میشه و به شدت لاغر میشه
فوقالعاده قوی هستن
این تجربیاتی هست که به شخصه با هاسکی داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)