اولین شرط جذب بازدید کننده اینه که با هدف بنویسی و روی یه موضوع خاص متمرکز شی و الکی واسه فان ننویسی اینو یکی که سه ساله داره وبلاگ می نویسه داره می گه شرط دومش هم تبادل لینکه و نظر دادن تو بقیه وبلاگ هاست
اولین شرط جذب بازدید کننده اینه که با هدف بنویسی و روی یه موضوع خاص متمرکز شی و الکی واسه فان ننویسی اینو یکی که سه ساله داره وبلاگ می نویسه داره می گه شرط دومش هم تبادل لینکه و نظر دادن تو بقیه وبلاگ هاست
Last edited by J A V I D; 29-05-2006 at 21:10.
موضوعش كه بيشتر خنده و فان و مردميه
بقيه چيز هاش هم از نظر محتوا خيلي خوبه فقط مشكل بازديد دارم !
[QUOTE=javid_blogsky]اولین شرط جذب بازدید کننده اینه که با هدف بنویسی و روی یه موضوع خاص متمرکز شی و الکی واسه فان ننویسی اینو یکی که سه ساله داره وبلاگ می نویسه داره می گه شرط دومش هم تبادل لینکه و نظر دادن تو بقیه وبلاگ هاست
==============================================
ميخايي حتمن در مورد عشق اووو انا بنيويسم![]()
![]()
![]()
![]()
كاري نداره سعي كن هر روز يه برنامه براي دانلود بزاري
تو ياهو تبليغات كن همين جا تو امضات بذار
تبادل لينك و...
اگر سايت رو دانلودي كنم حجمش زياد ميشه !!
من فقط بهت توصیه کردم ولی ظاهرا شما با اینجا خودت سرگرم کردی و ملتو گذاشتی سر کار من وبلاگم روزی هفتصد تا بازدید کننده داره عشقی هم نمی نویسم ولی شما می تونید عشقی بنویسید اگه فکر می کنی اینجوری آمارت می ره بالا ما نظر خودمون رو گفتیم حالا هر جور راحتی
البته من هنوز نمی فهمم کجای نوشتم گفته بودم که عشقی بنویسی اگه با هدف منظورته اشتباه فکر کردی منظور من ا زهدفمند بودن تقریبا همین بود که روی یه موضوع متمرکز بشی و الکی بی راه نری در مورد همه چی بنویسی
بازم می گم حالا هر جور راحتی وبلاگ ودته اختیارشو داری![]()
Last edited by J A V I D; 29-05-2006 at 21:12.
من يه وبلاگ شاد و وبگايي مي خام كه طرفو نزنه و خوشش بياد و وبگگه گرمي باشه و به همچي به پر دازه
الان اينتور نيست ؟
من وبلاگتو ديدم درابته با گيم بود من خودم تويه سايت واسه گيمر ها ميدر هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم ديدييا نه
وبلاگت يكسي بازديدكننده فيكس داره چون سايت دانلودي هستش ولي من سبكه ولاگم سرگرمي و فان طرف بيياد وبلاگو ببينه و بخنده و سرگرم بشه
راستي نظرتون راجبعه وبلاگم نگفتيد ؟؟؟
بده , خوبه
تو اين سبك و محيط ادامه بدم وبلاگو يا نه ؟؟
بگين ديگهه ؟؟؟....
راستي براي تبادل لينك ميشه روت حساب كرد ؟
من زیاد تو فورم ها نمی گردم اگه دقت کنی هم اینجا تازه عضو شدم اونم به پشنهاد یکی از دوستان که واقعا دمشون گرم دارم حال می کنم با این فورم به نظرم بهتر از گشت الکی زدن تو نته برای تبادل لینکم لینک منو بذارید تو نظرات وبلاگم بگید در اولین فرصت لینک شما رو قرار می دم
راستی من برای این تاپیک عدم اشتراک دادم پس اگه کار دیگه ای بود تو وبلاگم بگید یا برام میل بزنید
باتشکر
موفق باشید
Last edited by J A V I D; 29-05-2006 at 21:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)