من هم اين لپتاپ رو تازه خريدم. I5 البته
من هم اين لپتاپ رو تازه خريدم. I5 البته
بزرگترین سازنده لپ تاپ دل ـه نه اچ پی. اچ پی دوم بود ایسر زد جلوش
تا اونجا که من شنیدم پر فروش ترین جهان به ترتیب اچ پی .ایسر .دل .سونی.شما اگه لینک معتبری دارین لطف کنین بدین.
از سال 2007 تا کنون پرفروش ترین لپ تاپ در جهان HP هست که بخاطر گستردگی و میزان سرمایه بالاتر از بقیه تولید کنندگان و تبلیغات بالا و سایر فاکتورهای اقتصادی بالاترین تولیدات رو در اختیار داره و رشدش بیشتر از زمان ادقام با کمپانی بزرگ دهه 90 یعنی Compaq شروع شده ولی در سالهای اخیر با ظهور رقبایی مثل Acer رشد کمتری نسبت به قبل رو تجربه میکنه و با این روند احتمالن در سالهای آینده جای خودش به عنوان بزرگترین تولید کننده کامپیوتر دنیارو به Acer خواهد داد.
رشد Acer هم میشه گفت بیشتر از زمان ادقام این شرکت با 3 تولید کننده دیگر به نام های Emachines , Gateway و Packard bell و تولیدات فراوان در زمینه سیستم های ارزان قیمت و سیاست هزینه محور این برند هست که با ارائه سیستم های ارزان قیمت Aspire میشه گفت انقلابی در زمینه سیستم های قیمت پایین به پا کرد و باعث شد افرادی که بودجه کم تر از 500-600 دلار هم دارند بتونن یک لپ تاپ امروزی داشته باشند.
صحبت دوستمون tiyam 01 هم اشتباه نیست چرا که تا سال 2007 همواره بزرگترین تولید کننده بازار کامپیوتر DELL بوده و اکنون هم (طبق آخرین آمار مربوط به نیمه دوم سال 2009) بعد از HP و Acer در رتبه سوم قرار داره.
بعد از این دو کمپانی IBM (از 2005 Lenovo ) هست که تقریبن همیشه رتبه سوم رو داشته و زمینه فعالیتش برعکس سایر برند ها که زمینه تمرکزشون بیشتر روی سیستم های ارزان قیمت تر برای کاربران خانگی و علاقمندان مالتیمدیا بوده IBM بیشتر روی کاربران صنعتی و سیستم های Bussiness تمرکز داشته چرا که میبینیم از سال 1992 تا 2005 تنها محصول تولیدی پرتابل IBM لپ تاپ های Thinkpad بوده که همگی سیستم های کاری و صنعتی هستند که تقریبن همگی هم قیمت بالای 1500 -2000 دلار داشتند که در کل برند خاصی به شمار میرفته.از سال 2005 و واگزار شدن امتیاز خطوط تولیدی کامپیوتری IBM به Lenovo با سیاست هایی که Lenovo در پیش گرفته تونسته قیمت سیستم های Thinkpad رو کاهش بده و اونهارو در اختیار عموم قرار بده.علاوه بر این با معرفی برندهای مالتیمدیا و خانگی مثل Ideapad و Essential تونسته علاوه بر ادامه دادن به تولید بزرگترین تولید صنعتی یعنی Thinkpad مشتریان و علاقه مندانی هم در بین سایر خریداران که اهداف غیر کاری-صنعتی دارند باز کنه.
البته زیاد تعجب نمیکنم از اینکه دوستمون جناب armin_punisher6 اسمی از Lenovo نیاوردن و به جاش sony رو که تابه حال از هفتم،هشتم جدول بالاتر نیومده بود رو آوردند اینقدر بالا.چون با توجه پست های قبلشون که البته پاسخ پست های بنده رو هم گویا یادشون رفت بدن چندان دل خوشی از اینکه سیستم های Lenovo برعکس برند مورد علاقشون یعنی HP مثل شوفاژ عمل نمیکنه و نمیشه با حرارتش کباب درست کرد ندارند.
در ضمن برادر armin_punisher6 مگر خود شما برای گفته ها و ادعاهاتون لینک معتبر لطف میکنید که از همه لینک معتبر میخواید؟
این هم چند لینک معتبر خدمت شما برادر اندیشمند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنین باید اضافه کنم که برند Sony هیچگاه به 5 یا 6 تولید کننده برتر دنیا هم نرسیده و جناب armin_punisher6 گویا چون زیاد Lenovo دوست نداشتن آمارهای جهانی رو جابه جا کردند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با لنوو مشکلی ندارم و همونطور که تو پست قبلیم گفتم شنیدم که چهارم سونیه.باور کنین قصد سانسور نداشتم.بابت لینکاتونم خیلی ممنونم.مخصوصا بابت ویکیپدیا.ا
ایسر پاکارد بل رو هم خریده؟
درباره پاکارد بل اطلاعی نداشتم تا اینکه چند هفته پیش سرچ کردم دیدم یکی از برندهای معتبره.
تو سایت دیجی کالا زده 3052 فاقد بلوتوث؟!!!
درسته یا سوتی دادند با این قیمت عجیبه بلوتوث نداره.
این آخرین آمار فروش هست :
منبع : نارنجی
================================================== =========
دوست عزیزی که میگید dell اول بود و hp دوم .........
باید عرض کنم که شما اون چیزی رو بخر و پیشنهاد کن که تجربت می گه ..........
این آمارها و این سعود و سقوط ها هدف اصلی نیست !!!!!
می بینی یکی MSI میخری راضی هست ولی یکی دیگه میآد SONY میخری ولی ناراضی هست.
شما بیشتر فکرتون رو اول روی :
- کانفیگ
- دیزاین
- برند
متمرکز کنید نه اول سر برند ....
لب تاپ با بهترین کانفیگ اما بدترین برند هم خوب نیست.
سعی بر این باشه که یه چیز کامل رو انتخاب کنید....
ضمنن همش به فکر قدرت و به روز بودن سخت افزار نباشید
چیزی رو خریداری کنید که مناسب با نیازتون باشه.
از نظر من پول نباید الکی هزینه بشه ........
================================================== ====
اما یه موضوعی رو همینجا مطرح کنم:
چرا من از طرفدارهای پر و قرص hp هستم ؟؟؟؟
به علت :
۱. دیزاین
۲. قطغات درجه ۱
۳. قیمت مناسب
۴. گارانتی معتبر
۵. دارای سابفه ی زیاد
درکل این برند رو دوست دارم .............
================================
برندهای پیشنهادی :
hp . acer . asus .lenovo
===============================
موفق باشید
گارانتی معتبراز کجا میدونی بهتره یه سر به فروشگاه پایتخت بزنی .
الان دیگه 1200 بلوتوث داره ......
بعدش 3052 بلوتوث نداره !!!!؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)