تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: کدوم یکی بهتر و ارزون تر تیون میشه؟ 405/ ریو / سمند ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

ولی من منظورم قطعات اصلیش بود .... موتور و بدنه
    سلام دوستان
    اینکه قطعات با مشکل مواجه است به نظر من حرف مفده اگه شما به یکی از نمایندگی های سایپا بری و بپرسی این واست ثابت میشه از طرفی قطعات به هم وصل میشن تا این ماشین به وجود میاد اگه قطعه نباشه خوب اول تولید خود ماشین متوقف مشه .
    از طرفی دیگه ریو در مقابل کیا کارنس،اپتیما،اپیروس...رقمی نیست حالا قطعات اونا تو کشور هست و کره هم میده بیاد مال ریو رو نده؟!!!اگه واقعا تحریم کرده چرا 2ماه پیش کیا سورنتو جدیدو داد به ایران؟؟؟

من با 405 خیلی رانندگی کردم ریو از لحاظ سرعت وشتاب از 405 سرتره هم تو سربالایی هم تو کف در عین حال 405 در عرض 3 ماه تمام قطعات داخل ماشین به صدا می افته بخاطر پایین بودن کیفیت اما ریو به خاطر کیفیت خوب حالا حالا به صدا نمی افته از طرفی 405 پر مصرفتر از ریو هست.

2. این کاربر از mehrdad1921 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    اینکه قطعات با مشکل مواجه است به نظر من حرف مفده
    نه عزیز من ،حرف مفت نیست !!!
    بنده خودم به تازگی با یکی از کارکنان اداره ی تحویل سایپا صحبت کردم،تولید ریو به شد کاهش پیدا کرده،یعنی به قول خودش تک و توک ریو میزنن،تامین قطعات شدیدا به مشکل خورده،ریو بیشتر قطعاتش وارداتی هست،از وقتی که خطر تحریم رو حس کردن دارن درصد داخلی سازی رو به شدت افزایش میدن،نمونه بگم براتون ریو های 89 اکثرا چراغ عقب هاشون مال خود سایپاس،مال ما که 87 هستش چراغ عقبش مال KIA ست،اختلاف قیمت اینها هم جالب توجه ! ایرانی 43 تومن،کره ای 87 تومن !!!
    حالا چجوریه که قیمت ریو افزایش پیدا کرده خدا میدونه !
    دستگیره صندوق عقب رو جدیدا داره خود سایپا میزنه،در حالی که تا پایان 88 خود کیا میزد،محافظ قفل صندوق عقب هم به همین صورت،بوستر ترمز هم ایرانی شده

4. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

سلام دوستان
    اینکه قطعات با مشکل مواجه است به نظر من حرف مفده اگه شما به یکی از نمایندگی های سایپا بری و بپرسی این واست ثابت میشه از طرفی قطعات به هم وصل میشن تا این ماشین به وجود میاد اگه قطعه نباشه خوب اول تولید خود ماشین متوقف مشه .
    از طرفی دیگه ریو در مقابل کیا کارنس،اپتیما،اپیروس...رقمی نیست حالا قطعات اونا تو کشور هست و کره هم میده بیاد مال ریو رو نده؟!!!اگه واقعا تحریم کرده چرا 2ماه پیش کیا سورنتو جدیدو داد به ایران؟؟؟

من با 405 خیلی رانندگی کردم ریو از لحاظ سرعت وشتاب از 405 سرتره هم تو سربالایی هم تو کف در عین حال 405 در عرض 3 ماه تمام قطعات داخل ماشین به صدا می افته بخاطر پایین بودن کیفیت اما ریو به خاطر کیفیت خوب حالا حالا به صدا نمی افته از طرفی 405 پر مصرفتر از ریو هست.
    تایید میشه
    ریو واقعا انخاب بهتریه....

6. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

دوست عزیز من هم افزایش قیمت قطعات رو تایید میکنم ولی اینکه بعضی از قطعات رو سایپا داره تولید میکنه این تو ایران طبیعی هست بعد از چند سال از ورود یک خودرو ایران همیشه شروع میکنه قطعات رو خودش میزنه بعدش یواش یواش واردات قطعه رو کاهش میده بعد از یه مدت دیگه نه ریو مال کره هست و نه قطعات اون به دنبال اون پلیس راه مانع تولید ماشین میشه به دلیل ایمنی بسیار پایین و کیفیت خیلی پایین مثل تمامی ماشینهای ساخت داخل.
    اما اینکه خیلی کم تولید میشه خودرو سازهای داخلی مثل پادشاهان قاجار هستند و تولید کم و یا تولید بیش از حد معمولا به خاطره بازار هست ما تو سال 85 یه 405 داشتیم وقتی می خواستیم اونو بفروشیم و ریو بگیریم 2 روز دنبال ریو گشتیم تو تبریز اخرش تو یکی از بنگاههای ابویحان پیدا کردیم ما 11.700 گرفتیم بعد از یه ماه 12.500 شد اون موقع هم میگفتن کره قطعه نمده.

8. 2 کاربر از mehrdad1921 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •