نه.................برا pc نمیاد طبق معمول ؟
نه.................برا pc نمیاد طبق معمول ؟
ای بابابرا pc نمیاد طبق معمول ؟
همیشه همه جا ازین سوالا میشه
مگه pc واسه بازیه؟ یه کنسول بگیرین خودتونو راحت کنید![]()
ممنون میدونم بار اول فقط نوشته بودی {نه} وسیستم مسخره فرم نوشت {پیغام شما کوتاه است} مجبور شدی تهش نقطه بزنی
دست شمام درد نکنه که اونقد با جنبه ای که پیغام خصوصی دادی تا من ناراحت نشم
...................
من قیمت کارت گرافیکم فقط اندازه یه کنسوله قصد خرید کنسولم ندارم شاید احمقانه هست که هست مطمعنام ولی منم دلایل خودمو دارم وتمام pc بازهاه همینجور نمیخوام دوباره بحث کنسول و پیسی پیش بیاد و تاپیک به هم بخوره
بازی بدون ه-ک و ترینر و 1000 بلای دیگه که سر بازیای pc میارن و خودتونم میدونید چیاست و فقط تو pc امکانش هست و منم جز دسته همون هکرا {10000 نفر از نظر رتبه شایدم آخریشون}هستم یا از هکای مختلف لباس و ...... استفاده میکنم به من مزه نمیده
ولی خوب از خیلی بازیام محروم میشیم دیگه هر چیزی قیمتی داره
و اگه pc نبود مخصوصا تو ایران 10000 نفرم کنسول نداشت میدونید چرا دیگه
اگه کنسولاتون هکی نبود با این همه بازی زیبا آدمای کمی هستن که میتونستن بازی بخرن یادم قبل ه-ک شدن ps3 قیمت gow3 به 150 تمن هم رو اون رسیده بودذ
پس به احترام pc کلاه از سر بردارین و به زبونبسته احترام بزارید![]()
Last edited by Angel Of Darkness; 19-06-2011 at 12:54.
یعنی کسی بازی رو نگرفته؟!
من الان تا Chapter 4-3 رفتم و تا اینجایی که بازی کردم بازی اصلا خسته کننده نبوده برام.به نظرم سلاح های بازی با اینکه جالبن ولی باید تنوع بیشتری داشتن، طراحی Boss ها هم خوبه فقط به نظرم کشتن باس ها یکم آسون ـه.(من روی درجه سختی نرمال میرم)
چپتر 4 تقریبا 2 تا مینی گیم داشت که به تنوع بازی کمک میکردن و خودم اصلا انتظرا مینی گیم نداشتم از این بازی....
حتما تهیه کنید بازی رو،نهایتا بازی رو میندازید سطل آشغال!که به احتمال خییل زیاد همچین چیزی اتفاق نمیفته.........
+
Gameinformer هم به بازی 9.25/10 داد................
http://www.gameinformer.com/games/shadows_of_the_damned/b/ps3/archive/2011/06/20/this-goofy-thrill-ride-to-the-depths-of-hell-plays-like-heaven.aspx
Last edited by Leon-117; 20-06-2011 at 13:45.
این خسته کننده نبودن خودش یه ایتم مثبت محسوب میشهمن الان تا Chapter 4-3 رفتم و تا اینجایی که بازی کردم بازی اصلا خسته کننده نبوده برام.
به هر حال هر چی باشه بد باشه خوب باشه زشت باشه...بازی مال میکامی هستش و هر گیمری میدونه که چطور با این بازی باید تا کرد.
اگه یک ماه زودتر یا دیرتر میومد خودم اولین کسی بودم که میپریدم می خریدمش ولی این امتحانات فعلا پدر مارو در اورده![]()
1 ساعت پیش بازی رو تموم کردم،تجربه ی خیلی خوبی بود ولی نسبتا بازی کوتاه بود.تقریبا تموم کردن بازی روی درجه سختی Demon Hunter(یا همون نرمال) 6 تا 8 ساعت زمان میخواد،نتظار داشتم بازی طولانی تر باشه.
بازی پایان خوبی داشت و داستان توی اواخر بازی(اگه توضیحات اچیومنت ها رو نخونده باشید یا ندونید بازی چند مرحله هست)غیر قابل پیشبینی میشه که من با این غیرقابل پیشبینی بودنش خیلی حال کردم!
+
بازی خیلی راحت اچیومنت میده،من 45 تا از 50 تا اچیومنت بازی رو گرفتم که از اون 5 تای باقی مونده 2 تاش برای تموم کردن بازی روی درجه سختی های متفاوت هست،راحت میشه همه ی اچیومت ها رو گرفت.........
+
اضافه کنم بازی یکمی زیادی آسون بود!اگه بازی رو با درجه خستی Legion Hunter شروع کنید بیشتر لذت میبرید.
کشتن باس ها هم اصلا سخت بود،و کاملا حرکات باس ها قابل پیش بینی میشد..........
در کل مهم ترین نقطه ضعف بازی آسون بودنش بود............
+
امتیاز جدید:
Official Xbox Magazine 8/10
Last edited by Leon-117; 21-06-2011 at 18:38.
امتیازهای بازی:
StrategyInformer 9.3/10
Gameinformer 9.25/10
Eurogamer.pt 9/10
GamesMaster 9/10
Gamespot 8.5/10
Destructoid 8.5/10
CVG 8.1/10
Official Xbox Magazine 8/10
Joystiq 8/10
Giantbomb 8/10
Eurogamer.de 8/10
SpazioGames 8/10
3DJuegos 7.9/10
1UP 7.5/10
NowGamer7.4/10
Spong 7.4/10
Eurogamer 7/10
IGN 7/10
Official Xbox Magazine UK 7/10
JeuxVideo 7/10
EveryEye.it 7/10
DigitalSpy 6/10
Last edited by Leon-117; 22-06-2011 at 16:15.
میانگین امتیاز های بازی تا الآن از 25 تا نقد 78 بوده .
+
سایت گیم اسپات هم بازی رو نقد کرد و بهش 8.5 داد :
نکات مثبت :
طراحی موزیک عالی
باس فایت های خوب
ترکیب خوبی از گیم پلی های مختلف
استفاده هوشمندانه از مکانیزم تاریکی
استفاده از اسلحه ها لذت بخشه
نکات منفی :
No New Game+ فکر کنم منظورش اینه که بعد از اتمام بازی نمیشه یه بازی جدید با قابلیت های کسب شده شروع کرد .
انیمیشن های حرکت خوب نیستن .
نه ... فکر کنم منظورش اینه که یک آوانگارد نیست... یک اثر نو نیست... یک بازی جدید با شکل و شمایل و سبک جدیدی نیست ... یک بازی با سبکی قدیمی ولی با داستان و گرافیک نو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)