تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: قیمت روز این قطعات

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فقط یه سوال این ssd دقیقا چی هست ؟ هارد ؟ آخه 64 گیگ که خیلی کمه یعنی فقط یه سیستم عامل روش نصب میشه ؟ سرعتش بالا میره درسته ؟
    دوست عزیز ssd ها نوع خاص و با تکنولوژی بالا تری از هارد ها هستند که سرعت بسیار بالاتر از هارد های معمولی رو دارند ... .
    اگر قصد خرید ssd دارید پیشنهاد من :
    patriot zephyr = 200

2. 2 کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز ssd ها نوع خاص و با تکنولوژی بالا تری از هارد ها هستند که سرعت بسیار بالاتر از هارد های معمولی رو دارند ... .
    اگر قصد خرید ssd دارید پیشنهاد من :
    patriot zephyr = 200
    آها یعنی فقط ویندوز و نرم افزار ها روش نصب میشن ؟
    حالا پیشنهاد شما هارد کنار این ssd برای ذخیره اطلاعاتم چی بگیرم ( فقط میخوام خیلی ارزون دربیاد چون فقط برای ذخیره اطلاعات دیگه خیلی مهم نیست )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آها یعنی فقط ویندوز و نرم افزار ها روش نصب میشن ؟
    نه هر نوع اطلاعاتی میشه روش ذخیره کرد ...
    حالا پیشنهاد شما هارد کنار این ssd برای ذخیره اطلاعاتم چی بگیرم ( فقط میخوام خیلی ارزون دربیاد چون فقط برای ذخیره اطلاعات دیگه خیلی مهم نیست )
    HDD : 500gb seaget 7.200 prm = 45

5. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

دوست عزیز ssd ها در رندر سرعت ultra ایی رو بهتون می ده ...
    100% تاييد ميشه100%
    اين جزو تكنولوژيهاي برتره و رو به رشده و واقعا ميتونه تاثير گذار باشه و اگه به لينكهايي كه گذاشته بودم مراجعه كني،كاملا متوجه ميشي پس حتما بگير چون بكارت مياد و ضرر نميكني و البته اگه بودجت كفاف نداد همون ظرفيت كمتره رو بگير!!!
    موفق باشي100%

7. 2 کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

100% تاييد ميشه100%
    اين جزو تكنولوژيهاي برتره و رو به رشده و واقعا ميتونه تاثير گذار باشه و اگه به لينكهايي كه گذاشته بودم مراجعه كني،كاملا متوجه ميشي پس حتما بگير چون بكارت مياد و ضرر نميكني و البته اگه بودجت كفاف نداد همون ظرفيت كمتره رو بگير!!!
    موفق باشي100%
    آخه فقط یه مشکلی هست
    من الان با همین سیستم معمولی که دارم کار میکنم درایو C هشتاد گیگ هستش ولی برای نصب نرم افزار هام جا کم میارم تازه ویندوزم هم اکس پی و تازه بدون نصب هیچ بازی حالا حسابش رو بکنید با 64 گیگ فضا و یه ویندوز سون 64 بیت و کلی نرم افزار سنگین مثل کل محصولات Adobe و 3d max و realflow و zbrush و کلی پلاگین دیگه و همینطور من میخوام روی این سیستم جدیدم بازی هم بکنم ولی با این حساب فکر کنم 64 گیگ خیلی جا کم بیارم
    حالا نظر شما چیه چیکار کنم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

روی این سیستم جدیدم بازی هم بکنم ولی با این حساب فکر کنم 64 گیگ خیلی جا کم بیارم
    دوست عزیز همه ی اطلاعاتتون رو توی ssd نریزید ... اطلاعات غیر ضروری مثل گیم و غیره ... رو یه هارد معمولی و نرم افزار های تری دی و و ویندوز رو روی ssd نصب کنید تا فضا کم نیاریید ... در ضمن هیچ کدوم از این قطعات رو به جای هم نگیرید .

10. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اطلاعات غیر ضروری مثل گیم و غیره ... رو یه هارد معمولی و نرم افزار های تری دی و و ویندوز رو روی ssd نصب کنید تا فضا کم نیاریید .
    آها یعنی نظر شما اینه که ویندوز و نرم افزار های سه بعدی رو روی ssd بریزم و بقیه بازی ها و نرم افزار های معمولی رو روی هادر معمولی ؟

در ضمن هیچ کدوم از این قطعات رو به جای هم نگیرید .
    چی ؟؟ ببخشید متوجه منظورتون نشدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آها یعنی نظر شما اینه که ویندوز و نرم افزار های سه بعدی رو روی ssd بریزم و بقیه بازی ها و نرم افزار های معمولی رو روی هادر معمولی ؟
    کاملا . منظورم همین بود .
    چی ؟؟ ببخشید متوجه منظورتون نشدم
    یعنی ssd رو به جای هارد نگیرید
    هارد رو به جای ssd نگیرید
    موفق باشید

13. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

دوست عزیز همه ی اطلاعاتتون رو توی ssd نریزید ... اطلاعات غیر ضروری مثل گیم و غیره ... رو یه هارد معمولی و نرم افزار های تری دی و و ویندوز رو روی ssd نصب کنید تا فضا کم نیاریید
    تاييد ميشه!
    دوست عزيز براي اينكه كاملا خيالتون راحت باشه و نگراني از لحاظ ظرفيت براي نصب نرم افزارها نداشته باشيد،
    يه نموره مايه بيشتر بذازيد و يه SSD128-Gb بگيريد تا ديگه اين دغ دغه هاي فكري رو نداشته باشيد و اگه هم بيشتر مايه داشتيد و در توانتون بود يدونه 256Gb بگيريد و راحت و آسوده خاطر باشيد!!!

15. این کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وست عزيز براي اينكه كاملا خيالتون راحت باشه و نگراني از لحاظ ظرفيت براي نصب نرم افزارها نداشته باشيد،
    يه نموره مايه بيشتر بذازيد و يه SSD128-Gb بگيريد تا ديگه اين دغ دغه هاي فكري رو نداشته باشيد و اگه هم بيشتر مايه داشتيد و در توانتون بود يدونه 256Gb بگيريد و راحت و آسوده خاطر باشيد!!!
    prime30master این چیزا چیه گفتی ؟ یه نموره ؟ 170 تومان بیشتر برای 128 و حدود560 تومان بیشتر برای 256 یه نموره هست ؟؟؟؟ اما در هر حال دوست عزیزمون نیاز به این کار ندارند و همین مقدار ssd براشون کفایت می کنه ...

17. 2 کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •