تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 138

نام تاپيک: من و مشکل خجالتی بودنم در جمع!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

این تاپیکو دیدم یاد فوتبالیست ها افتادم که ایشی به خودشون گل زد بعد همه اومدن بهش گفتن اشکالی نداره ماهم چند بار به خودمون گل زدیم
    راستی منم به خودمون گل زدم قدیما یعنی خجالتی بودم ولی وقتی بچه های پرروی این فروم رو دیدم .... اره

2. 5 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

با سلام به همه دوستان...
    من خودم همین مشکلو داشتم...
    الان بهتر شدم ولی نه اینکه بگین برم جلوی 60نفر تو کلاس کنفرانس بدم نه...ولی از اون حالت همه گوشه گیر دراومدم...

حالا بگم چی شد که بهتر شدم...
    اول اینکه به مدت یک سال ونیم تو یه جای شلوغ کار کردم...اپراتور وحسابدار یه فروشگاه بزرگ بودم که درطول روز با انواع واقسام آدما سر وکله زدم...کم کم وکم کم یاد گرفتم که این دیگران نیستن که زیاد بهمون نگاه میکنن...این طرز تفکر ماست که باعث میشه اینطوری فکر کنیم...
    الان هم که از اونجا دراومدم ودانشگاه مشغولم حدود 2ساله کخ توی یه باشگاهی ثبت نام کردم وهفته ای 4روز روزی 2ساعت ورزش میکنم...(اونم باشگاه شلوغی مثل باشگاه بدنسازی...)
    در نتیجه گوشه گیری همه چیو بدتر میکنه...باید فعالیت هاتو مخصوصا تو جمع زیاد کنی...
    موفق باشی...

4. 5 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قبل از همه چیز از همه ی دوستان بابت راهنمایی های دلسوزانه شون ممنون.

شما دقیقا حرف دل من رو زدید.
    توی خیلی از کلاس ها مخصوصا کلاس هایی که به شکل مباحثه ای هست(مثل اقتصاد) مطمئن هستم که از خیلیا اطلاعاتم بالاتر هست.
    بعد کسایی صحبت می کنند که واقعا چیزی از اون مطلب سرشون نشده.در خیلی از کلاس ها همینطوره. و من که مطمئن هستم مطلع تر در این زمینه هستم سکوت می کنم. چرا؟
    چون اعتماد به نفس ندارم چون خوشم نمی یاد یه دفعه همزمان چند نفر بهم نگاه کنند.یا مثلا برام مهمه که راجع به من چی فکر می کنند.می ترسم بد قضاوت کنند بعد با خودم می گم به دردسرش نمی ارزه...پس بهتره ساکت باشم!!!
    چرا خوشت نمیاد ؟ باید خوشت بیاد طرف میره دم مدرسه دخترونه تا دو نفر نگاش کنن تا لذت ببره ولی شما میگی من خوشم نمیاد بقیه بهم نگاه کنن؟! عصر عصر خودنماییه! حالا هر کی یک طریق ! تا حالا ندیدی کسایی رو که الکی خم میشن رو زمین تا مارک شورتشون معلوم بشه و این طوری خودنمایی میکنن ؟ حالا ما هم که به شما نگفتیم این طوری خودنمایی کن شما دارین با علمتون خودتون رو به رخ دیگران میکشید

کافیه یه بار به یکی که نوبت رو رعایت نکرد یا این که بقیه پولت رو کم داد تذکر بدی!پیش خودت بگو طرف که نمی خواد اب و نونم رو بده که ازش بترسم! نهایت نهایتش اینه که طرف یکی میزنه زیر گوشت ولی شما میتونی دلخوش باشی به این که حرف دلت رو زدی ( بقیه هم حساب طرف رو میرسن )
    بشین تو خونه با خودت تمرین کن که اگه کسی نوبتت رو رعایت نکرد یا این که وسط حرف زدنت یکی تیکه پروند چطوری باید باهاش برخورد کنی

6. 7 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

ببین چه کار داری دیگران چی فکر میکنن هر کار که درسته انجام بده
    ولی یک وقت نشی مثل آدمای خشک همینجور باحال باش

8. 3 کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حاجی منم مثل تو بودم ولی زمونه این درس رو بهم داد که باید مثل بقیه باشی و از حقت دفاع کنی

مثلا امروز منشی مون سر کار حق و نا حق کرد منم گیر دادم روش یه دو سه تا فحش انچنانی و قهر کردم اومدم

رفتم یه بازی گرفتم تا الان هم داشتم بازی می کردم

10. 6 کاربر از ferdfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بابا تنها راه فرار از خجالت به قول بچه ها دل به دریا زدنه...من تا دوران راهنماییم خیلی خجالتی بودم ولی الان که دانشگاهم کسی از دستم آرامش نداره ! فقط باید طرز فکرتو عوض کنی ببینی اون لحظه که خجالت میکشی چی باعث خجالت کشیدنت میشه بعدا بری روی اون مورد کار کنی و بعدشم دلو بزنی به دریا ...خجالت یه چیزیه که خیلی تو چشم میاد ولی برطرف کردنشم راحته!امتحان کن
    منم دقیقا همینطوری بودم ، ولی بعد اینطوری شدم

========

به خدا خوده منم دختر بازی نمیکنم

12. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چون خوشم نمی یاد یه دفعه همزمان چند نفر بهم نگاه کنند.
    آقا منم هیشکی خوشش نمیاد .. فقط شما نیستی... فرض کن داری تو خیابون راه میری و همه زل زدن بهت...

ولی من میرفتم کنفرانس میدادم در حد المپیک استاد انگشت به دهن میموند...

14. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم همین مشکلو دارم.اعتماد به نفس میتونه دلیل خوبی باشه.
    فکر کنم اگه آدم با خودش خیلی فکر کنه اینطوری میشه...
    من وقتی یه سوال میپرسم (تو کلاس) قلبم تند تند میتپه باور کنید راست میگم.اما جدیدا بهش توجه نمیکنم هی میپرسم . یواش یواش داره بهتر میشه....

اینو بدون اگه به استاد فحشم بدی آخرش اون درسو میفتی پس دلو بزن به دریا

16. 4 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مهم اینه که اولا آرامشت رو حفظ کنی

بعد سعی کنی شمرده حرف بزنی چون اگه تند حرف بزنی توش ممکنه تپق پیش بیار بعد اعتماد به نفست رو از دست می دی و بقیه اش رو هم خراب میکنی

ضمن اینکه شمرده حرف میزنی رسا و بلند نظرت رو بگو

به این کاری نداشته باش که بقیه چی میگن مهم اینه که تو چی میگی
    اگر دیگران هم احیانا تیکه ای یا خنده ای کردن تو هم لبخند بزن و ادامه بده

و یه نکته مهم:
    یه وقتا ما نظر آدمای دوروبرمون رو اینقدر مهم میکنیم که خودمون رو از یاد می بریم
    یادمون باشه ما هم حق داریم

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

و یه نکته دیگه ممکنه فکرکنی نمی خوای کاری کنی که دیگران ازت ناراحت بشن ولی اگر بخوای این کار رو بکنی بی تعارف دیگران قشششششنگ سوارت میشن داداش گلم ببخشید راحت گفتم چون این واقعیته

18. 8 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من فقط پست اول رو خوندم.
    چون کیبورد فارسی ندارم مجبورم خلاصه بگم:
    1- اول از همه دوستایی رو برای خودت انتخاب کن که مثل خودت خجالتی نباشن، یعنی خیلی راحت همه جا بتونن حرفشون رو بزنن و به قول خودت حقشون رو بگیرن. با این جور افراد خیلی زیاد رفت و آمد کن. این مهمترین عاملیه که میتونه خجالتت رو برطرف کنه.
    2- در هر جمعی که هستی اگه حرفی توی ذهنت که فکر میکنی بهتره بقیه اون رو بشنون، حتماً اون رو بگو و به عواقبش فکر نکن، ممکنه اولش واست سخت باشه و فکر کنی بقیه اگه ببین تو که همیشه ساکت بودی الان داری حرف میزنی، غیرعادی باشه. واسه همین این کار رو توی جمعهایی بیشتر انجام بده که تو رو نمیشناسن و اولین باره اونا رو میبینی.
    3- به بهانه های مختلف سعی کن با دیگران حرف بزنی. مثلاً توی خیابون وارد مغازه شو و با فروشنده راجب جنساش و قیمتاش صحبت کن، یا هر کی رو که از کنارت رد میشه از همسایه و دوست و آشنا، بهش سلام کن، یا سوار تاکسی میشی سر صحبت رو با راننده یا مسافر باز کن و ....
    4- سعی نکن یه دفعه تغییر بزرگی در خودت حس کنی، این مسئله ممکنه زمان زیادی ببره تا حل شه. اما مهمتر از اون اینه که به گذشته فکر نکنی و خودت رو سرزنش نکنی نگی که وای چه بد شد من این حرفو به فلانی گفتم و ...
    5- اگه چند بار هم دعوای لفظی کنی و با این و اون کل کل کنی روت خیلی زیاد میشه! سعی کن اگه لازم شد صدات رو بالا ببری و جواب حرف طرفت رو بدی و ...

اینایی که گفتم رو نمیشه انتظار داشت توی یه روز انجام بدی و دیگه خجالتی نباشی. باید به خودت تلقین کنی از الان دیگه همچین مشکلی وجود نداره و به خودت بخندی اگه فکر کنی که خجالتی هستی!!
    من قرار بود خلاصه بگم ولی یه کم طولانی شد!!!
    موفق باشی دوست من!

20. 8 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •