درود/
ع!!؟ دوست عزیز، یه حساب سر انگشتی .. نه، سر انگشتی هم هیچ...
دوستمون می خواد 200 تومن هزینه کنه.. 30 تومن که..
200-30 = 170,000 !!! میشه 170,000 تومن اختلاف..
مطمئناً فرق فوکولن داداش..![]()
درود/
ع!!؟ دوست عزیز، یه حساب سر انگشتی .. نه، سر انگشتی هم هیچ...
دوستمون می خواد 200 تومن هزینه کنه.. 30 تومن که..
200-30 = 170,000 !!! میشه 170,000 تومن اختلاف..
مطمئناً فرق فوکولن داداش..![]()
open چیه؟همون in earو on earو over ear و...؟
درود/
آره .. همون
وقت خوش././././././././././././.
اینم برای گیم ولی اینو بگیر لذت ببرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
k701 سلطان
من فقط با ظاهرش حال نمیکنم
---------- Post added 07-11-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 06-11-2010 at 11:59 PM ----------
ببخشید این سونی رو کجا داره 30 تومن میشه به من ادرس بدید
فرق اساسی on ear ها و in ear ها و over ear ها و sport و.... فقط طاهر که نیست؟ چه فرقس در صدا با هم دارن؟ برا من کدوم مناسب تره؟
من توضیح دادم، کیفیت رو تست کنید، توی close ها تقریبا از همون 150 تومانی هم بهتره.
چنده قیمتش ؟
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
راستی یادم رفت بگم برا من اصلا بلندی صدامهم نیست تفکیک صدا و یکم باس.(تکفیک صدا اولویت اوله.)
درود/
فقط برای مثال عرض می کنم که مثلاً Creative - aurvana in ear هست. که به قول خودشون
مثلا برا کسی خوب هستش که جاهای شلوغ پلوغ و پر رفت آمد کار داره. و صدای اطراف رو اصلا نمیشنوی.
(و واقعا هم اینطور هست. وقتی in ear باشه، اون هم aurvana واقعا غرق موسیقی میشی...)
اما واسه شما که میخوای بازی کنی، open خوبه که می خوای بشینی توی خونه.
البته اینی که گفتم یه توضیح کوچیک بود..
وقت خوش././././././././././././././.
اقا بالاخره من کدوم هد فونو بخرم لطفا با دلیل بگین نه اینکهبگیناز این بهتردیگه نیست! راستی edifire و logitec و.... حایی ندارن؟
خیر همون نیست ! OPEN بودن ربطی به این موضوع نداره --- صرفا هدفون های بسته برای بیرون مناسب هست به این دلیل که صدارو ایزوله میکنه و همین امر باعث حذف صدای محیط میشه !
هدفون های اوپن یا باز به هدفون هایی گفته میشه که پشت درایورشون باز باشه از رو شکل هدفون میتونید تشخیص بدید در این هدفون ها صدا به بیرون نشت میکنه ...
این نوع هدفون ها استفاده عمومی دارن و برای فیلم و موسیقی و ... مناسب هستن ...
هدفون های بسته از اسمش مشخص هست کاملا بسته هست و پشتش هیچگونه جای بازی نداره و همین امر
باعث میشه صدا ایزوله بشه و این هدفون ها دارای باس عمیقی هستن و معمولا هم برای سبک های الکترونیک
کاربرد دارن ...
اون IN EAR - SUPRA-AURAL و CIRCUMAURAL و ... سایز بندی ها هستن ...
شما هدفونی که میگیری باید فول سایز و باز باشه ...
مدل AKG K701 از 200 تومن بیشتر هست و به بودجه شما نمیرسه ! ...
شما ببین تو سن هایزر میتونی مدل های HD485-HD555-HD595 رو بگیری ...
هدفون های فول سایز کریتیو هم خوبن ولی از 90 تومن هست به بالا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)