تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: این کارت ویزیت را چگونه طراحی کنیم

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

الان دقیق بگو مشکلت چی هست

در نرم افزار میر عماد وقتی alt+c رو میزنی یه صفحه باز می شه که می گه می خواهی کپی کنی یا سیو

شما سیو رو بزن با فرمت al.* ذخیره میشود بعد بازش کن هر تغییری می خواهی بده و کپی کن تو فتوشاپ

یا به جای زدن سیو کپی رو بزنید ودر فتوشاپ ctrl+v رو بزنید باز صفحه ای باز میشود و از شما می پرسد دوست دارید به چه شکل کپی شود

در نرم افزار کلک هست تو میر عماد همک هست ولی باید بری آموزشش رو بخونی یک سری کلید ترکیبی هست تو این نرم افزار ها که نیازمند خواندن آموزش هست

خوب شما از فرمتی از فتوشاپ استفاده میکنی که وقتی از تو ورد کپی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می آید به جای حرف در این مواقع از نرم افزار snagit استفاده میکنیم

2. این کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

تنها دو فرمت فلات ،pngو gif از پس زمینه ترانسپارنت پشتیبانی می کنن،

4. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان دقیق بگو مشکلت چی هست

در نرم افزار میر عماد وقتی alt+c رو میزنی یه صفحه باز می شه که می گه می خواهی کپی کنی یا سیو

شما سیو رو بزن با فرمت al.* ذخیره میشود بعد بازش کن هر تغییری می خواهی بده و کپی کن تو فتوشاپ

یا به جای زدن سیو کپی رو بزنید ودر فتوشاپ ctrl+v رو بزنید باز صفحه ای باز میشود و از شما می پرسد دوست دارید به چه شکل کپی شود

در نرم افزار کلک هست تو میر عماد همک هست ولی باید بری آموزشش رو بخونی یک سری کلید ترکیبی هست تو این نرم افزار ها که نیازمند خواندن آموزش هست

خوب شما از فرمتی از فتوشاپ استفاده میکنی که وقتی از تو ورد کپی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می آید به جای حرف در این مواقع از نرم افزار snagit استفاده میکنیم

مشکل این است که می خوام
    1- در کارت ویزیت هام نام شرکت، کمپانی طرف را به صورت نستعلیق بنویسم

2- و اگر کارت ویزیتی آوردند که خودشان مشکلی نداشت مثلاً می خواست آدرس تغییر کند چطور به طور دقیق مثلاً نام کمپانی اش را جدا کنم و در کارت ویزیتی که طراحی می کنم قرار دهم

----------------------
    من از میرعماد 2.1 استفاده می کنم

میرعماد را از پوشه نصبش اجرا می کنم

در ورد کلمه موردنظر را می نویسم و انتخابش می کنم و یکی از فونت های میرعماد (که همیشه شکسته) رو انتخاب می کنم

Alt+c را می زنم هیچ اتفاقی نمی افتد و چیزی نمی پرسد

فتوشاپ را باز می کنم یک صفحه سفید باز می کنم

ctrl+v رو می زنم چیزی نمی پرسد

فقط کلمه ای که کپی کردم در صفحه می چسبد

ولی نمی توانم این کلمه را که در فتوشاپ آورده ام بهش سایه بزنم، stroke بدهم و ......

و در کارت ویزیتم استفاده کنم

------------------------------

خب این برنامه آدرس دانلودش را می گذارید و چطور با این برنامه این مشکل را حل کنم چه تنظیماتی روش انجام دهم

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

میدونید من با میرعماد نوشتم بعد طبق گفته یکی از دوستان ALT+C زدم سپس یک صفحه در فتوشاپ باز کردم و پیست کردم اما نشد که روش استروک و سایه بزنم
    فقط فقط پی دی اف کن
    نرم افزار پی دی اف فکتوری رو گیر بیار و اون صفحه وردتو پی دی اف کن
    بعد بدون بک گراند میتونی نوشتتو سالم و تمیز وارد فتوشاپ کنی هر کاری هم که بخوای میتونی روش انجام بدی

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط فقط پی دی اف کن
    نرم افزار پی دی اف فکتوری رو گیر بیار و اون صفحه وردتو پی دی اف کن
    بعد بدون بک گراند میتونی نوشتتو سالم و تمیز وارد فتوشاپ کنی هر کاری هم که بخوای میتونی روش انجام بدی

دوست عزیز

بعد از این که پی دی اف شد و در فتوشاپ بازش کردم

میتونم بهش استروک بدهم و سایه بزنم

و مثلاً کارت ویزیتش را در فتوشاپ طراحی کرده ام چطور این رو که پی دف است روی کارت ویزیتم قرار بدهم

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

ببین عزیزم
    وقتی پی دی اف میکنی و وارد فتوشاپ میکنی به حالت ترانسپارنت در میاره متنو
    یعنی یک متن خام و کاملا مناسب
    هر کاری که بخواهید میتونید روش انجام بدید
    شما متن رو روی کارت ویزیتتون در فتوشاپ میندازید
    و بهش سایه رنگ و ... میدید

9. 2 کاربر از جادوگر جوان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

همان طور که عزیزان گفتند را حت می تونی مشکلت رو برطرف کنی یا از نسخه ME استفاده کنی
    2- و اگر کارت ویزیتی آوردند که خودشان مشکلی نداشت مثلاً می خواست آدرس تغییر کند چطور به طور دقیق مثلاً نام کمپانی اش را جدا کنم و در کارت ویزیتی که طراحی می کنم قرار دهم
    یا اسکن می گیری که بیخیال این شو یا

اینکه با یک سری ریزه کری با ابزار فتوشاپ راحت میشه قالب خام رو بدست آورد . با استفاده از امکان جدیده CS5

DELET رو بزن بین گزینه های انتخاب شده CO.... رو بزن یادم رفته

11. 2 کاربر از سونامی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

ای بابا مسیر رو منحرف کردید ....

دوست عزیز ابتدا باید شما برای کارتون سند تعریف کیند ، خوب سند کارت ویزیت معمولی 8.5 در 4.8 سانتی متر است بعد از تعریف سند شما به ترتیب زیر عمل کنید :
    1 - عکس رو ا سکن کنید با Dpi خوب که معمولا 300 است البته به اسکنر شما هم بستگی داره .
    2 - عکس اسکن شده رو ببر تو فتو شاپ قسمت خونش رو cut کن
    3 - با ابزار نمونه گیری قطره چکان نمونه رنگ پس زمینه رو بگیر و به سند بده بعد عکس رو جایگزین کن بعدش میرم سراغ نوشته ها .....
    4 - نوشته خدمات مسکن با فونت یکان تایپ کن بعد نوشته مهدی رو ما نستعلیق تایپ کن تو برنامه چلیپا یا مریم نستعلیق یا کلک یا میرعماد یا ایران نستعلیق میتونی تایپ کنی و .....
    نکته بسیار مهم که باید دقت کنی نوشته ها مشکی رو حتما تک رنگ Black بگیر این کد رنگش ( c:0 y:0 m:0 k:100 ) .
    نکته مهم دیگه از اطراف حتما نیم سانت فاصله تا لبه کارت وجود داشته باشه تا تو برش نره .....
    یه نکته دیگه کار باید حتما با مود CMYK کار بشه .

من یه طرح زدم نمونه برات آپلود کردم با فتوشاپ و ادیستلیتور ( psd , ai ) هر کدام رو که تونستی میتونی edit کنی چون با سورس باز هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by boy_kochak; 31-10-2010 at 23:32.

13. 2 کاربر از boy_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای بابا مسیر رو منحرف کردید ....

دوست عزیز ابتدا باید شما برای کارتون سند تعریف کیند ، خوب سند کارت ویزیت معمولی 8.5 در 4.8 سانتی متر است بعد از تعریف سند شما به ترتیب زیر عمل کنید :
    1 - عکس رو ا سکن کنید با Dpi خوب که معمولا 300 است البته به اسکنر شما هم بستگی داره .
    2 - عکس اسکن شده رو ببر تو فتو شاپ قسمت خونش رو cut کن
    3 - با ابزار نمونه گیری قطره چکان نمونه رنگ پس زمینه رو بگیر و به سند بده بعد عکس رو جایگزین کن بعدش میرم سراغ نوشته ها .....
    4 - نوشته خدمات مسکن با فونت یکان تایپ کن بعد نوشته مهدی رو ما نستعلیق تایپ کن تو برنامه چلیپا یا مریم نستعلیق یا کلک یا میرعماد یا ایران نستعلیق میتونی تایپ کنی و .....
    نکته بسیار مهم که باید دقت کنی نوشته ها مشکی رو حتما تک رنگ Black بگیر این کد رنگش ( c:0 y:0 m:0 k:100 ) .
    نکته مهم دیگه از اطراف حتما نیم سانت فاصله تا لبه کارت وجود داشته باشه تا تو برش نره .....
    یه نکته دیگه کار باید حتما با مود CMYK کار بشه .

من یه طرح زدم نمونه برات آپلود کردم با فتوشاپ و ادیستلیتور ( psd , ai ) هر کدام رو که تونستی میتونی edit کنی چون با سورس باز هست .

کد:
    کد:

سلام دوست عزیز

ممنون از شما و تمام دوستان که صمیمانه راهنمایی فرمودند

چند سوال

در مورد سایز کارت ویزیت مثلاً من همیشه 8 در 4.5 می گیریم بعضی ها رو دیدم 8.5 در 4 و نمی دونم سایزهای در همین حد می گیرند (نه با اختلاف زیاد) می گیرند می خواستم ببینم فرقی دارد و مشکلی ایجاد نمی کند سر این نیم سانت ها ؟؟؟؟

2- شما این مهد را با چه فونتی نوشتی آخه میدونید ظاهراً با توجه به راهنمایی دوستان فقط در کلک وجود دارد چون نستعلیق و میرعماد که من ندیدم

3- فرموده بودین: « نوشته ها مشکی رو حتما تک رنگ Black بگیر این کد رنگش ( c:0 y:0 m:0 k:100 ) .» میشه در این مورد بیشتر توضیح بدهید که چطور این کار را انجام بدهم کجا این ارقام را وارد بزنم؟ اصلاً مزایای این کار و انجام ندادنش چه مشکلی دارد؟

4- نیم سانت که گفتید فاصله بگذاریم، من به صورت چشمی و حدسی فاصله میگذارم میخواستم ببینم در خود فتوشاپ چنین چیزی تعبیه شده است؟

5- و انشااله آخرین سؤال راستش این فرمت PSD دانلود نمیشه میشه یک بار دیگه یا یک جای دیگه آپش کنید یا امتحانش کنید ببینید مشکل چیه شرمنده واقعاً

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=nelahe;5567518]سلام
    شما این سری فونت را جایی برای دانلود میشناسی یا میتونید زحمت آپش را بکشید

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

همونطور که گفتم من از فونت های داخل مجحوعه کینگ ریختم و بلد نیستم چیزی رو آپ کنم. فقط بلدم دانلود کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •