میلستون بگیر
اگر دوربین بهتر میخوای xt701![]()
میلستون بگیر
اگر دوربین بهتر میخوای xt701![]()
دوست من سلام خوبي
تا همين حالام با توجه به طول عمر معرفي اين دو سيستم عامل
معدل رشد بادا خيلي بالاتره
به خاطر اينكه كره ايها همه تمركزشون رو روي اين سيستم عامل گذاشتن و براي آينده خيلي روش حساب كردن
بعد هم اون 80000 تا برنامه هم كه همشون قابل دسترسي نيستن و تازه 70 درصدشون اصلا به درد كاربر ايراني نميخوره
جداي از همه اينها
امكانات خود گوشي رو هم بايد در نظر گرفت كه ويو از 90 درصد گوشيهاي اچ تي سي جلوتره
در هر صورت قدرت گوگل وشرکت های وابسته خیلی بیشتر از سامسونگ وشرکاشه
در اين مورد مطمئن نباشيد
فعلا كه گوگل براي بيرون دادن گوشيه دومش (نكسوس) دست به دامن سامسونگ شده
من ویو را پیشنهاد نمیدم چون هنوز معلوم نیست که ایا سامسونگ در اینده هم ساپرت خوبی از ویو میکنه یا نه....
من در این رنج قیمت گوشی های مبتنی بر سیمبین مثل ایکس6 یا سی6 یا ویواز یا ویواز پرو یا ساتیو یا 8910 .....را پیشنهاد میدم
آخه ببينيد يه سري واقعيتها هستن که نميشه به قصد خوشبيني کتمانشون کرد.
همين الان نوکيا با سيستم عامل جديدش داره وارد ميشه و 10 ميليون يورو جايزه براي برنامه نويسها. هيچي نشده، 15-10 تا بازي با کيفيت بالا براش کـرک شده.
فراموش نکنيم که وقتي ميگيم نوکيا، صحبت از سالها تجربه تو زمينه توليد موبايله. و وقتي ميگيم گوگل و مايکروسافت، سالها تجربه تو کارهاي نرمافزاري. سامسونگ فقط يه سري لوازم خانگي توليد کرده که بيشترشم بعد يه مدت خراب شده.
پس من فکر ميکنم اين خيلي خوش بينيه که بگيم بادا هم ميتونه هم سطح اندرويد قرار بگيره. اگر سامسونگ به اين مطمئن بود، نميومد دوربين HD و صفحه آمولدو بذاره کنار گوشيش.
شما از کجا ميدونيد بعد از اينکه اين قضيه جايزه ميليون دلاري سامسونگ براي بادا تموم بشه، بازهم کسي مياد و براش برنامه مينويسه؟ حدودا ماهي 1000 تا برنامه براش معرفي شده. اندرويد تو ژوئيه 2010 حدودا 8600 تا برنامه داشته و تو ماه قبليش 15 هزارتا. چطوري بادا ميخواد به اندرويد برسه. اون درصديش که بدرد ميخوره هم مطمئن باشين بيشتر از 30 درصده.
![]()
دوست من چطور ممكنه كلي گوشي با سيستم عامل بادا بيرون بده بعد از نظر نرم افزار پشتيباني نكنه
چطور ممكنه به سرعت نسخه هاي جديد فريمور براي اين سيستم عامل بيرون بده بعد نگران پشتيباني باشي
من يه مدت استار دستم بود
3 بار براش فريمور جديد اومد عوض كردم
وقتي از يه گوشي ارزون قيمت مثل استار اينجوري پشتيباني ميكنه
مگه ميشه از ويو با اين همه تبليغات پشتيباني نكنه
سامسونگ بهترين شركت نيست اما انصافا از نظر ساپورت محصولاتش خيلي بهتر از شركتاي ديگه عمل ميكنه
شما يه نگا به سوني اريكسون بندازيد كه كلي مشترياشو براي ورژن جديد آندريود گوشي x10 منتظر نگه داشت
اين جمله ديگه داره خيلي تكراري ميشه
گوشيه خوبيه ولي برنامه براش كمه
بابا من براي ويو خانمم فقط 2 بازي نصب كردم فكر كنم تا 2 ماه ديگه سرگرم اينا باشه(اينم بگم درسته خانمه ولي خيلي اهل بازي با گوشيه اصلا يكي از شرطاش براي انتخاب گوشي بازي با كيفيت بود)
تازه برنامه هاي كاربردي خود گوشي بماند و بازياي واقعا سرگرم كننده خود گوشي
دوست گرامي
انصافا فقط به خاطر چنتا بازي بيشتر اين گوشي رو با n8 مقايسه نكنيد
اگه پله به پله اين دو گوشي رو با هم مقايسه كنيم
توي همون صفحه نمايش و اينترفيس و قطعات سخت افزاري كه 70 درصد يه گوشيه n8 عقب ميفته
باقي امكانات اگه واقع بين باشيم بيشتر جنبه تبليغاتي داره
با متخصصاي عكاسي حرف بزنيد ببينيد چقدر براي مگاپيكسل بيشتر ارزش قائلن
اكثرا معتقدن مهم كيفيت لنزه نه 5 يا 12 مگاپيكسل
به خدا هنوز كه هنوزه n73 از 70 درصد دوربيناي 5 و 8 مگاپيكسلي بهتر عكس ميگيره
صد در صدپس من فکر ميکنم اين خيلي خوش بينيه که بگيم بادا هم ميتونه هم سطح اندرويد قرار بگيره. اگر سامسونگ به اين مطمئن بود، نميومد دوربين HD و صفحه آمولدو بذاره کنار گوشيش
منم معتقدم كه فعلا نميشه بادا رو با آندرويد مقايسه كرد
خودم الان دارم از آندرويد استفاده ميكنم
اما اينم نميشه كتمان كرد كه آينده رو نميشه پيشبيني كرد
يه پيشنهاد دارم براي دوستاني كه خيلي ادعاي استفاده از نرم افزار دارن
يكيشون بياد نرم افزاراي مورد استفادشو ليست كنه
ببينيم ويو اينا رو داره يا نه
شما چي ميخواين؟
نرم افزار ويرايش فيلم و عكس
ويو با بهترين كيفيت و بالاترين سرعت به خاطر پردازنده اش اين برنامه ها رو داره و اجرا ميكنه
(اونايي كه ميگن سيمبين n8 نيازي به پردازنده قوي نداره
موقع ويرايش فيلمها و عكسهاي يه دوربين 12 مگا به عينه ضعف اين پردازنده رو ميبينن)
نرم افزار ديدن و ويرايش آفيس ميخوايد؟
ويو اين برنامه ها رو داره با كيفيت عالي
نرم افزار هواشناسي ميخواين
من يه دونه نصب كردم انصافا از برنامه هواشناسيي كه روي گالكسي نصب كردم باكيفيت تره هم خورشيداش هم ابرا هم بارونو باد
مرورگر اينترنت ميخواين
همه نوعش هست
نرم افزار منشي تلفني كه داره خوبشم داره
برنامه رد تماس داره
برنامه گذاشتن رمز روي فايلها داره
كلا اگه يكي از دوستان برنامه هاي مورد علاقشو ليست كنه ما هم ببينيم خيلي خوب ميشه
![]()
Last edited by گرافيكار; 02-11-2010 at 02:52.
نهایتن فعلن نمیشه نظر قطعی در مورد بادا داد به خصوص با حضور سیستم عامل های اندرویید و ویندوز موبایل و سیمبین که هر کدام یه شرکت بزرک تمام وقت بشون رسیدگی میکنه و ادمی از ایندشون اطمینان داره..............
شما كه نهايتا دارين نظر قطعي ميدين
و تكليف اين سيستم عامل رو مشخص كردين
گفتم كه اگه دوستان نرم افزاراشونو ليست كنن خيلي بهتر ميشه جواب داد
ويندوز موبايل و سيمبين رو كه واقعا
مثل رسيدگي نوكيا به سيمبين قبلي
شما رسيدگي رو چي ميبيني ؟
دادن چارتا برنامه يا دادن فريمور جديد با مشخصات جديد كه يه تفاوتي با نسخه قبل داشته باشه
كه ماشاالله نوكيا اين كارو با سيمبين قبلي فكر كنم بعد از هر 10 سال انجام داد
بابا بيخيال
ويو 5 ماهه اومده دو تا رام رسمي براش اومده
اما سيمبين
من وقتي اينترفيس ان8 رو ديدم كه نوكيا با وقاحت تمام شبيه سيمبين قبلي داده بود بيرون...
وقتي ميبينم چارتا چيز آورده دور و بر اين گوشي ريخته اما اصل كار سر جاشه بعد ملتم به خاطر دوربين 12 ميريزن ميخرن...
آندورويد يه چيزي
كارش حساب كتاب داره
اينترفيس سيمبين در مقايسه با آندرويد مثلا گالكسي يا سنس اچ تي سي مثل اسباب بازي ميمونه
به نظر من يه سيستم عامل خوب مشخصه اولش اينترفيس خوبه
كه در حال حاظر اول آندرويد بعد هم بادا
تا وين مو 7 بياد ببينيم چي از آب در مياد
سيمبين كه توي باغ نيس اصلا
بازی ها یی که میگین همهش واسه آیفون هستن که یکی دو سال قبل واسه آیفون داده بودن ولی چون گوشی های نوکیا قدرت پردازشی پایینی داشتن تا الان که n8 اومده رو سیمبین نمی دادن ولی همین n8 هم خیلی ضعیف تر از آیفون هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)