بنظر من تو اون نمونه عکسها هم g12 کیفیت بهتر داره و رنگ اسمون زمین رو طبیعی تر نشون میده
LX5 بنظر من در حالت اتومات خیلی ضمینه رو روشن کرده![]()
بنظر من تو اون نمونه عکسها هم g12 کیفیت بهتر داره و رنگ اسمون زمین رو طبیعی تر نشون میده
LX5 بنظر من در حالت اتومات خیلی ضمینه رو روشن کرده![]()
ببینید هردو دوربین دوربینهای خوبی هستند و به نظر من تفاوت چندانی ندارند
اما من به شخصا به دلایل مختلفی از جمله کوچکتر و سبک تر بودن lx5 رو انتخاب میکنم
چند نمونه عكس كه با LX5 گرفته شده :
![]()
دوستان حدود قیمت هم لطف میکنید بگید؟!
تو ایران که نیست اما تو وب 480$ (همین حدود)
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
مشکل کل پانا ها اینه که تو اتومات این جوری میشه
تو بغیه مد ها این جوری نیست
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
نمیشه گفت نویزش کم تره (G12) بهتره بگیم RN بهتره![]()
این نمونه نویز LX5- p7000- G12 و فکر کنم S95
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم چندتا مقايسه مقدار نويز در ايزو 800 بين اين دوربينها و دوربينهاي سوپرزوم معمولي
Sony HX5 , Canon SX20 , Canon G12 , Panasonic FZ35 , Canon S95 , Panasonic LX5 , Panasonic FZ100
برام جالبه كه HX5 سوني كيفيتش تقريبا با G12, LX5 برابره !
![]()
Last edited by toolhelp; 29-11-2010 at 21:45.
. .
Last edited by toolhelp; 01-12-2010 at 20:27.
به نظر من کیفیت NEX-5 و NEX-3 سونی در حال حاضر حرف اول رو می زنه، فقط باید منتظر افت قیمتشون باشیم.
بله ولي اين دوتا حرفه اي هستند نه نيمه حرفه اي و بدون لنز و فلاش كاربرد زيادي ندارن.
درسته ولی اگر این دوربین ها هم افت قیمت خوبی داشته باشن به نظر من دیگه نباید به دوربین های دیگه فکر کرد، مثلا اگر NEX-3 به 600 یا 650 برسه به نظر من جزء اولین انتخاب ها قرار می گیره، به خصوص با وزن کمی که داره.
Sony Alpha NEX-3 با قیمت 755 تومن
Sony Alpha NEX-5 با قیمت 885 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا این دوربین ها در فروشگاههای سطح شهر ارزونتر هم باشن و این نکته رو در نظر داشته باشید که این دوربین ها حدود 1.5 ماهه که معرفی شدن و در همین مدت کوتاه حدود 50 تومان کاهش قیمت داشتن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)