RAM Patriot4GB DDR3 1666=110T
من نمی دونم چرا دوستان نمیخوام کاهش در قیمت قطعاتو ببینن![]()
RAM Patriot4GB DDR3 1666=110T
من نمی دونم چرا دوستان نمیخوام کاهش در قیمت قطعاتو ببینن![]()
تنها کمک به دوستمون که بهترین رو بخره ...شما چه قصدی از این گفته داری؟
6 هسته ایی باید با شش هسته ایی مقایسه بشه ... همین 4 هسته ایی های اینتل کاسه ی چه کنم چه کنم دست AMD 1090t داده اونموقع شما به core i7 930 و core i5 750 می گی متوسط ؟ آخه در مقابل 1090t ؟؟؟؟در ضمن ببخشید منظورتون از high end ...1090t هست ؟؟؟CPU High End AMD رو با 6 هسته با CPU رده متوسط Intel مقایسه میکنی؟
اما نتیجه ی بحث به نفع اینتل بود دوست عزیز ...قبلا هم در این زمینه بحث کردیم اگه قانع نمیشید براتون بنچمارک و مدرک بزارم ...
وقتی صحبت از محدودیت بودجه هست این هزارمین بار : کارایی در برابر قیمت 340 هزار تومن آخه کجاش به 1200 تومان مربوطه ؟؟؟6 هسته ایی باید با شش هسته ایی مقایسه بشه ...
1090T برای رقابت با 930 عرضه شده ... در ضمن در مدل های AMD High End هست ...همین 4 هسته ایی های اینتل کاسه ی چه کنم چه کنم دست AMD 1090t داده اونموقع شما به core i7 930 و core i5 750 می گی متوسط ؟ آخه در مقابل 1090t ؟؟؟؟در ضمن ببخشید منظورتون از high end ...1090t هست ؟؟؟
اما نتیجه ی بحث به نفع اینتل بود دوست عزیز ...
اصلا حال و حوصله بنچمارک گذاشتن ندارم ولی خب مجبورم :
تو این تست به 975 هم نزدیک شده
و توی این هم که 975 ...
فاصله با 920 : 2 ثانیه
ببینید در مورد 750 که اصلا بحث کردن خنده داره ... 930-920 هم حدودا برابرن ...
قانع شدید ؟
البته این ها در مورد App ها بود توی گیم Intel کمی قوی تره ...
لطفا از گمراه کردن کاربران پرهیز کنید ...
خب کاملا معلومه که یک پردازنده با 6 هسته ی واقعی والبته چنین فرکانسی بهتر از یک پردازنده با چهار هسته ی واقعی عمل میکنه!!
بخصوص تو تستهایی که مربوط به کارایی کلی سیستم میشه! مثل PCMARK VANTAGE ! توی رندر هم این پردازنده با اختلاف چشمگیری از 4 هسته ایها بهتر کار میکنه !
و البته ذکر این نکته هم ضروریه که هنوز 1090 از i5 750 تو بازی کمتر فریم میگیره و تو بیشتر بازیها پایینتر از این پردازنده هست(حتی در بعضی مواقع با اختلاف فاحش) ! ولی در اینده و زمانیکه بازیها با 6 هسته ایها بهینه بشن احتمالا جای این دو پردازنده با هم عوض خواهد شد!!
Last edited by xzero; 30-10-2010 at 22:30.
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
Last edited by SaЁeD; 20-01-2011 at 11:45.
دوستان عزيز هزار بار هم كه ما هر كدوم نظريات و دفاعيه هاي خودمون رو براي هم مطرح كنيم،هيچ كدوممون راضي و قانع نميشيم و نظر من اينه كه هر كدوم از ما در طي سابقه ي كاريمون با سيستمهاي مختلف و سخت افزار هاي متفاوت،تجربياتي رو كسب نموده ايم كه باعث شده از طريق كارايي بهتر سخت افزارها،ما به سمت يك برند خاص از يك سخت افزار بريم و با مشاهده ي بنچ ماركهاي مختلف از سايتهاي گوناگون و در مواردي هماهنگ بودن آنها با تجربيات و عقايد ما،باعث شده كه ما طرفدار آن برند مورد نظر خود شويم و بگوييم كه بهترين برند آنيست كه ما مي گوييم و سايتهاي فلان و فلان هم آن را تاييد نموده اند ودر صورتيكه به نظر من اين گونه درست نيست و تا موقعي كه به صورت عملي با سخت افزار مورد نظر كار نكرده ايم نمي توانيم نظري قطعي راجع به آن بدهيم و ساده ترين دليل هم براي اين گفته ي من اينه كه فكر نمي كنم هيچ كدوم از ما تا به حال تموم اين قطعات يا حداقل نصفي ازشون رو به صورت عملي به كار گرفته باشيم و تست كرده باشيم كه بخواهيم نظري قطعي و مطمئن بدهيم و در اينجا من يك مثال كاملا واضح رو بيان ميكنم كه در مورد شخص خودمه و اينه كه خود من از موقعي كه يادم مياد كه كار با كامپيوتر رو شروع كردم و با سخت افزارها آشنا شدم،فقط و فقط سيستمهام رو بر مبناي سي پي يو هاي اينتل اسمبل كردم،چونكه واقعا از كارايي،قدرت و سرعتشون توي كارهام راضي بودم(به قل معروف گفتني:خر كارند) و به همين علت اينتل رو بيشتر از اي ام دي قبول دارم و البته اينو هم بگم كه من از طريق دوستان با كاراييهاي سي پي يو هاي اي ام دي افتخار آشتايي رو دارم ولي اينتل كجا و اي ام دي كجا...!!!
پس در آخر نتيجه ميگيريم كه بزرگترين استاد تجربه است و هركس تجربه اش بيشتر،سخنش معتبر تر!!!
بنابر اين در اينجا مقصود ما بايد منتقل كردن تجربياتمون بهم ديگه و در جهت راهنمايي كردن براي يافتن راه درست باشه نه اينكه بخوايم تجربياتمون رو به زور به همديگه تحميل كنيم دوستان؟!!!
و در پايان براي تمامي دوستان آرزوي موفقيت و سربلندي رو دارم،موفق و پيروز باشيد%![]()
سلام عرفان خان ... من نمی خواستم این تاپیک دوستمون رو به این جنجال تبدیل کنم اما خودت خواستی ...
برتری فاحش core i5 750 بر AMD 1090t به اصطلاح high END دیده می شه ...
و
و
واقعا AMD 1090T high End هست ...
و
ابتکار دیگری از AMD
[
کولاک فریم ریت
باریکلا به AMD 1090t که واقـــــــــــــــــعا HighEnd بوده و هست !!!!!!!!!!!!!!!!!
باز هم راضی کننده نیست میزارم ... ( حیف که وقت ندارم مگرنه شاخ شکسته شده بود ... البته شد )![]()
Last edited by Corei7_980X; 31-10-2010 at 20:42.
در بنچمارک هایی که من گذاشتم هم همین طور؟؟؟برتری فاحش core i5 750 بر AMD 1090t به اصطلاح high END دیده می شه ...
در گیم درسته Intel فریم بالا تری میگیره ... دوستمون جناب Xzeo البته به نکته ی بسیار مهمی اشاره کردن :باریکلا به AMD 1090t که واقـــــــــــــــــعا HighEnd بوده و هست !!!!!!!!!!!!!!!!!
و البته ذکر این نکته هم ضروریه که هنوز 1090 از i5 750 تو بازی کمتر فریم میگیره و تو بیشتر بازیها پایینتر از این پردازنده هست(حتی در بعضی مواقع با اختلاف فاحش) ! ولی در اینده و زمانیکه بازیها با 6 هسته ایها بهینه بشن احتمالا جای این دو پردازنده با هم عوض خواهد شد!!
کلا ATI تعطیل اکثرا برنامه های زمین شانی به فیزیک نیاز دارن یعنی فقط انویدیا
نمیدونم جدیدا چرا اینجوری شده اصلا به برنامه هایی که دوستان کار میکنند توجه نمیشه درسته کم کار میکنه ولی بالاخره مصرف داره براش
سیستم آقای امیر موسر رو پیشنهاد نمیدم به دلیل حجم کم رم
- CPU : CORE I7 930 : 330.000
- MAIN : ASUS P6T SE : 240.000
- VGA : GTX 460 1GIG ZOTAC : 285.000
- RAM : 3 * 1GIG 1333 G-SKILL HK CL7 : 118.000
- POWER : GREEN 585B : 100.000
- CASE : GREEN MAGNUM 2 : 40.000
- HDD : SEAGATE 7200.12 1TRA : 72.000
- DVRW : LITEON 24X : 25.000
فکر کنم تو بازی نه ولی اون برنامه ها که میگن شبیه سازیه به مشکل بخوره . کماکان روی نظر خودم هستم درسته سیستمم قابلیت ارتقا نداره ولی برای کاربرد فعلی کاملا جوابگو هست
به هر حال ایشالا هر چی خریدی به خوبی استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک رو هم در مورد همون 930 و 1090T یه نگاهی بندازین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)