دوست عزیز متوجه منظور شما شدم و کاملاً هم مشخص هستش که در این زمینه اطلاعات خوب و کاملی دارید
مخاطب پست قبلیم هم ، همه ی دوستانی بودن که شاید سال آینده بخوان برای لاتری ثبت نام کنن![]()
دوست عزیز متوجه منظور شما شدم و کاملاً هم مشخص هستش که در این زمینه اطلاعات خوب و کاملی دارید
مخاطب پست قبلیم هم ، همه ی دوستانی بودن که شاید سال آینده بخوان برای لاتری ثبت نام کنن![]()
دوست گلم برداشتی که از حرفم کردی خیلی جالبه,مگه من این دوتا رو مقایسه کردم
حداقل یه بار جملمو کامل میخوندی که نیای این حرفو بزنی من گفتم احتمال برنده شدن
توجه کن احتمال برنده شدن
دوستان عزیز
کلاً رفتین تو مایه قرعه کشی گرین کارت؟؟؟؟
اینجا که تاپیک مهاجرت هست مثلاً !!!
منم یکی از آرزوهام اینه که در آینده از ایران برم، اما باید برم یه جایی که مسلمون شیعه باشند..... ترکیه شرایطش چه جوریه؟؟؟
شما اگه میخوای بری پیش مسلمون ها اونم شیعه ، بهترین کار اینه که تو همین ایران خودمون بمونی![]()
سلام.
شرایط رفتن به روسیه یا بلاروس چطوره؟
برای اقامت و یا تحصیل، لطفا جداگانه توضیح بدین. ممنون.
شیعه های ترکیه با ایران ، عراق و لبنان تومنی 2 زار فرق میکنن ( البته اکثرشون )
یعنی یه شاخه ای از شیعه هستند تو دوره فشار شدید عثمانی ها منحرف شدن و با نفوذ عرفان های کاذب و تصوف
به سمتی کسیده شدند که فقهشون سنی ، وبدتر نه نماز میخونن و نه هیجی
البته اکثرشون اینطورین ، فرقه های نسبتا زیاد هم دارند
از راهنمایی خوبت ممنونم.... حالا یه آدمی عین من که دوست داره از ایران بره یه جایی که تحت هیچ فشاری نباشه و به اعتقادات خودش پایبند باشه باید چی کار کنه؟؟؟ غیر از ترکیه کجا رو پیشنهاد میدیدن؟؟؟؟ اصلا اگه یک کشوری باشه که خودشون مسلمون نباشند اما به مسلمون بودن ما ایراد نگیرند هم خوبه، کدوم کشورا اینجوریند؟؟؟
یه همچین موضوعی درست نیست. توی سایت اپلای ابراد بحث بسیار گسترده ای در این مورد شد و در آخر تعداد زیادی مصداق پیدا شد که هم لاتاری ثبت نام کردند و هم ویزای دانشجویی گرفتند.
ابالات متحده - استرالیا - کانادا و مواردی از این دست . ترکیه و سوریه و اینها هیچ مزیت خاصی برای زندگی نسبت به ایران ندارند . شما اول باید برای خودتون مشخص کنید که به چه دلیل قصد مهاجرت دارید . اینها که گفتید ایده آل هایی از شرایط کشور مقصد بود و نه دلایل مهاجرت .از راهنمایی خوبت ممنونم.... حالا یه آدمی عین من که دوست داره از ایران بره یه جایی که تحت هیچ فشاری نباشه و به اعتقادات خودش پایبند باشه باید چی کار کنه؟؟؟ غیر از ترکیه کجا رو پیشنهاد میدیدن؟؟؟؟ اصلا اگه یک کشوری باشه که خودشون مسلمون نباشند اما به مسلمون بودن ما ایراد نگیرند هم خوبه، کدوم کشورا اینجوریند؟؟؟
در مورد بلاروس زیاد اطلاع ندارم ولی برای روسیه نسبتا ارزان و دانشگاه ها شهریه های مناسبی می گیرند . زبان روسی برای تمام رشته های مقطع لیسانس و روسی و انگلیسی برای تمام رشته های مقطع ارشد و دکترا برقرار هستش . از نظر فرهنگی چندان با اعتقادات دینی همخوانی نداره و بهتر هستش فقط برای شهرهای بزرگ و اصلی روسیه اپلای کنید تا شهرهای کوچک که امنیت کمتری هم دارند .شرایط رفتن به روسیه یا بلاروس چطوره؟
برای اقامت و یا تحصیل، لطفا جداگانه توضیح بدین. ممنون.
**- ویزای دانشجویی هیچ ارتباطی به لاتاری ندارد . دوست شفیق بنده مهرداد xxx سال گذشته در حالی که ویزای دانشجویی گرفته بود برای سی یتل ، لاتاری هم اکسپت شد و الان هم ایالات متحده زندگی میکنه ایشون .
موفق باشید و سوالی هست در خدمتم .[COLOR="Silver"]
Last edited by masoud glx; 16-04-2011 at 15:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)