سلام دوستان من این قسمت رو تعجـــب کردم
یعنی دو تــا بچه یکی سربازی یکی مدرسه ای حالا معلوم نیست چه مقطعی ، فروشگـاه اینترنتی زدنپسر عموش تو مدرسه هست
موفق باشید!
سلام دوستان من این قسمت رو تعجـــب کردم
یعنی دو تــا بچه یکی سربازی یکی مدرسه ای حالا معلوم نیست چه مقطعی ، فروشگـاه اینترنتی زدنپسر عموش تو مدرسه هست
موفق باشید!
باید بری شکایت کنی این حرف ها رو هم که آشنا ندارم جواب نمیگیرم بذار کنار
حداقلش اینه که شب میخوابی دلت خوشه که یه کاری کردی و 2 تا علف بچه بهت نخندیدن
حتمآ صبح میرم و ازش شکایت میکنم...از همه ی دوستان هم بابت راهنماییشون ممنونم.....![]()
باور کنید اعصابم خراب شد!
نمیخاستم تو این تاپیک پست بدم , رفقا گفتنیها رو گفتن.
اما کلاه برداری مثل دومینوست/از هرجا جلوشو بگیری منفعته وگرنه این دومینو همه رو میندازه /اینترنتی و مغازه ای هم نداره.
1-خرید اینترنتی ایرانی یعنی فقط اولنs.e.x shop ,دومن سی دی فروشی؛ تو این دو تا زمینه عالییم! برای وسایل بزرگ یا باارزش مثل سخت افزار بجز یکی دو سایت متوسط الحال ,راه طولانی پیشرو داریم!
2-پرداخت اینترنتی دو راه دارد:
یا شما با سیستم های پرداخت بانکی مثل درگاه سامان این کار رامیکنید:مطمئن/سریع/مشخص
یا
درب خانه به پستچی پرداخت میکنید
چیزی به اسم این که برو به حسابم بریز نداریم!
__________________________________________________ ____
وبه دوست عزیزمون هم میگم برود شکایت کند!یعنی چه حتمن پارتی باید باشد! پارتی کمک میکند/اما عرضه از آن بیشتر
موفق باشی
یعنی ادعای خسارت هم میتونم بکنم؟؟؟؟؟؟؟مدرکشو ازکجا بیارم که مثلآ این قدر باهاش صحبت کردم یا وقتمو تلف کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جات بودم از خشتک دارش میزدم
نکته ی بسیار خوبی بود!!
فقط هر کاری میکنی زورتر بجنب!
امروز رفتم شکایت کردم فردا هم میره پرونده تشکیل بدم......
چیکار کردی بالاخره؟بایدمیرفتی ستادمبارزه با جرایم رایانه ای تو خیابون مطهری
liverbarsa شهرستانه نه تهران.
قرار بود این فروشگاه های اینترننی ساماندهی بشن. هر فروشگاه مجازی یه شعبه واقعی داشته باشه و از این حرفا و چند قانون دیگه. وزارت بازرگانی هم گفته بود اگه فروشگاه مجازی که اینجوری نباشه پلمپ میشه. (مثل یه مغازه واقعی. اما پلمپ از نوع مجازی)
سایتی جایی واسه شکایت از این جور سایتها نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)