من هم نظر می دم.
واقعا نمی تونم خودم رو کنترل کنم .
این بازی بخوره تو سرشون .این دیگه چیه . واقعا امروز از عصبانیت می خواستم زنگ بزنم بدم بهشون فحش .
تنها نظری که می تونم درباره ی این بازی بدم اینکه که رکورد باگ رو توی کشور شکونده (می تونم مدرک تصویری از توی بازی بیارم)
واقعا نمی دونم به این می گن بازی خوب ؟
اول که بازی رو شروع کردم وضعیت خوب بود رفتم جلو فریم رسید به یک و یه دمو پخش کرد بعد از دمو دیدم گرشاسپ وسط صفحه است و محیط هم وجود نداره مجبور شدم بازی رو ببندم و دوباره بیارمش . دوباره رفتم اونجا رو رد کردم حالا رسید به save خب رفتیم جولوشو e رو زدیم یا رو دستش رو دراز کرد و اون یارو رو باز کرد و صحنه ایستاد حالا 5 دقیقه گذشت و سیو نشد شد 10 دقیقه رسید به 20 دقیقه و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاد این دفعه هم بازی رو قطع کردم رسید دفعه بعد رفتمو رفتم تا رسیدم به سیو بعدی و دوباره این اتفاق افتاد دوباره قطع کردم و اوردم جالبه که دیگه مرحله رو بالا نمی اورد (اگه کسی باور نمی کنه تمام حرفام رو با دلیل و مدرک میارم )
حالا می رسیم به گرافیک . بد نیست تا جاهایی هم جالبه .
صوت های بازی رو هم فکر کنم از بازی های مثل وارکرافت گرفتن که اصلا هم جالب نیست .
دموها فقط می تونم بگم که عالیه .
انیمیشن سراسر از تکرار .
فیزیک بد . من نمی دونم این گرشاسپ چقدر وزن داره می پری واقعا پایین اومدنش تماشاییه
سیستم ذخیره بازی = متوسط (مشکلاتم رو برتان بالا گفتم)
داستان : متوسط
کلا می شه گفت یه شباهتی به پرنس اف پرشیا 2 داره . و به نظر من اصلا نمی شه این رو شبیه شاهکاری مثل گاد اوف وار دونست
نظر من اینطوریه
گرافیک: 5 از 10
داستان : 4 از 10
باگ: 20 از 10
راستی اینم بگم با این که این بازی رو باید به جای گرشاسپ میزاشتن خدای باگ ولی واسه حمایت از صنعت بازی سازی هم شده بگیرین و بازی کنین
(اخه من نمی دونم می گن حمایت کنین ولی ما باید از چی حمایت کنیم از این جور بازی ها)