تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: ریو یا 206 تیپ 2 برای رانندگی داخل شهر (ترافیک) + و مصرف سوخت پایین تر

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

کل این تاپیک رو خوندم. 206 داشتم . ریو هم زیاد سوار شدم . هم تو مسافرت هم داخل شهر باهاش رانندگی کردم. تقریبا راننده نیمه حرفه ای هستم . اگه جواب آخر رو میخواهید تعصب رو کنار بزارید : جواب اینه :
    اگه زیر 40 سال دارید و عاشق ماشین بازی و رینگ و لاستیک وبزک هستید......................... فقط و فقط 206
    اگه بالای 40 سال دارید و نمی خواهید ماشین بازی کنید و ذاتا آدم آرومی هستید ( مثلا یه معلم ) ...........ریو
    دوستان باور کنید اگه نظرتون خلاف این هست هر کدوم از اینا رو که یک ماه سوار شوید به نتیجه من خواهید رسید . پس حالا خوب دقت کنید .پشیمون نشید .
    دوست من یه چیزی میگیا من خیلیارو میشناسم جوونها ریو دارند و خیلیارو میشناسم حتی60ساله206دارند این جور نمیشه گفت باید اول بحث فنی مثل قدرت کیفیت جاداری مصرف قیمت قطعات باشه اونهایی که گفتید سلیقه ای هستش پس این ماشینها ربطی به سن ندارند
    در ضمن کیفیت ریو که هنوز افت محسوسی نداشته با206(چینی ایرانی)هنوز خیلی فرق داره...

2. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کل این تاپیک رو خوندم. 206 داشتم . ریو هم زیاد سوار شدم . هم تو مسافرت هم داخل شهر باهاش رانندگی کردم. تقریبا راننده نیمه حرفه ای هستم . اگه جواب آخر رو میخواهید تعصب رو کنار بزارید : جواب اینه :
    اگه زیر 40 سال دارید و عاشق ماشین بازی و رینگ و لاستیک وبزک هستید......................... فقط و فقط 206
    اگه بالای 40 سال دارید و نمی خواهید ماشین بازی کنید و ذاتا آدم آرومی هستید ( مثلا یه معلم ) ...........ریو
    دوستان باور کنید اگه نظرتون خلاف این هست هر کدوم از اینا رو که یک ماه سوار شوید به نتیجه من خواهید رسید . پس حالا خوب دقت کنید .پشیمون نشید .
    پس این مهران رجبی با اون آناتومیش تو سریال خوش نشینها زیر 40 داره دیگه

دمت گرم کلی شادمون کردی

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

شک نکن ریو بهتر از 206 تیپ 2است به خاطر موتور قوی وجدید بودنش و شتاب خوبش وجادار بودنش.

6. 2 کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اینم بگم ریو دیگه داره با ای بی اس میاد بیرون و دیگه هیچ حرفو حدیثی درش نیست...که مثلا فلان چیزش کمه!

8. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینم بگم ریو دیگه داره با ای بی اس میاد بیرون و دیگه هیچ حرفو حدیثی درش نیست...که مثلا فلان چیزش کمه!
    ریو ماشین خوبیه اما خیلی چیزا کم داره! البته نسبت به قیمتش امکاناتش قابل توجیح هست!
    اما باز خیلی چیزا کم داره!
    Last edited by farshad bugatti; 26-11-2010 at 22:48.

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببینید گفتم تعصب نداشته باشید و لی بعضی از دوستانمثله اینکه این ماشینو دارن و میخوان ازش دفاع کنند .من در حال حاضر هیچکدوم از این دوتا ماشین رو ندارمو واقعا بیطرفانه نظرمو دادم .نه سهامدار پژو هستم و نه مالک کیاموتورز ! ببینید خودرویی مثله ریو که دیگه در هیچ کجای دنیا این مدلش که تو ایران عرضه میشه دیگه نیست بنا به گفته هفت هشت مالکی که دقیقا باهاشون صحبت کردم ( البته واقعا هم بی طرف بودند ) در یک کلام فقط یک پراید پیشرفته و قوی هست ولی شما اگه دقت داشته باشید و دیده یا شنیده باشید هنوز در کشورهای مطرحی مثل ایتالیا و انگلستان و حتی آلمان هم206 رو میشه دید . شاید بگید اون موتوری که اونجاست توکشور مانیست ولی باید بدونید اونجا خیلی چیزا هست که اینجا نیست .پس تو دوست عزیزم تعصب رو کنار بزار و طراحی و کلاس اروپایی یکی از محبوبترین خودروهای تاریخ رو با یک اسباب بازی کره ای مقایسه نکن .

11. 2 کاربر از shayan3785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ببینید گفتم تعصب نداشته باشید و لی بعضی از دوستانمثله اینکه این ماشینو دارن و میخوان ازش دفاع کنند .من در حال حاضر هیچکدوم از این دوتا ماشین رو ندارمو واقعا بیطرفانه نظرمو دادم .نه سهامدار پژو هستم و نه مالک کیاموتورز ! ببینید خودرویی مثله ریو که دیگه در هیچ کجای دنیا این مدلش که تو ایران عرضه میشه دیگه نیست بنا به گفته هفت هشت مالکی که دقیقا باهاشون صحبت کردم ( البته واقعا هم بی طرف بودند ) در یک کلام فقط یک پراید پیشرفته و قوی هست ولی شما اگه دقت داشته باشید و دیده یا شنیده باشید هنوز در کشورهای مطرحی مثل ایتالیا و انگلستان و حتی آلمان هم206 رو میشه دید . شاید بگید اون موتوری که اونجاست توکشور مانیست ولی باید بدونید اونجا خیلی چیزا هست که اینجا نیست .پس تو دوست عزیزم تعصب رو کنار بزار و طراحی و کلاس اروپایی یکی از محبوبترین خودروهای تاریخ رو با یک اسباب بازی کره ای مقایسه نکن .
    بهتره تو مقایسه دو چیز دقیقاً همونا رو با هم مقایسه کنیم نه اینکه کی چی کار کرده
    206 تیپ 2 با ایرانی سازیهایی که انجام شده قدرت موتورش خیلی افت کرده و اصلاً با ریو قابل مقایسه نیست از این نظر
    از نظر جاداری و نرمی هم برتری با ریو هست ... شیشه برقی عقب ... اصطحلاک پایینتر و قیمت پایینتر قطعات ... قیمتشم پایینتره ... فقط باید براش دو جفت رینگ و لاستیک 14 بگیری چون تو ایران رینگ پرایدو میندازن روش
    206 هم برتری هایی داره
    ریو بیشتر برای خانواده مناسبه و 206 جوون پسندتره

اینم یه عکس از ریو با رینگ اصلی

13. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت doj viper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

206 قشنگتره ولی تیپ 2 موتور ضعیفی داره به نظر من ریو بخری بهتره

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

خب دوست عیز وقتی از 206 اون امکانت رو برمیدارن تو ایران از ریو ضعیف تر میشه دیگه !!! موتور خوبی داره ریو . ولی یه چیز رو بهش شک نکنید !!!! موتور 206 تو جاهای خیلی گرم مثل جنوب ایران کم نمیاره ولی ریو جوش میاره . اینو تو یه مسافرت به جنوب یکی از دوستام تجربه کرده !! البته اینرو هم گفت که با ریو خستگی کمتری میشنه رو تن آدم تا 206 !! چون صندلی های بهتری داره . البته تجربه خودم هم ینه که ریو تو سرعت بالای 130 تا صدای موتور میاد تو بدنه که 206 یه کم ( بله یه کم ) کمتره !!! تو 405 و سمند و پرشیا که خیلی خیلی کمتره !! حال ماله هر سالی میخواد باشه !!
    من هم اگه باشم ریو میگیرم . چون خرجش کمتره ولی امان از مخارج 206

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خب دوست عیز وقتی از 206 اون امکانت رو برمیدارن تو ایران از ریو ضعیف تر میشه دیگه !!! موتور خوبی داره ریو . ولی یه چیز رو بهش شک نکنید !!!! موتور 206 تو جاهای خیلی گرم مثل جنوب ایران کم نمیاره ولی ریو جوش میاره . اینو تو یه مسافرت به جنوب یکی از دوستام تجربه کرده !! البته اینرو هم گفت که با ریو خستگی کمتری میشنه رو تن آدم تا 206 !! چون صندلی های بهتری داره . البته تجربه خودم هم ینه که ریو تو سرعت بالای 130 تا صدای موتور میاد تو بدنه که 206 یه کم ( بله یه کم ) کمتره !!! تو 405 و سمند و پرشیا که خیلی خیلی کمتره !! حال ماله هر سالی میخواد باشه !!
    من هم اگه باشم ریو میگیرم . چون خرجش کمتره ولی امان از مخارج 206
    ریو جوش میاره از اون حرفها بودا

همه میدنن که خانواده پژو یه کولر میگیری تو تابستون آمپرش میکشه بالا اما ریو آمپرش چه با کولر چه بدون کولر تو هوای گرم شرجی ... از اون وسط تکون نمیخوره

ریو موتورش این قابلیت رو داره که بدون آب 200 کیلومتر به حرکت و کارکردش ادامه بده دیگه در مورد جوش آوردن ریو خواهشا حرفی نزنید

شما که هیچ کدوم از این خودرو ها رو نداشتین بهتره اظهار نظر اشتباه هم نکنید!

پراید پیشرفته دقیقا حرف کسایی هستش که تاحالا ریو سوار نشدن پس بهتره یه دور با ریو بزنید بعد با پراید مقایسش کنید البته اگه پراید هم سوار شدید!

این اسباب بازی کره ای محض اطلاتون تو ایتالیا و ... که هیچ تو آمریکا و کانادا در حال تردد هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •