اطراف تهران جایی هست که بشه رفت ماهیگیری (و البته ادمهای مبتدی مثل من هم بتونن ماهی بگیرن)
یه جایی باشه ادم حداقل یه ماهی متوسط بگیره که خسته و زده نشه از این کار و هم لذت داشته باشه هم انگیزه واسه ادامه کار
اطراف تهران جایی هست که بشه رفت ماهیگیری (و البته ادمهای مبتدی مثل من هم بتونن ماهی بگیرن)
یه جایی باشه ادم حداقل یه ماهی متوسط بگیره که خسته و زده نشه از این کار و هم لذت داشته باشه هم انگیزه واسه ادامه کار
عزیزان صبر در ماهیگیری چقدر باید باشه آخه من عاشق کارای زود بازده ام و از صبر زیادم خوشم نمیاد نهایت صبر من 15 دقیقه میشه البته تو این مورد وگرنه 1 دقیقه هم برام عذابه مخصوصا اگه منتظر چیزی باشم
دستتون درد نکنه .. به نظر میرسه سایت خوبیه .. خیلی چیزا می تونم ازش یاد بگیرم ....
ماهی گیری صبر می خواد .
اگه واقعا حوصله ی قلاب گرفتن تو دستت رو نداری یه راه برات می گم نامردیه ولی کلا خوبه امتحان شده هم هست
راهش اینه چادر یا چیزی توری مانند و محکم رو که آب و ماهی های کوچک تر از یک بند انگشت ازش بتونن عبور کنن از چهار طرف به طناب محکم می بندی (چادر باید تو آب جوری باشه که ماهی بره داخلش نه اینکه برخورد کنه . بزرگ باشه و مثل مخروط) قسمتی که باید کف آب باشه یه طناب جدا بهش وصل کن و حدود یک متر عقب تر از چادر از آّ بیرون بیاد (دو قسمت بالایی باید در جای خودش سف باشه تا فشار آب اونو جدا نکنه ) بلافاصله که انداختیش تو آب بعد از چند ثانیه اون طناب هایی که یک متر آن طرف تر بیرون آب بودن رو بکش رو به بالا(قرمز ها در عکس) تا تور جمع بشه و ببین توش چه خبره اگه شانس داشته باشی حداقل چند تا ماهی گرفتی .
نکته : این برای رودخانه هایی کوچک که پهنا و ارتفاع کمی دارند مناسب است
نکته 2: سرعت وجریان آب باید زیاد باشه .
من با این روش هم تونستم ماهی بگیرم با این تفاوت که به جای تور از چادر زنانه ی توری مانند استفاده کرده بودم(نازک)
این عکس یکم راهنمایی می کنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ماهیگیری مجله مخصوصی هم هست؟
با سلام
فکر نکنم مجله ی رسمی که به صورت منظم توزیع شود وجود داشته باشد ولی ترجمه ی مقالات و مجلات خارجی موجود است
--------------
Last edited by moh72; 27-12-2010 at 14:01.
بچه ها درباره ططعمه بیشتر صحبت کنید
چه طعمه ای باید بگذاریم که هم خوب باشه هم در دسترس و ارزون هم باشه
دوستان طعمه بسته به نوع ماهي كه ميخوايين بگيرين متفاوت هست و براي هر ماهي طعمه خاص خودش استفاده ميشه
ببین دوست من هر منتقه و ماهی طعمه خاص خودش رو داره من چند تا غالبش رو برات میگن
از همه غالب تر نون هست بهتر خمیر باشه یا مغز نون باگت خوب جواب میده
کرم خاکی خوبه برای ماهی هایی مثل زرد پر وو قزل و اکثر ماهی های رود خونه ای
ماهی هایی مثل اردک ماهی که تو اب ساکنن بیشتر مثل تالاب هم کرم و حشرات جواب میده ولی توصیه من برای اردک ماهی سنجاقکه که میتونی مدل اون رو هم بخری
برای ماهی های دریایی مثل کپور یه سری جونور هست کنار دریا خیلی ریزن من خودم اسه رو الک میکنم تا بدست بیارمش ولی تو دریا خیلی خوب جواب میده اگه ساحل سنگی باشه که بهتر
چند وقت چیش یه مایع طعمه از طرف یکی از دوستان تو ژاپن رسید تو دستم که یکمی به هر چی میزدی ماهی فکر میکرد طعمس ولی هیچ جا دیگه ندیدم
ببین بستگی به سلیقه خودت داره شما تو دریاچه ازادی هم میتونی ماهی گیری کنی ولی حال منتقه باز رو نمیه ولی نزذیکاش که من مای زذم جارجرود سذ لتیان و دریاچه تار هست
ببین بسگی به شرایط داره شده خیلی روزا دسته خالی برگشتم خونه
شده خیلی از وقتام ماهیهایی رو که گرفتیم خیرات کردیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)