برای سوالتون باید تاپیک جدید بزنین!
برای سوالتون باید تاپیک جدید بزنین!
من وقتی گزینه copy to را برای فولدر fonts از روی دی وی دی انتخاب میکنم ، اتفاق زیر می افته و مشکلم در اینترنت اکسپلورر هم حل نمیشه ، باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
436 Eror میده که یکیش مثلا اینه و بقیش هم مشابه همین فقط فایل ها فرق داره :
can not delete output file C:windows\fonts\8514fix.fon
متشکر
چرا فونت ميريزم بهم ميريزه؟؟؟ ويندوز xp اينجوري نبود. ميشه مجموعه فونت هاي فارسي كه براي تايپ استفاده ميشه رو براي ويندوز 7 بزارين كه بهم نريزه. من فونت هاي ويندوز xp اداره رو آوردم ريختم اينجوري شد و فارسي من به كل رفته نمياد و در ياهو هم فونت ها مربعي و بهم ريخته هست.
fman alan fontharo pak kardam hamashon pak nemsihe dobare az win ghabli fontharo copy karde bdoam dashtam rikhtam restart kardam hamchenan zabane farsi nadaram aslan nemitonam farsi type konam. vali filhaye world ke daram farsie baz mikonam miyare vali mesle khode fonti ke dadam nemiyare yaghout ro oun chizike hast nemiyare vali beham nemirize. man chikar konam??
Last edited by mrmostafa; 30-08-2011 at 14:46.
اين نرم افزار zip_7 چي هستش؟؟ كجا هست كه نصبش كنم؟؟؟
من فونت هاي پيش فرض ويندوز 7 ديگه اي رو داشتم نصب كردم روي اينها ولي درست نشد. در ضمن فونت هاي فعلي بعضي هاش اصلا پاك نميشن.
دوست عزيز من وارد دي وي دي ويندوز شدم يه پوشه فونت داشت كه فونت هاي نصبي هم داشت همه رو نصب كردم نشد. اين روشي كه شما گفتي رو رفتم روي فايل install.win كليك راست كردم و گزينه open رو زدم كه مياره با يه برنامه كه بشناسه بازش كنم. من نميدونم چيكار بايد بكنم؟ فارسي ندارم اعصابم بهم ريخته. ممنون ميشم رسيدگي كنيد.
اينم عكس داخل دي وي دي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه 7.zip چي هست از كجا بايد دانلود كنم نصب كنم؟؟؟ يا منظورتون چيز ديگه بوده؟!
Last edited by mrmostafa; 03-09-2011 at 18:29.
از تاپیک زیر برنامه رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و روی install.win کلیک راست کرده میبینین که 7Zip خودش اضافه شده به منو
من اين كار رو انجام دادم ولي باز هم درست نشد كه نشد. الان من بخوام كامپيوتر رو برگردونم به روز اولي كه نضب كردم چيكار كنم؟؟؟ چون system restore رو زدم هيچي نياورد مثل ايكك پي براي 1 ماه قبلشم نمياره.
در ضمن با دي وي دي ويندوز 7 دوباره بخوام روي هيمن ويندوز repair كنم درست بشه چيكار بايد بكنم بعد نرم افزارهايي كه نصب كردم همه پاك ميشن؟؟؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد ويندوز ندارم اعصابم خورده. ويندوز رو هم 2 هفته هست نصب كردم كاش يه بكاپ گرفته بودم. بعد از كپي كردن فونت ها بكاپ گرفتم.
-------------------------------------------------------------
من دي وي دي ويندوز 7 رو گذاشتم از نو نصب كردم و برنامه ها پريد در صورتي كه ايكس پي نصب ميكردي فقط مشكلات رو درست ميكرد و برنامه ها بود. حالا من براي ريختن فونت هاي فارسي چيكار بايد بكنم؟؟؟ ميخوام فونت هاي استاندارد فارسي كه براي تايپ فارسي بكار ميرود رو داشته باشم مانند ياقوت و زر و ميترا و غيره.
بعد از اينكه دوباره نصب كردم درست شد فايل KBDFA.DLL رو از طريق جايگزيني جايگزين اصلي كردم كه حروف پ و ژ درست بشه بعد كه ريست شد اومد بالا فارسي نداشتم حالا restore كردم باز هم درست نشد. چرا اينطوريه؟؟؟ اعصاب منو خورد كرده. براي درست كردن پ و ژ چيكار بايد كرد؟؟ قبلا اينطوري نبود اين سري بازي در مياره. در ضمن اي سري كه ديگه فونت نصب نكردم پس از همين جايگزيني هست يعني قبلا اين كارو كردم مشكلي نبود چرا؟!!! خواهشا كمكم كنيد.
Last edited by mrmostafa; 07-09-2011 at 21:13.
سلام
دوستان من ویندوز 7رو اپدت کردم
فایرفاکسم خراب شد
یعنی نیتونه بعضی درست نشون بده
نگاه کنید
یه نمونه از یه تالار
بیشتر فروم ها اینجوریه
حتی اینجا رو هم خوب نشون نمیده
ولی همه مرورگر هام درسته چه
کروم چه اپرا چه اینتر نت اکسپلوره
فقط فایرفاکس خرابه
چه کنم؟
مشکل از کجاست؟
نمیدونم یه سری میگن از فونته برای همین اینجا گفتم:|
خواهشا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)