فرشاد جان بی خیال ! شما یه سر به سایت Phllas بزن ! اونجا کسایی که تندر داشتن بعدش سمند EF7 گرفتن خودشون اعتراف کردن ! راحتی صندلی های سمند بیشتر از تندره !محمد جان طبق معمول من باید یه گیری به پست های شما بدم!
در مورد راحتی سرنشینان که باید بگم تندر خودش چیزی دست کم از سمند نداره! یعنی خوب هم نباشه بد هم نیست!
در مورد تکنولوژِی موتور هم باید بگم که تندر از لحاز تکنولوژِ چیز کمی ازef7 نداره! با اینکه موتور ef7 تکنولوژی c.v.v.t داره اما باز مصرف TU5 و K4M از EF7 کمتره!
در مورد کله نکردن ترمز ها که در سمند زبانزد هستش! هر چه قدر تندر بد باشه باز از سمند خوبه در این مورد!
تکنولوژی موتور هم اصلا حرفی نمیزنم ! موتور EF7 در برابر TU5 و K4M یه سر و گردن بالاتره ! این که میبینی EF7 تو شتاب اولیه نمیتونه تندر رو بگیره به خاطر گیربکس افتضاحش هستش وگرنه با اون وزن راحت تندر رو توی شتاب اولیه خاک میکنه !
در مورد ترمز هم باز من تعجب میکنم ! شما مگه با تندر رانندگی نکردین ؟! چه طوری میگین ترمز هاش کله نمیکنه !؟ اتفاقا یکی از معایب ترمز های تندر همین کله کردنشه ! کاری با بهتر گرفتن ترمز ندارم ! مسلما ترمزهای تندر ، تندر رو توی مسافت کمتری نسبت به سمند نگه میداره اونم فقط و فقط به دلیل وزنش کمترش هست نه به خاطر کیفیت بهتر ترمز !
فرشاد جان یه سوال داشتم ! تکنولوژی CVVT چیز کمیه ؟! شما که استاد مایی ! تمام این چیزا خیلی خیلی بیشتر از ما میدونی ! اما همین CVVT خودش کلی مزایا داره که EF7 رو از TU5 جلو میندازه !همین طور که گفتم تکنولوژِی TU5 چیز کمی از EF7 نداره! شما یه مقایسه ای تو قدرت به حجم و مصرف ترکیبیش بکن باز تو اینا TU5 بهتره!
احسان جان شما دیگه چرا !؟؟!!؟ سیستم ABS سمند ال ایکس در مدل سال ( همون ال ایکس سال ) کلا عوض شد ! حتما یادتون هست ال ایکس های سری اول توی ترمز مشکل داشتن ! ؟؟؟توجه كنيد كه تندر 90 فعلا تنها خودروي مونتاژ داخل هست كه از ABS 4 كاناله پشتيباني مي كنه و سمند و انواع 206 از سيستم 2 كاناله بهره مي برند و تويوتا كمري (مدلهايي كه در ايران هستند) از سيستم 3 كاناله
درضمن این حرف به نظر خودتون یخورده غیر قابل باور نیست ؟!؟!؟!