تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: سمند LX یا تندر 90E2+LP

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان طبق معمول من باید یه گیری به پست های شما بدم!
    در مورد راحتی سرنشینان که باید بگم تندر خودش چیزی دست کم از سمند نداره! یعنی خوب هم نباشه بد هم نیست!
    در مورد تکنولوژِی موتور هم باید بگم که تندر از لحاز تکنولوژِ چیز کمی ازef7 نداره! با اینکه موتور ef7 تکنولوژی c.v.v.t داره اما باز مصرف TU5 و K4M از EF7 کمتره!
    در مورد کله نکردن ترمز ها که در سمند زبانزد هستش! هر چه قدر تندر بد باشه باز از سمند خوبه در این مورد!
    فرشاد جان بی خیال ! شما یه سر به سایت Phllas بزن ! اونجا کسایی که تندر داشتن بعدش سمند EF7 گرفتن خودشون اعتراف کردن ! راحتی صندلی های سمند بیشتر از تندره !
    تکنولوژی موتور هم اصلا حرفی نمیزنم ! موتور EF7 در برابر TU5 و K4M یه سر و گردن بالاتره ! این که میبینی EF7 تو شتاب اولیه نمیتونه تندر رو بگیره به خاطر گیربکس افتضاحش هستش وگرنه با اون وزن راحت تندر رو توی شتاب اولیه خاک میکنه !
    در مورد ترمز هم باز من تعجب میکنم ! شما مگه با تندر رانندگی نکردین ؟! چه طوری میگین ترمز هاش کله نمیکنه !؟ اتفاقا یکی از معایب ترمز های تندر همین کله کردنشه ! کاری با بهتر گرفتن ترمز ندارم ! مسلما ترمزهای تندر ، تندر رو توی مسافت کمتری نسبت به سمند نگه میداره اونم فقط و فقط به دلیل وزنش کمترش هست نه به خاطر کیفیت بهتر ترمز !
    همین طور که گفتم تکنولوژِی TU5 چیز کمی از EF7 نداره! شما یه مقایسه ای تو قدرت به حجم و مصرف ترکیبیش بکن باز تو اینا TU5 بهتره!
    فرشاد جان یه سوال داشتم ! تکنولوژی CVVT چیز کمیه ؟! شما که استاد مایی ! تمام این چیزا خیلی خیلی بیشتر از ما میدونی ! اما همین CVVT خودش کلی مزایا داره که EF7 رو از TU5 جلو میندازه !
    توجه كنيد كه تندر 90 فعلا تنها خودروي مونتاژ داخل هست كه از ABS 4 كاناله پشتيباني مي كنه و سمند و انواع 206 از سيستم 2 كاناله بهره مي برند و تويوتا كمري (مدلهايي كه در ايران هستند) از سيستم 3 كاناله
    احسان جان شما دیگه چرا !؟؟!!؟ سیستم ABS سمند ال ایکس در مدل سال ( همون ال ایکس سال ) کلا عوض شد ! حتما یادتون هست ال ایکس های سری اول توی ترمز مشکل داشتن ! ؟؟؟
    درضمن این حرف به نظر خودتون یخورده غیر قابل باور نیست ؟!؟!؟!
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 23-10-2010 at 20:53.

2. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

حالا میگن ایربگ و ... ، وقتی تصادفات شدید که ماشین شاخ به شاخ میشه صد تا کیسه هوا هم که باشه آخر له میشی! تو ایران که کیسه هوا کاربرد ابدا نداره و به نظرم فقط هزینه اضافه برای بنده خدایی که ماشین رو میخره داره ... همون کمربند کارخودش رو میکنه اگه ببندیش!

بعد مگه موتور TU5 همه چیزش مصرف سوخته ؟ عمر موتور چقدره ؟ دقت کردید که موتور EF7 از چه آلیاژی و با چه کیفیتی ساخته میشه ؟ اصلا TU5 موتوری به حساب نمیاد جلوی EF7 ... بعد تغییرات خیلی زیادی داشته ای اف 7 همش به 16 سوپاپه بودن و یا CVVT اش نیست که ! قبلا توی تاپیک EF7 تمام تفاوتش رو نوشته بودم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    EF7 Engine:

من خودم LX EF7 رو پیشنهاد میدم ... موتور خوبی داره ... میگن سفارشی اش هم دارن میفروشن ؟ سال سفارشی LX EF7 !!

اگه میتونستی از بازار دوگانه سوز EF7 رو گیر بیاری که خیلی بهتر بود با این وضعیت بنزین !

بعدش سمند رو اگه بخواهید اسپرت کنید بسیار راحت و زیبا میشه که L90 عددی نیست در برابرش!

Last edited by REGISTERED-USER; 23-10-2010 at 21:25.

4. 2 کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من هم LX EF7 را پیشنهاد می کنم ماشین خوب وجادار وپیشرفته ای است وکم خرج.

6. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا میگن ایربگ و ... ، وقتی تصادفات شدید که ماشین شاخ به شاخ میشه صد تا کیسه هوا هم که باشه آخر له میشی! تو ایران که کیسه هوا کاربرد ابدا نداره و به نظرم فقط هزینه اضافه برای بنده خدایی که ماشین رو میخره داره ... همون کمربند کارخودش رو میکنه اگه ببندیش!
    دوست عزیز بیخیال ! یعنی چی توی ایران کاربرد نداره ! مگه تصادفات اینجا با تصادفات خارج از کشور فرق داره ؟! یا مثلا جون اونا با جون ما فرق داره ؟!!؟؟!!؟؟!!؟
    شما رسما با این حرفتوندر شرکت EuroNCAP و NHTSA رو تخته کردین !!!! ایمنی ماشین به خیلی چیز ها بستگی داره ! فقط ایربگ نیستش که ...

8. 3 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

TU5 : نسبت توان به حجم = 104/1587 = 0.0655
    گشتاور نسبت به حجم = 142/1587 = 0.0894

EF7 : توان به حجم = 113/1645 = 0.0686
    گشتاور نسبت به حجم 155/1645 = 0.0942

پس نسبت قدرت به حجم تو ef7 بیشتره!

در مورد مصرف بنزین
    TU5 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.6
    ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد = 5.8

EF7 : ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد = 7.2
    ميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد = 5.8

مشخصه که تکنولوژی CVVT تو مصرف شهری تاثیر زیادی داره چون تو شهر و ترافیک دور موتور پایینتره
    فرشاد جان بی خیال ! شما یه سر به سایت Phllas بزن ! اونجا کسایی که تندر داشتن بعدش سمند EF7 گرفتن خودشون اعتراف کردن ! راحتی صندلی های سمند بیشتر از تندره !
    تکنولوژی موتور هم اصلا حرفی نمیزنم ! موتور EF7 در برابر TU5 و K4M یه سر و گردن بالاتره ! این که میبینی EF7 تو شتاب اولیه نمیتونه تندر رو بگیره به خاطر گیربکس افتضاحش هستش وگرنه با اون وزن راحت تندر رو توی شتاب اولیه خاک میکنه !
    در مورد ترمز هم باز من تعجب میکنم ! شما مگه با تندر رانندگی نکردین ؟! چه طوری میگین ترمز هاش کله نمیکنه !؟ اتفاقا یکی از معایب ترمز های تندر همین کله کردنشه ! کاری با بهتر گرفتن ترمز ندارم ! مسلما ترمزهای تندر ، تندر رو توی مسافت کمتری نسبت به سمند نگه میداره اونم فقط و فقط به دلیل وزنش کمترش هست نه به خاطر کیفیت بهتر ترمز !
    بعد مگه موتور TU5 همه چیزش مصرف سوخته ؟ عمر موتور چقدره ؟ دقت کردید که موتور EF7 از چه آلیاژی و با چه کیفیتی ساخته میشه ؟ اصلا TU5 موتوری به حساب نمیاد جلوی EF7 ... بعد تغییرات خیلی زیادی داشته ای اف 7 همش به 16 سوپاپه بودن و یا CVVT اش نیست که ! قبلا توی تاپیک EF7 تمام تفاوتش رو نوشته بودم:
    ضمن معذرت خواهی از دوستان باید بگم که من این روزا به علت مشکلاتی کمی قاطی کردم!!
    از روی لجبازی و بعضی موارد مجبورم بعضی حرف ها رو بزنم که هم از منطق دوره و هم خلاف قوانین انجمن هستش و هم از یک ناظر یا به قول معروف همکار بعیده! به هر حال من از همه معذرت خواهی میکنم.

10. 4 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من هم LX EF7 را پیشنهاد می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به نظر خودم سمند LX بگیری خیلی خیلی بهتره درسته که کیسه هوا نداره ولی تو شاخ به شاخ شدن کم نمیاره سپرش خیلی قویه منظورم این نیست که بری با 18 چرخ شاخ به شاخ بشی بعدش انتظار داشته باشی هیچ بلایی سرت نیاد
    موتورش خیلی خره 16 سوپاپ هستش و ترمزش هم ABS داره من خودم LX دارم ترمزش حرف نداره تا بگیری در جا ایستادی خیلی قشنگ در جا می شینه موقع ترمز گرفتن

13. این کاربر از opotan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

اتفاقا خیلی هم به کارش میاد، تو اینترنت سرچ کنی یه عکس از یه دونه از این بنز های پلیس هست که یه کامیون قلمبه تر از همین در همین حالت باهاش تصادف کرده، ولی به جای اینکه بنزه مثل این پرایده له بشه، کامیونه پرواز کرده و رفته رو سقف بنزه، بنزه هم داره میگه نفس کشششششششششششش
    شماره آخر مجله ماشین رو بخونید ( شماره 334 ) یه مطلبی داره که فکر کنم عنوانش " من و تندر 90" هست، داستان یه یارویی هست که تندر 90 فول رو به صورت صفر کیلومتر و نقدی خرید میکنه و از اون روز دنیا به کامش تلخ میشه و این ماشین هر روز یه بازیی براش در میاره...، من تا حالا فقط از کیفیت و مزایای تندر 90 شنیده بودم ولی تو اون مطلب خیلی از خراب شدنش و مخصوصا مخصوصا مخصوصا خدمات پس از فروشش شکایت داشت.
    سمند هم که به لطف تاکسی بودنش دیگه همه سوارش شدن، به نظر من خیلی زود غراضه میشه و درهاش و... بعد از مدت به طرض فجیعی صدا میده و آدم فکر میکنه سوار گاریه.
    بازم بین این دو، چون تو هر دوتاش نشستم من تندر رو پیشنهاد میکنم، یه حس دیگه ای داره.

15. 2 کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سمند هم که به لطف تاکسی بودنش دیگه همه سوارش شدن، به نظر من خیلی زود غراضه میشه و درهاش و... بعد از مدت به طرض فجیعی صدا میده و آدم فکر میکنه سوار گاریه.
    بازم بین این دو، چون تو هر دوتاش نشستم من تندر رو پیشنهاد میکنم، یه حس دیگه ای داره.
    شما میدونین واسه تولید تاکسی های سمند از چه مواد بی کیفیتی استفاده میشه ( منظورم توی ماشینه )
    کیفیت تاکسی های سمند در مقابل سمند هایی که به مردم تحویل داده میشه زمین تا آسمون فرق میکنه !
    نظر شما هم کاملا محترمه ...

17. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما میدونین واسه تولید تاکسی های سمند از چه مواد بی کیفیتی استفاده میشه ( منظورم توی ماشینه )
    کیفیت تاکسی های سمند در مقابل سمند هایی که به مردم تحویل داده میشه زمین تا آسمون فرق میکنه !
    نظر شما هم کاملا محترمه ...
    100 % موافق هستم با شما

اونای که میگن سمند صدا میدوه فلان و ... پیشنهاد میکنم حتما توی طرز فکرشون تجدید نظر کنن
    در ضمن تاکسی های که شما مثال زدید و کلا سمند le عیب های داشت و داره واسه همین ذهن شما به این سو میره که lx هم این مزیت رو حتما داره
    ولی باید بگم سخت در اشتباه هستید !
    واسه اینکه فوم های که توی بدنه به کار رفته شده هیچگونه صدایی رو داخل اتاق اجازه ورودش رو نمیده

از تندر 90 که خیلی خیلی خیلی بهتر هست هم از لحاظ قیافه و هم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •