تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بدون کلاس خصوصی و با استفاده از کتاب میشه زیر 1000 آورد؟

راي دهنده
154. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • چرا که نشه.صد درصد میشه

136 88.31%
  • اصلا فکرش هم نکن.نمیشه

18 11.69%
صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: شور و اشتیاق برای درس خواندن ندارم راهی دارید کمکم کنید؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به پست اقا سعید ( همین پست بالایی) نگاه کن ! همینارو واسه خودت تصور کن + خیلی چیزای دیگه ... همینا برات میشن انگیزه !
    انگیزه چیزیه که خیلی راحت به دست میاد فقط یه شروع طوفانی برای بدست اوردن انگیزه لازم داری ، که این شروع طوفانی باید از همین امروز شروع بشه تا داخل ازمون بعدی که ترازت بالا میشه موجب انگیزه گرفتنت بشه
    سعی کن یه طوری درس بخونی که شبا که میخوای بخوابی از خودت راضی باشی و مطمئن باشی توی اون روز تلاشتو کردی
    سعی کن با یکی از بچه های کنکوری پارسال در ارتباط باشی که هی اون بهت انگیزه بده و راهنماییت کنه ( حتی تلفنی هم باشه اشکال نداره )

2. 2 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

ایرج راست میگه
    یه کم میشه بگی عشق و حال چیه؟
    منظور از عشق و حال حتما رابطه ی پسر و دختر نیست.منظورم روزای اینجا هست که همش به قول سعید خان میشه برات خاطره.عشق و حال یعنی:
    1-بری سلف غذا بخوری و ببینی که رزرو نکردی واسه امروز و لایی بکشی
    2-کلاس ساعت 7 صبح رو خواب بمونی و ساعت 8 یکی از همکلاسیات بهت اس ام اس بده که استاد نیومد و کلاس تشکیل نشد
    3-5 دقیقه دیرتر به اتوبوس برسی و جا بمونی(فقط به خاطره 5 دقیقه مجبور شی نیم ساعت صبر کنی)
    4-با بچه ها قرار بذارین که کلاسای فلان روز رو بپیچونین و روز موعود که فرا رسید ببینی از کلاس 40 نفری 30 نفر اومدن
    5-ساعت 2 شب تو خوابگاه هم اتاقیات هوس مسخره بازی به سرشون بزنه
    ......
    اینا همش میشه برات خاطره و اگه یه روز اینا رو تجربه کنی می فهمی که تمام این تلاش هایی که اون موقع برای کنکور کردی چه قدر مفید و خوب بود.
    سعی کن به آینده فکر کنی و به خودت بگی درسته الان سختی هست اما عوضش اگه خوب بخونم،موفق میشم و 4 سال تکرار نشدنی رو خواهم داشت
    ایشالا که موفق باشی
    من در خدمتم

4. 8 کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته من خودم هم همچین مشکلی رو دارم ولی بهتره که هدفی واسه خودت مشخص کنی ! با اینکه من زیاد نمی خونم (چون پارسال خیلی خونده بودم ولی بخاطر یه سری مسخره بازی و نداشتن هدف کنکور رو از دست دادم!) ولی وقتی به هدفم فکر می کنم دوباره امیدوار میشم و میرم سر درسم ! پس بهتره که هدفت یعنی این که چه رشته ای علاقه داری و اصلاً چرا میخوای زیر 1000 بیاری (اگه نیاری مگه چی میشه؟) رو مشخص کنی ! تا هدف و عشق به هدف نداشته باشی نمیتونی درست به درست برسی ! بهتره که بخاطر این و اون درس نخونی ! بهتره که همون رشته ای رو که دوست داری انتخاب کنی !

موفق باشی

6. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان همه ی حرفارو زدن . و به نظر من شدنیه .
    ولی خیلی باید تلاش کنی .
    بیشتر به جایی که میخوای قبول بشی تمرکز کن تا رتبه .

8. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من هدفتونو تعیین کنین و براش تلاش کنین. هر وقت حوصله درس خوندن نداشتین یا کار دیگه ای خواستین انجام بدین به هدفتون فک کنین. یه لیستی هم تهیه کنین برای کارایی که بعد کنکور میخواین انجام بدین و بگین بعد کنکور حتما همشو انجام میدم و الان وقتش نیست. ÷ستارو نخوندم اگه نظرام تکراری بودن ببخشید.

10. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. داشتم پستا رو می خوندم دیگه سوال اصلیت داشت یادم می رفت

ببین من اطرافم فت و فراوون دارم کسانی رو که بدون ِ کلاس رتبه زیر 1000 آوردن. یکیش داداش خودم. که اونم ما وضعمون چند سال پیش خیلی بد بود حتی کتاب ِ آنچنانی هم نمی شد براش بخریم، فقط با کتابای کانون پیش رفت و رتبش شد 970. برعکس من که کلاس هم رفتم و کتابای توپ داشتم و شدم 3000. / خیلی حرفا رو بچه ها زدن و من تقریبا با همشون موافقم.

حرفای محمد حسین هم من کاملا باهاش موافقم .

( من فقط بلدم حرفای بقیه رو تایید کنم )

12. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آمار دانشگاه هاي كشور داره از آمار بقالي هاي كشور بيشتر ميشه..

فكر كار باش و اين كه چه طوري ميشه پول در بياري..!

مدرك اين روزا يعني كشك..!
    تایید میه اساسی
    ماهایی که لیسانس گرفتیم و خیر سرمون شاگرد اول دانشکاه هم بودیم بیشتر درد داره برامون
    که میبینم با الاف های دوروبرمون فرقی که نداریم هیچ , احترام اجتماعیمون صرف نداشتن در امد و پول از یک دیپلم ردی که رفت دنبال کار و 2 تا خونه و ماشین داره هم کم تره

تو این دوره ادم خجالت میکشه جایی اصلا عنوان کنه دانشجو هست !

14. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

تایید میه اساسی
    ماهایی که لیسانس گرفتیم و خیر سرمون شاگرد اول دانشکاه هم بودیم بیشتر درد داره برامون
    که میبینم با الاف های دوروبرمون فرقی که نداریم هیچ , احترام اجتماعیمون صرف نداشتن در امد و پول از یک دیپلم ردی که رفت دنبال کار و 2 تا خونه و ماشین داره هم کم تره

تو این دوره ادم خجالت میکشه جایی اصلا عنوان کنه دانشجو هست !
    اقا ما این همه زور میزنیم رفیقمون رو بیاریم تو گود ، شما داری فراریش می دی.

درسته تو مملکت ما بعضی رشته ها فارغ التحصیلاش اونم تو لیسانس شانس کمی واسه کار دارن. ولی دلیل نمیشه بکوبیم تو سر دانشگاه که ولش کن.

مطمئن باش اگه قبل دانشگاه هدفت از ته دل معلوم باشه و براش تلاش کنی کار حداقل چیزیه که بدست میاری.

مثلا من الان رفیقی دارم که رتبه 600 آورده ، الان داره فیزیک تهران میخونه. به هر کی میگی داره مسخرش میکنه. ولی مطمئن باش همین ادم 8 سال دیگه وقتی یکی از پزوهشگرای فیزیک ایران بشه اون موقع مقایسه داره وضعیت اینو با اونایی که مسخرش میکردن.

دانشجوهای ما اصلا بلد نیستن درس بخونن ، چطور انتظار داری برن کار بگیرن ؟ وقتی 90 درصدشون بی سواد میان بیرون. طرف با چهارتا نکته تستی رتبه تک رقمی میاره ، برق شریف میره ، چهارسال بعد اصلا بین قبولی های ارشد نیست !!! خیلی ها هم کارشناسی رو از دانشگاه های پرت شروع میکنن ، دکتری رو آمریکا میگیرن.

محسن جان همینجا بهت بگم اگه واقعا میخوای مثل اونایی که همینجوری سرشون رو گذاشتن پائین و رفتن دانشگاه واسه کار درس بخونی ، بقول دوستمون از همین الان ولش کن بچسب به بازار. آینده بهتری برات داره. ولی اگه هدف بالاتری داری براش تلاش کن .

نمیخوام بگم اصلا ملاک قرار ندید کار رو ،اتفاقا کار هم جزو اهداف آینده هست. ولی بخاطر صرفا گرفتن کار 4 سال عمرتون رو هدر ندید.

اگه واقعا تلاشت رو بکنی کار برات وجود داره.

16. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

مهم ترین مورد برای موفقیت یک به اصطلاح "پشت کنکوری" روحیه و انگیزه است. باید تا می تونی روحیه ات رو بالا ببری. و اینکه خودت رو با رتبه ی پارسالت نشناس! مثلان نگو من یه رتبه ی فلان هزاری هستم که می خوام زیر هزار بیارم!
    حتما هم می تونی یه رتبه ی توپ بیاری. شک نکن. فقط با علاقه درس بخون. یعنی موقع درس خوندن هی نگاه ساعت نکن که ببینی چقدر شده و کی خلاص می شی. با درس هات حال بکن! برو تو بحرشون. کنار درس هات هم یه تفریحات کوچیکی البته روی برنامه برای خودت بذار.

18. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

همه اساتید فن گفتن برا من که دیگه جایی نمونده چیزی بگم

2سال پیش یادگار ماندگار قلم چی از یک نفر تجربش رو طی سال گذاشته بود که نزدیک 30میلیون خرج کرده بود ( معادل با خصوصی گرفتن با اکثر اساتید نامی ) ولی هیچی قبول نشده بود =)))

شما اوالا که رفرنست کتابای درسی هستن مشخص هم هستن

یه سری کتاب کمک آموزشی هم هستش که توی 20 تا پست اول تاپیک کنکور90 من و خیلی دیگه از بچه ها معرفی کردیمشون که شما میتونی اونا رو هم بگیری استفاده کنی اگه پارسال نگرفتی

شما به همون میزان که خصوصی میگیرین یا کلاس میرین به همون اندازه هم اون دروسی که فرا گرفتین رو باید خودتون تمرین کنید و کار کنید پس کلاس در اکثر موارد وقت رو کم نمیکنه بلکه وقت بیشتری هم میگیره مگه اینکه رفع اشکال باشه که شما 30 40 تا سوال که اشکال دارین رو بیاین توی وقت خصوصی/کلاس بپرسین که این توصیه هم میشه اگه وقت خودتون زیاد نیست

20. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •