يكم بيشتر ميشه در مورد اين برنامه توضيح بديد اقا؟
چه چيزهايي رو از كار ميندازه؟
اگر من يه بار بخواهم انتي ويروسم اپديت كنم چي؟
يا اينكه با دانلود منيجر دانلود داشته باشم؟
يكم بيشتر ميشه در مورد اين برنامه توضيح بديد اقا؟
چه چيزهايي رو از كار ميندازه؟
اگر من يه بار بخواهم انتي ويروسم اپديت كنم چي؟
يا اينكه با دانلود منيجر دانلود داشته باشم؟
من کاملاً مشکل شما رو فهمیدم
شما کلاً حق نداری از اینترنت استفاده کنی شما باید درس بخونی 18 سالت که تموم شد می تونی اجازه بگیری از مامان و بابات بزارن صفحه زیبای پیوندها واست باز بشه.بچه رو چی به اینترنت![]()
دوستان دلایلی که باعث مصرف حجم میشن:
1-استفاده از مودم های بی سیم و پروتکل های ضعیف امنیتی برای پسورد وایرلس.
2-ویروس و تروجان
3-دزدیه ISP شما از اکانتتون
...........................................
ضمنا دوستی که میگه یه فایل با اسم فایروال 320 این فایل 100% ویروس هست شما در حالت Safe Mode Networking ویندوز رو بالا بیار و فایل مورد نظر رو در سایت virustotal.com توسط تمامی آنتی ویروس های مشهور دنیا تست کنن ببین چه فایلیه...
Last edited by l30l30y; 12-05-2012 at 00:16.
در تنظيمات نرم افزار قسمتهايي وجود دارد براي دسترسي دادن به هر نرم افزار كه بتواند از اينترنت استفاده نمايد.
همچنين قابليت رمز گذاشتن هم دارد. به اين صورت كه اگر درخواستي از طرف مرورگر يا دانلود منيجر براي دسترسي به اينترنت وجود داشته باشد شما بايستي رمز مورد نظر را داده و از اينترنت استفاده نماييد.
نرم افزار بسيار جالبي است و من به شخصه از اين نرم افزار در جاهايي كه اينترنت حجمي وجود دارد استفاده كردهام.
شاد باشيد![]()
مثلا اگه نخواهيم رمز بزاريم چي ؟ مثلا بخواهم فقط براي اپديت انتي ويروس و باز كردن مرورگر و ياهو و دانلود منيجر استفاده كنم چي؟همچين اپشني بدون رمز داره؟
بله. دارد.
شما نرم افزار را دانلود كرده و نصب كنيد.
به قسمت تنظيماتش يك نگاهي بيندازيد.
به راحتي ميتوانيد تمامي تنظيمات را انجام دهيد و از هدر رفتن اينترنت جلوگيري به عمل آوريد.
شاد باشيد![]()
اولا که انتی ویروس نصب کن
دوما که چرا همون لحظه تو نت لیمیتر جلوی اون نرم افزارو نمیگیری؟
تیکشو بزن عدد رو هم بزار 1 فقط بزار 1 چون اگر 0 بزاری برنامه اگر سیف باشه دوباره به یه پورت دیگه وصل میشه ولی اگر 1 باشه برنامه کاملا دسترسیش قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)