تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: ورلدساکر انتخاب کرد/ علی دایی یکی از 50 اسطوره زنده فوتبال جهان

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوسنت عزیز! من یه آماری رو درآوردم (آمارم فقط مربوط به مسابقات مقدماتی جام ملت ها و جام جهانی هستش بین سال های 1996 تا 2010) که تو اون سه قطب دیگه آسیا با این تیم های ضعیف در این 14 سال بازی کردن و ضمنا با بعضی از تیم ها در چندین دوره اونم به صورت رفت و برگشت بازی کردن!
    ژاپن:
    بحرین - یمن - هنگ کنگ - هند - سنگاپور - ماکائو - برونئی - عمان - نپال - تایلند

کره جنوبی:
    سوریه - چین تایپه - عمان - ویتنام - نپال - میانمار - لائوس - مغولستان - گوآم - تایلند - هنگ کنگ - لبنان - مالدیو - اردن - ترکمنستان

عربستان:
    یمن - هند - اندونزی - بوتان - مالزی - چین تایپه - بنگلادش - ویتنام - مغولستان - ترکمنستان - سریلانکا - سنگاپور - لبنان

اما تو جدول آقای گلی دنیا:
    عربستان سعودی:
    ماجد عبدالله (رده هشتم) - سن (در حال حاضر): 50 سال - 67 گل در 139 بازی
    ژاپن:
    کونیشیجه کاماموتو (رده سیزدهم) - سن (در حال حاضر): 66 سال - 55 گل در 61 بازی
    کره جنوبی:
    چا بوم کن (رده هفدهم) - سن (در حال حاضر): 57 سال - 55 گل در 121 بازی

ضمنا همونطور که میدونید پرگل ترین برد ایران، مربط به بازی ایران - گوآم بوده (19 - 0 ) حالا پرگل ترین بردای این تیم ها رو ببینید:
    کره جنوبی 16 - 0 نپال
    ژاپن 15 - 0 فیلیپین
    عربستان 8 - 0 ماکائو

حالا با این تفاسیر یکی به من بگه که چرا رکورد 109 گل دایی رو یه بازیکن آسیایی (اروپایی و ایرانیش پیشکش) نمیاد بزنه؟
    یاعلی
    واضحه چون گل زدن احتياج به هوش و استعداد و تمرين زياد داره
    واقعيت اينه كه گل زدن حتي به ضعيفترين تيمها و دروازبانها تقريبا با گل زدن به قويترين تيمها و دروازبانها فرقي نداره
    يه مهاجم تقريبا همونجوري تك به تك رو در مقابل يه دروازبان قوي ميزنه كه در مقابل يه دروازه بان ضعيف
    بارها شده مهاجمي كه به تيمهاي قوي گل ميزنه نتونسته به تيماي ضعيف گل بزنه
    به نظر من علي دايي ذاتا يه مهاجم بود كه با تمرين و ثبات فوق العاده تونست بهتر هم بشه
    يادمون نره كه علي دايي هرچند توي مهمترين بازيهاي 30 سال اخير (استراليا و آمريكا) گل نزده اما دو پاس خيلي عالي داده
    در كل جداي از اخلاق دايي اگه ما 10 بازيكن مثلش داشتيم مطمئن باشيد وضعمون اين نبود

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وقتی فیفا میگه دایی جزو 50 اسطوره فوتبال زنده هست پس حتما یه دلیل محکمی داشته که انتخاب شده(از دید فنی)
    مطلب رو نخوندی دوست عزیز. مجله ورزشی ورلد ساکر انتخاب کرده نه فیفا.پس چی شد این لیست فیفا نیست.
    Last edited by manreza71; 19-10-2010 at 18:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی اروپا هم تیمایی مثل لوکزامبورگ،آندورا،جزایر فارو،آذربایجان،قزاقستان،م ولداوی،سن مارینو،مالت،قبرس،لیختن اشتاین و ..... هم هستن که در اکثر بازیا میان و جلوی حریفاشون برای کیسه گل نشدن بازی میکنن
    پس اگه آسیا تیمایی که شما نام بردی رو داره اروپا هم همچین تیمایی کم نداره دوست عزیز که مهاجمای تیمای قوی بتونن گل بارونشون بکنن.
    دوسنت عزیز! من یه آماری رو درآوردم (آمارم فقط مربوط به مسابقات مقدماتی جام ملت ها و جام جهانی هستش بین سال های 1996 تا 2010) که تو اون سه قطب دیگه آسیا با این تیم های ضعیف در این 14 سال بازی کردن و ضمنا با بعضی از تیم ها در چندین دوره اونم به صورت رفت و برگشت بازی کردن!
    ژاپن:
    بحرین - یمن - هنگ کنگ - هند - سنگاپور - ماکائو - برونئی - عمان - نپال - تایلند

کره جنوبی:
    سوریه - چین تایپه - عمان - ویتنام - نپال - میانمار - لائوس - مغولستان - گوآم - تایلند - هنگ کنگ - لبنان - مالدیو - اردن - ترکمنستان

عربستان:
    یمن - هند - اندونزی - بوتان - مالزی - چین تایپه - بنگلادش - ویتنام - مغولستان - ترکمنستان - سریلانکا - سنگاپور - لبنان

اما تو جدول آقای گلی دنیا:
    عربستان سعودی:
    ماجد عبدالله (رده هشتم) - سن (در حال حاضر): 50 سال - 67 گل در 139 بازی
    ژاپن:
    کونیشیجه کاماموتو (رده سیزدهم) - سن (در حال حاضر): 66 سال - 55 گل در 61 بازی
    کره جنوبی:
    چا بوم کن (رده هفدهم) - سن (در حال حاضر): 57 سال - 55 گل در 121 بازی

ضمنا همونطور که میدونید پرگل ترین برد ایران، مربط به بازی ایران - گوآم بوده (19 - 0 ) حالا پرگل ترین بردای این تیم ها رو ببینید:
    کره جنوبی 16 - 0 نپال
    ژاپن 15 - 0 فیلیپین
    عربستان 8 - 0 ماکائو
    این جواب برای هردو شما.
    1- اولا تواروپا اون تیمه هم هستن .ولی این تیمهای ضعیف اول باضعیف هایی مثل خودشون بازی میکنن ، بعد با یه مرحاه بالاتر از خودشون بعد ... تا برسن به تیمهای اصلی نظیر فرانسه واسپانیا و... مثل جام حذفی خودمون که تیمهای دسته دومی با هم بازی میکنن دبعدش اونا میان با دسته یکی ها بعدش تازه میرسن به لیگ برتری ها تا باهاشون بازی کنن .پس اینطور نیست که بگیم این تیم ها شب وروز با هم بازی دارن ( ادامه دربند 2)

2- آیا تیمهی بزرگ اروپایی با ترکیب اصلیشون تو این بازیها حاضر میشن یا به نیمکتشون اجازه بازی میدن ؟

3- در مورد اون اماری که دوستمون Pcforlife دراوردن باید بگم اصلا بدرد نمیخوره چرا ؟؟ چون این آمار بازیهای تیمهای ملی هست نه بازیکنان. خوب تیم ملی ما با هلند وارژانتین بازی کرده حالا بیایم بگیم امثال دایی وکریمی و... با ارژانتین وهلند بازی کردن در ست نیست.چون این مربوط به تاریخ تیمهای ملیست نه بازیکنانش. شما بهتره آمار اون گلزنانو با ذکر منبع نشون بدی واینکه اونا چندبارز با تیمهای درپیت بازی کردنوچند گل زدن.

دایی
    5 بار- افتخاربازی با لبنان-------------7 گل
    4 بار- افتخاربازی با مالدیوو-----------7 گل
    3 بار- افتخار بازی با لائوس------------8گل
    2بار- افتخار بازی با نپال---------------5گل
    2 بار- افتخاربازی با تاجیکستان-------2 گل
    1بار- افتخار بازی با سریلانکا----------5گل
    1بار- افتخار بازی با گوام رو داشته ---6 گل

دایی در این بازیها که دربرابر این تیمهای درپیت انجم داده 40 گل زده .خوب چه جور انتظار نداشته باشیم اقای گل جهان نشه. اگه همین ارش برهانی استقلال با اسین تیمها بازی میکرد به بهترین گلزن کهکشان تبدیل میشد.
    Last edited by manreza71; 19-10-2010 at 18:12.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مطلب رو نخوندی دوست عزیز. مجله ورزشی ورلد ساکر انتخاب کرده نه فیفا.پس چی شد این لیست فیفا نیست.
    سوتی شد!!
    ولی در کل فرقی نمیکنه چون اگر هم فیفا هم انتخاب میکرد شما این پست ها رو میدادی

دایی اگر یکم اخلاقشو درست میکرد و با غرور بیش از حد با دیگران برخورد نمیکرد این مسائل پیش نمیومد

اما خدائیش تا قبل از جام جهانی 2002 مهاجم خوبی برای تیم ملی بود..حداقل میشد روی قدرت سر زنیش حساب باز کرد اما توی اوج خداحافظی نکرد تا بین مردم منفور شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

سلام
    اقا نمیدونم ما ایرانی ها چقدر به تخریب شخصیت علاقه داریم
    حالا که یه نفر از هموطنانمان به موفیتی رسیده خودمون داریم خرابش میکنیم درسته که علی دایی به تیم های ضعیف گل زیاد زده ولی همین دایی تو بازی که 6 گل به کره زدیم چهار گلش رو به ثمر رسانده درسته که به عنوان یه مهاجم بزرگ هیچ وقت تو دربی موفق به گلزنی نشده ولی در عرصه ملی گل مهم کم نزده به هر حال نمیدونم چرا ما بجای حمایت اینطوری برخورد میکنیم
    درسته که من یه استقلالی هستم و از دایی بدم میاد ولی تو عرصه ملی داستان فرق میکنه و ادم باید تعصب رو کنار بزاره
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما خدائیش تا قبل از جام جهانی 2002 مهاجم خوبی برای تیم ملی بود..حداقل میشد روی قدرت سر زنیش حساب باز کرد اما توی اوج خداحافظی نکرد تا بین مردم منفور شد
    خوب دوست عزیز بنده دارم همینو میگم .اگه همه پست های منو ببینی متوجه میشی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

دوست عزیز جناب manreza71 :

نکته ای که برای من قابل تامل هست اینه که چرا هر وقت خبری مثبت در رابطه با دایی منتشر میشه شما هم پس از مدتها به فیض آنلاین بودن نایل می شوید و در ورزشی حضور به هم می رسونید !!! ( پشت پرده و چرایی این مساله برای من به وضوح روشن هست و کاملا میدونم چه فعل و انفعالاتی انجام میشه ) ولی برای اذهان دوستان مطمئنا این سوال پیش خواهد اومد که واقعا چرا ؟؟؟

البته چرایی و فلسفه وجودی آنلاین شدن شما اصولا به من مربوط نیست ولی جالبه که پس از ماه ها تشریف میارید و مجددا دیتاهای تکراری رو پست می کنید ( نگیم به خورد کاربران می دهید ، )

و صد البته تلاشهای شما برای تحریف تاریخ و مغالطه کاملا بی اثر خواهد بود ، دایی آقای گل فوتبال جهان هست ، بالاتر از پوشکاش و پله و مارادونا ، دایی برند فوتبال ایران هست و علیرغم میل شما فوتبال ایران در جهان به نام دایی شناخته می شه نه به نام دیگر بزرگان فوتبال ایران .

زیاده عرضی نیست ،

Last edited by Ezel; 19-10-2010 at 19:35.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هیچ فعل وانفعالی در کار نیست . فعل وانفال ها رو دایی با باند مافیاییش انجام میده.

اینکه به زور دادکان به تیم برانکو تحمیل میشه ( وبا فشار مردم فوتبال رو کنار میزاره )

اینکه بین 5 گزینه فدراسیون نیست وبا خوردن شام با علی ابادی یه شبه مربی تیم ملی میشه

اینکه به واسطه حذف تیم ملی وچهارم تحویل دادن تیم بین 5 تیم به عنوان اشیتیون مربی تیم بزرگی مثل پرسپولیس میشه

اینکه برق ورزشگاه ازادی (در بازی پارسال جام حذفی با صبا در تهران با خراب شدن پنالتی هوار رفت ) و معاون وزیر نیرو اعلام کرد برق ورزشگاه فقط رفته وبرق منطقه اطراف ورزشگاه نرفته واخر بازی هم ضیا اذری مدیر مجموعه ازادی میاد میپره بغل دایی
    و...

در ضمن دایی شاید اسطوره خیلی ها توفوتبال ایران باشه ولی اسطوره خیلی های دیگه نیست. و...

در هر صورت زد وبندهای دایی با زمین وزمان رو همه میدونند .شما هم بحث رو تحریف نکن. بنده تو جام جهانی 2010 اینجا فعالیت داشتم .ولی از اونجایی که وسع مالی بنده نمیرسه که ماهی 50 هزار پول تلفن بدم تلفونمونو قطع کردن و حتی جام جهانی 2010 رو تو اینترنت از دست دادم ( میتونید به ارشیو همین سایت مراجعه کنید ) ..... الانم بعد از مدتها تلفونمون وصل شده و ....

ما مثل اون .. که شما گذاشتی نیستیم .ما پول اینترنتمونم به زور میرسه دوست من .

در ضمن شما برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید ای پی منو بگیرید (از مدیر ) وبه مخابرات برید تا ببینید بنده از کجای کشور عزیزمون ایران میام این فروم و بحث میکنم.
    Last edited by manreza71; 19-10-2010 at 19:56.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست من! پیش از پاسخ میخوام این نکته رو یادآوری کنم که:
    بنده دارم جزء به جزء صحبت هاتون که شخصا نمیپسندم رو بهش پاسخ میدم (با دلیل) امیدوارم شما هم وقتی نقل قول میگیری به صورت جزء به جزء صحبتت رو راجع به حرفای من ارائه بدی که حداقل بتونیم نتیجه ای از بحثمون درآریم در غیر این صورت اصلا پاسخ این پست منو ندی بهتره! چون حداقل بحث ما = با وقت تلف کردن نمیشه.
    این جواب برای هردو شما.
    1- اولا تواروپا اون تیمه هم هستن .ولی این تیمهای ضعیف اول باضعیف هایی مثل خودشون بازی میکنن ، بعد با یه مرحاه بالاتر از خودشون بعد ... تا برسن به تیمهای اصلی نظیر فرانسه واسپانیا و... مثل جام حذفی خودمون که تیمهای دسته دومی با هم بازی میکنن دبعدش اونا میان با دسته یکی ها بعدش تازه میرسن به لیگ برتری ها تا باهاشون بازی کنن .پس اینطور نیست که بگیم این تیم ها شب وروز با هم بازی دارن
    ببیند!
    اروپا و آسیا و تمامی قاره ها برای قرعه کشی تورنومنت ملیه قارشون از سید های مختلف تیم ها استفاده می کنن! تو پرانتز هم بگم مهمترین تورنومنت های ملی همون جام ملت ها و مقدماتی جام جهانی هستش.
    چون بحثمون راجع به اروپاست اجازه بده همین رقابت های مقدماتی یورو 2012 رو به عنوان مثال مطرح کنم.
    نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی تعداد کل تیم های ملی در قاره اروپا (یوفا) 53 تیم هست! الان 51 عضو دارن عینا و همزمان رقابت میکنن و 2 تیم هم به عنوان میزبان مسابقات مستقیما صعود کردن.
    پس این صحبت شما راجع به اروپا اشتباهه که میگید تیم های ضعیف اول مثل جام حذفی همیدیگه رو شکست میدن و میان بالا. قبول دارید؟ اگه قبول ندارید بکید تا لینک معتبر بدم.
    اما بر خلاف انتظار شما آسیا اینطوری نیست (البته تو ای اف سی فرت فرت قوانین عوض میشن) مثلا برای همین جام ملت های پیشه رو رو به عنوان نمونه مطرح کنم.
    آسیا (ای اف سی) 46 تیم ملی عضو داره! واسه جام ملت های جاری، یک سری از تیم ها در رقابت های مقدماتی برای صعود به جام ملت ها بازی کردن و یک سری از تیم ها هم در چلنج کاپ (در دو مقطع)! نهایتا مسابقات صعود در قاره آسیا به صورت کلی و یکپارچه انجام نمیشه و تمام 46 عضو عینا و همزمان بازی نمکنن که این هم برمیگرده به وسعت قاره آسیا!
    اما خوب بدیهیه که صعود از رقابت های مقدماتی جام ملت ها ساده تر از صعود از طریق چلنج کاپه!
    2- آیا تیمهی بزرگ اروپایی با ترکیب اصلیشون تو این بازیها حاضر میشن یا به نیمکتشون اجازه بازی میدن ؟
    شک نکن جواب مثبته که بازیکنای اصلیشون در ترکیبشون هستند! شک نکن! چون یوفا داره بازی ها رو به صورتی اداره میکنه که میان بازی های باشگاهی در اروپا و بازی های ملی هماهنگی لازم وجود داشته باشه و ما میبینیم که زمان بازی های ملی، تمامی رقابت های باشگاهی در قاره اروپا تعطیل میشه.
    حالا چرا من میگم بازکنای اصلیشون رو میارن؟ چون رقابت برای صعود حتی در صورت ساده بودن تیم های گروه سخته! چون بازی ها فرسایشیه! از یه گروه 6 تیمی فقط یه تیم میتونه با خیال راحت مستقیم صعود کنه! هر تیم باید 10 بازی انجام بده! اما تو همین رقابت های مقدماتی برای صعود به جام ملت ها آسیا تیم ملی ما فقط 6 بازی انجام میده و از هر گروه 2 تیم صعود میکنن! ولی با این حال میبینی تیم ملی خوده ما با تمام قوا بازی میکنه! با این حساب ببین تو اروپا چه وضعیه!

نتیجه از دو پاسخی که دادم: تو اروپا هم بهترین مهاجم های دنیا تو ترکبیب تیمشون برای بازی های مختلف حضور دارن و با تیم های درجه 4، 5 هم بازی می کنند... اما نتونستند خودشون رو به نزدیکی رکورد دایی برسونن.

3- در مورد اون اماری که دوستمون Pcforlife دراوردن باید بگم اصلا بدرد نمیخوره چرا ؟؟ چون این آمار بازیهای تیمهای ملی هست نه بازیکنان.
    اون آمار کاملا به درد بخور بود و البته در جواب این صحبت شما بود!
    این تیمهای ضعیف از بین خودشون که ضعیفن بالا میان و بعد با تیمهیی کمی قویتر از خودشون بازی میکنن بعد با تیمی مثل ایرالن میفتن ونتیجشم همین میشه.
    فکر کنم با استناد به اون آمار قبول دارید که تو آسیا تیم هایی ضعیف تر از مالدیو و گوآم هم روئت شدند که با قطب های دیگه اسیا بازی کردند،
    اما شما هنوز جواب من و اون دوستمون رو ندادید! سوالای پایین رو میگم:
    این تیمایی که داری میگی مگه با بقیه تیمای آسیایی بازی نکردن؟! فقط با ایران که بازی نکردن که! چرا هیچ مهاجمی تو آسیا نتونسته نصف علی دایی گل بزنه!!!
    حالا با این تفاسیر یکی به من بگه که چرا رکورد 109 گل دایی رو یه بازیکن آسیایی (اروپایی و ایرانیش پیشکش) نمیاد بزنه؟
    یاعلی
    .
    .
    .
    خوب تیم ملی ما با هلند وارژانتین بازی کرده حالا بیایم بگیم امثال دایی وکریمی و... با ارژانتین وهلند بازی کردن در ست نیست.چون این مربوط به تاریخ تیمهای ملیست نه بازیکنانش. شما بهتره آمار اون گلزنانو با ذکر منبع نشون بدی واینکه اونا چندبارز با تیمهای درپیت بازی کردنوچند گل زدن.
    اجازه بدید یه نمونه حی و حاضر رو مثال بزنم که هم پست دایی هستش، قد و قواره دایی رو داره و از نظر بازی ملی و سابقه حضور در تیم ملی خیلی نزدیک دایی هست، اما از نظر گل ملی باید همونقدی که گل زده، گل بزنه تا رکورد دایی رو بشکنه.
    جناب میروسلاو کلوزه! نزدیک 10 سال سابقه حضور در تیم ملی آلمان رو داره. مهاجم بازی میکنه، 10 سانت دایی کوتاهتره! و 58 گل در 105 بازی زده!
    فقط مرد و مردونه لینک پایین رو ببین، بهترین مهاجم تیم ملی آلمان به چه تیم هایی گل زده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه‏ی این تیم ها واقعا در حد و اندازه های آلمان هستند؟
    ضمنا بازیکنه نمونه آسیاییش هم سراغ دارم! خواستی بگم.
    خوب چه جور انتظار نداشته باشیم اقای گل جهان نشه. اگه همین ارش برهانی استقلال با اسین تیمها بازی میکرد به بهترین گلزن کهکشان تبدیل میشد.
    اولا بالاخره شما با آقای گل بودن دایی مشکلی دارید یا نه!؟!
    دوما الان داره نزدیک میشه به 5 سال که فورواردی به نام دایی رو در تیم ملی نیست!! دایی در بهترین سال های فوتبالیش 96 تا 2000، 62 گل ملی زده! کدوم بازیکنی متونه تکرارش کنه! اصلا تو این 5 سال کدوم مهاجم تونسته نصفه این تعداد گل رو بزنه؟
    سوما! از آرش برهانی گلزنتر نبود! تک به تک خالی رو میزنه تو تماشاگرا، بعد اسم خودشو گذاشته مهاجم؟ مثلا این 10 گل ملی که داره به چند تا تیم آسیایی گردن کلفت (اروپایی پیشکش) زده که شما اونا با دایی در یه سط میبینید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جواب دوستمون pcforlife
    به فرض اینکه حق با شما بود ،( نحوه سید بندی و..) شما اماری بزارید که تیمها ی درپیت چند با در برابر تیمهای درجه یک اروپا البته با ترکیب اصلیشون بازی کردن . تاکید میکنم ترکیب اصلی + بازکنای اصلی ( مها جم )چند دقیقه تو زمین بودن ؟؟)ماشالله دایی به واسطه روابطی که داشته همیشه 98% فیکس تیم ملی بوده و یادمه به دلیل افتضاحش تو جام جهانی به زور مردم رو نیمکت در بازی با پرتغال نشت. مثال میزنم برزیل اومد با ما بازی کرد چند بازیکن اصلیشو اورد + چند دقیقه اون بازیکنای اصلی بازی کردن ؟؟
    خواهشا جواب این ها رو بگید

2- آیا تیمهی بزرگ اروپایی با ترکیب اصلیشون تو این بازیها حاضر میشن یا به نیمکتشون اجازه بازی میدن ( جواب منطقی بدید خواهشا نه تعطیلی لیگ رو ربط بددی )

3- در مورد اون اماری که دوستمون Pcforlife دراوردن باید بگم اصلا بدرد نمیخوره چرا ؟؟ چون این آمار بازیهای تیمهای ملی هست نه بازیکنان. خوب تیم ملی ما با هلند وارژانتین بازی کرده حالا بیایم بگیم امثال دایی وکریمی و... با ارژانتین وهلند بازی کردن در ست نیست.چون این مربوط به تاریخ تیمهای ملیست نه بازیکنانش. شما بهتره آمار اون گلزنانو با ذکر منبع نشون بدی واینکه اونا چندبارز با تیمهای درپیت بازی کردنوچند گل زدن.

.......................
    درمورد گل های کلوزه که گذاشتید 10 تاش به تیمهای در پیت هست . 14 تا گلش هم م بوط به جام جهانی هست ( گل در جام جهانی با هر کیفیتی در بالاترین سطح زده شده و...اسم مسابقات جام جهانی هست + سوال اساسی بنده عدم گلزنی دایی در جام جهانی هست . که دوست دارم یکی جوابش بده که نمیدن متاسفانه)
    این درحالی هست که کلوزه فقط یکبار متاسفانهبا هرکدوم از این تیمها بازی کرده وگرنه اگه مثل دایی
    5 بار- افتخاربازی با لبنان-------------7 گل
    4 بار- افتخاربازی با مالدیوو-----------7 گل
    3 بار- افتخار بازی با لائوس------------8گل
    2بار- افتخار بازی با نپال---------------5گل
    2 بار- افتخاربازی با تاجیکستان-------2 گل
    بازی میکرد رکوردش از اسمون بالا میزد
    در ضمن بنده گفتم وبارها هم میگم دایی تا 2002 برای تیم ملی زحمت کشید ولی همشو خراب کرد با بازیهای 4 سال اخرش

سوال من اینه ؟؟ چرا دایی نتونسته یک گل تو جام جهانی بزنه ؟؟ دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ آیا جز این نیست تیمهای اونجا زنگ تفریحی مثل گوام ومالدیوو و.. نیستن.
    Last edited by manreza71; 19-10-2010 at 21:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •