دوستان شاید من به این تاپیک در پی سی ورلد دیر سر زدم ، بزارید خودم رو معرفی کنم ، کسری هستم تک مدیر اصلی وب سایت ترفندستان.
وب سایت ترفندستان نزدیک یک سال است که کارش رو شروع کرده ، تا زمان هک شدن سایت تعداد کاربران سایت 11.800 نفر بود. از زمان ایجاد سایت هر روز و در اواخر در روز های فرد با دو ترفند به روز میشد. ترفندهایی که همگی ویرایش شده و تست شده و کلا تر و تمیز در سایت قرار میگرفت. سیستم سایت INP Nuke فارسی شده توسط ایران نیوک و ورژن 2.9 بود.
آمار فوق العاده کاربران عضو شده در روز سایت افقهای روشنی رو تداعی میکرد اما امان از بی خردان تنگ نظر!
سایت در ساعت 12 دوشنبه همین هفته توسط فردی که چندی پیش وب سایت شهرداری رو نیز هک کرده بود هک شد.
علت هک شدن محفوظه اما یکی از دلایلش عدم ارتقا به نسخه بالاتر بود.
دوستان عزیز خوشبختانه سایت هم اکنون آماده است تنها برای ارتقا به نسخه بالاتر فعلا توسط خودمون Disable هست که تا آخر هفته مثل همیشه سایت فعالیت خواهد کرد. بک آپ موجود تنها برای چند روز پیش بود که تنها تعداد اندکی از مطالب از دست رفت که چندان جای نگرانی نیست.
به هر صورت این جوابیه ای بود برای شما دوستان.
در ضمن دوستان اگه اندکی لفظ خودتون رو تصحیح کنید موجب ناراحتی ما هم نمیشید. این هک شدن تجربه ای بسیار گران برای ما بود.