تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 76

نام تاپيک: Red Faction: Armageddon

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

واقعا اینقدر عالیه؟! آخه یادمه نسخه ی قبلیش گیم اسپات بهش 8.5 داد ولی به این نسخه 8، چرا؟! من میخواستم بخرمش ولی دیدم نمرش کمتر شده نخریدم، نسخه ی xbox رو بخرم یا pc به نظرت؟!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

واقعا اینقدر عالیه؟! آخه یادمه نسخه ی قبلیش گیم اسپات بهش 8.5 داد ولی به این نسخه 8، چرا؟! من میخواستم بخرمش ولی دیدم نمرش کمتر شده نخریدم، نسخه ی xbox رو بخرم یا pc به نظرت؟!
    من نسخه قبلی رو هم تمام کردم
    از این خیلی خوشم اومد

چون خط داستانی داره و روی محور حرکت میکنه و داستان جالبی هم داره
    دیالوگ داره و پشت هم یک روند داره

چیزی که تو قبلی ازش خوشم نیومد همون opern world بودن و بی سر و ته بودن بازی بود که برای همین خیلی خیلی طولانی و خسته کنندش هم میکرد

این 0.5 نمره هم gamespot به خاطر تکراری شدن مراحل تو معدن داده که خوب سلیقه شخصی اون منتقد بوده چون به نظر من اصلا اون پایین تکراری نمیشه از بس که ماموریت های مختلف و دشمن های جدید و محیط با جزییات مختلف هست

وگرنه از نظر گرافیک و gameplay خیلی بهتر از بلی هست

مخصوصا مخصوصا نورپردازی و انفجار ای بازی

من نسخه قبلی رو روی 360 رفتم
    این رو روی 360 ندیدم هنوز

ولی ایگه بتونی روی pc با maximum بازی کنی جدا گرافیک باحالی داره

چیزی که فروم های دیگه هم اشاره کردن بهش

3. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بازی همین الان تمام شد

لحظه ای که داشتم بازی رو میخریدم فکر نمیکردم اینقدر دلچسب باشه
    و تو این چند روز تبدیل بشه به یکی از بهترین و خوشساخت ترین بازی هایی که تا حالا بازی کردم

همه چیز اگه نگم عالی میتونم بگم خیلی خیلی خوب بود
    گیم پلی بازی
    صدا گذاری
    کنترل
    داستان و طراحی مراحل
    گرافیک
    نورپردازی و تخریب

شاید هر وقت اسم این بازی از این به بعد بیاد اولین چیزی که یادم بیاد نورپردازی های فوق قوی و تخریب های پشت هم و بدون توقف هست

امتیازم هم همون 9
    یک تجربه ناب در اخرین روزهای قبل از اعزام

5. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پدرام جان اتفاقا امروز رفتم الیس رو خریدم باDungeon Siege 3 و کلا از خیر دوک گذشتم و ناراحت از این که این طوری شده بود
    اما اینم بود نخریدم اما با این نقدت دیگه حتما فردا میخرم.
    چون من قسمت اولشو تا نصفه رفتم حوصلم نکشید خستم کرد بازی...شاید این اونطوری نباشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پدرام جان اتفاقا امروز رفتم الیس رو خریدم باDungeon Siege 3 و کلا از خیر دوک گذشتم و ناراحت از این که این طوری شده بود
    اما اینم بود نخریدم اما با این نقدت دیگه حتما فردا میخرم.
    چون من قسمت اولشو تا نصفه رفتم حوصلم نکشید خستم کرد بازی...شاید این اونطوری نباشه
    حامد جان تمام چیز هایی که گفتم و نوشتم و توضح دادم تمام برداشت ها و نقد ها و نظر های شخصی خودم بودم
    به عنوان کسی که همه بازی ها رو میگیره بازی میکنه و تمام میکنه , این بازی رو یک TPS ناب دیدم

حالا اگه شما گرفتی و خوشت نیومد من بده نشم این وسط که شرمندم
    کلا برای من فقط اسمش شبیه به Red faction قبلی بود و همه جوره سر تر و بهتر
    چون یک تجربه کاملا متفاوت با قبلی بود

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم با توجه با تعریف های داش پدرام بر خلاف نفرتی که لز نسخه قبلی داشتم و البته علاوه بر میل باطنیم(به خاطر طراحی ضعیف کارکتر اصلی بازی. تو مس افکت چنین کارکتری با این قیافه جزو افراد عادی و دشمناست.) رفتم گرفتم.

اکشن و گیم پلی عالیه. کسانی که از بازی مترو خوششون اومده این بازی داستانی و فضاهایی شبیه اون داره .البته اگر هم بدتون اومده اشکال نداره چون سایر المنت های بازی شبیه DEAD SPACE هست.تقلید از DEAD SPACE در بازی خیلی زیاده. چه کنسول های اپگرید و تغییر تفنگ چه مسیر یاب و چه اسلحه ها. ولی این بازی روون تر و سریع تره .

از ویژگی های بازی نداشتن حتی 1 ثانیه لودینگه. حتی پس از اینکه از بازی خارج میشیم و دوباره وارد میشیم و سیومون رو لود میکنیم حتی 1 ثانیه هم طول نمیکشه که بریم تو بازی.
    AI همراه یا همون سم هم که علاوه بر اینکه صداش فوق العاده شبیهه ای دی مس افکت 2.3 هست حتی بعضی مواقع طرز دیالوگ گفتنش و شوخی هاش شبیه ایدی میشه..
    گیم پلی عالیه. نور پردازی و تخریب و انفجار عالیه. گزینه بازسازی و تعمیر REPAIR هم جالب و خوبه مخصوصا در زمان جنگ که میشه با هاش کاور ساخت. البته اولین باری که همچین کاری کردم یاد پرنس 5 شنهای فراموش شده افتادم اون قابلیت بازیابی خاطرات و ظاهر شدن بناهای سابق برای استفاده.کاملا شبیه اونه.
    چهره کارکتر افتضاحه ولی خوب شخصیت جالبی داره البته نه اونقدر جالب که بشه تا اخر بازی ارتباط باهاش پیدا کرد.وجود سم قابل تحمل کرده کارکتر رو.
    داستان چیزه خاصی نیست. حداقل تا اینجاتقلیدی از DEAD SPACE و مترو.کل دغدغه هاتون 3 چیزه. 1- نیازهای مردم رو رفع شه و طبق معمول همه بازیا چون معلوم نیست که کی مارو همه کاره زاییده باید ما اینکارو کنیم. 2- دوست دخترمون کارا رو پیدا کنیم.3- دشمنمون که فکر کنم اسمش هلمن باشه رو پیدا کنیم تا این افتضاح رو درست کنیم. تا 30 درصد بازی اینه.

2 بار کارکترمون داریوش میسون تا اینجا وارد روبات شده که جالبه استفاده از روبات و تجربه جالبیه. تفنگها جالبن و نیروهایی که میگیریم و اون OMNI TOOL ( وازه رو از مس افکت گرفتم D یا همون بازو بندمون و نیروهایی که داره جالبن و کاربردی.

کلا اگر میخواین مترو رو به صورت سوم شخص و DEAD SPACE رو با سرعت بیشتر بازی کنید حتما حتما حتما این بازی رو بخرید. اگر هم اون دو رو بازی نکردید این بازی تجربه فوق العاده ایه که خیلی بهتر از داک ناکم (ناک اوت شده) هست.
    نمره هم بخوام بدم.
    گرافیک 8
    گیم پلی 9
    صدا گذاری 8
    داستان 7
    موارد جانبی( مثل لودینگ موزیک و نحوه پیدا کردن تیر در محیط و منوها) 10

کلا به بازی 8.5 میدم.

حتما بخرید پشیمون نمیشید از خیلی از بازی هایی که اومده بهتره.

9. 7 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد جان تمام چیز هایی که گفتم و نوشتم و توضح دادم تمام برداشت ها و نقد ها و نظر های شخصی خودم بودم
    به عنوان کسی که همه بازی ها رو میگیره بازی میکنه و تمام میکنه , این بازی رو یک TPS ناب دیدم

حالا اگه شما گرفتی و خوشت نیومد من بده نشم این وسط که شرمندم
    کلا برای من فقط اسمش شبیه به Red faction قبلی بود و همه جوره سر تر و بهتر
    چون یک تجربه کاملا متفاوت با قبلی بود
    مگه من گفتم که از نقدت خوشم نیومدو فلان...منظورم این بود که نقدت رو دیدم دیگه خوب بودن این بازی برام ثابت شد یعنی ارزش خریدشو تو این نقدت دیدم.
    و تجربه متفاوت با قبلی هم که گفتی یعنی دیگه حتما اوکی هستش.

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1. قسمت تک نفره چند ساعته؟
    2. برای لذت بردن از گرافیک حداقل چه کارت گرافیکی لازمه؟
    3. از دسته ی xbox360 پشتیبانی می کنه؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی تا به اینجای کار بسیار خوش ساخت و متنوع بوده چه تو تنوع سلاح و چه در انتخاب مراحل ولی باز هم اگر تو بازی دقیق بشین یه جاهایی تقلید از بازیهای بزرگ دیده میشه داخلش!نکات مثبتش همونایی هست که پدرام گفت و کاملآ تأیید میشه فقط یه چیزی مشکل کرده بازی رو و اون دیر سیو کردن هست که تو بعضی مراحل واقعآ سخت میشه.گرافیک بازی خیلی روونه گیم پلی هم همینطور.شما تو بازی راحت می تونید از دست موجودات فرار کنید بدون اینکه حتمآ اجبار به کشتنشون باشه.حتمآ بعد از اتمام بازی یک نقد مفصل از این بازیه خوش ساخت میزارم

14. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

بازی تا به اینجای کار بسیار خوش ساخت و متنوع بوده چه تو تنوع سلاح و چه در انتخاب مراحل ولی باز هم اگر تو بازی دقیق بشین یه جاهایی تقلید از بازیهای بزرگ دیده میشه داخلش!نکات مثبتش همونایی هست که پدرام گفت و کاملآ تأیید میشه فقط یه چیزی مشکل کرده بازی رو و اون دیر سیو کردن هست که تو بعضی مراحل واقعآ سخت میشه.گرافیک بازی خیلی روونه گیم پلی هم همینطور.شما تو بازی راحت می تونید از دست موجودات فرار کنید بدون اینکه حتمآ اجبار به کشتنشون باشه.حتمآ بعد از اتمام بازی یک نقد مفصل از این بازیه خوش ساخت میزارم
    شما نسخه ی pc رو دارید یا xbox؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •