به نظر من از خود مخابرات بگیرید واقعا عالی کار کرده.
مودم رو هم از خودشون بگیرید.
من الان از مخابرات گرفتم خیلی راضی هستم.
مودمش هم مودم خوبی هست اصلا داغ هم نمیکنه.
به نظر من از خود مخابرات بگیرید واقعا عالی کار کرده.
مودم رو هم از خودشون بگیرید.
من الان از مخابرات گرفتم خیلی راضی هستم.
مودمش هم مودم خوبی هست اصلا داغ هم نمیکنه.
اقا من خودم توی مرکز ازادگانم و دنبال بهترین گزینم ...
نمی دونستم ... پس این دوستمون یه چیز دیگه می گه که ...همه شركتها نامحدودشون همينه سرعتشون
بین شاتل و پارس انلاین ... این جوری که من تجربه کردم که سرعت پارس انلاین خیلی بهتره که ... من از 128kb دانلود 150kB ( کیلو بایت ) گرفتم یعنی سرعت استاندارد واسه 1.2 مگابیت ... البته نه در مخابرات ازادگان ....منم ارت 3 دارم(256 نامحدود) 70 کیلوبایت سرعت دانلود
حالا با این معیار ها شاتل یا پارس انلاین ؟ ... اگه باز نظرتون شاتل هست علتش رو بگید که برم از شاتل بگیرم ... چون من خودم سفارش دادم به پارس انلاین هنوز جای خالی باز نشده ... 1 ماهی هست ...
.
Last edited by mojtabarabbani; 19-10-2010 at 00:12.
سلام
بيشتر شركتها شير 8 هستند يعني سرعت دانلود به اين صورت محاسبه ميشه كه سرعت اينترنت تقسيم بر 8
يعني سرعت استاندارد دانلود 256 ميشه 32
حالا ممكنه تو يه منطقه يه مدت اون پورت خالي بمونه و بين مثلا 4 نفر شير بشه و خب تا زماني كه 4 نفر ديگه نيمدن سرعت دانلود اون 4 نفر بيشتر هست و به محض اينكه 4 نفر ديگه بيان مياد رو 32
شما بايد تو منطقتون تحقيق كنيد ببينيد كدومش بهتره
اين درست نيست كه شما با استفاده از تست كردن سرعت تو يه منطقه ديگه به اين نتيجه برسيد كه تو همه مناطق همين طوره
حتما قبل از گرفتن سرويس پرس و جو و تحقيق كنيد
شما اگه دنبال نامحدود هستيد به نظرم فعلا سرويس هاي ART شاتل خوبه
ولي اگه محدود ميخوايد پارس آنلاين هم شركت خوبيه
با تشكر![]()
شاتل میگه توی منطقه ی آزادگان حتما باید 1ساله بدید.شما اگه دنبال نامحدود هستيد به نظرم فعلا سرويس هاي ART شاتل خوبه
فن آوا چه طوره؟
مخابرات چی؟
پارس چی؟
نا محدود باشه
من بين اينا فن آوا رو بيشتر قبول دارم
ISP ساكت و آرومي هست
مشترياش راضين ازش
مثل شاتل و اينا نيست نصف راضي باشن نصف ناراضي
بعد از فن آوا هم پارس آنلاين خوبه
با تشكر![]()
فقط شاتل نامحدود داره اون هم تحت Fair use policy و مخابرات که 128 بالاتر نمیده اگر فقط دنبال وبگردی هستید مخابرات بد نیست.
بهترین شرکت رو هم سرویس بیشتر از 3 ماه گرفتن ازش اشتباه محضه چون ممکنه اصلا قیمتها ارزون بشه یا مشکلاتی پیش بیاد که بعدا پشیمان بشید.
من 95 درصد برای دانلود میخوام
پس فن آوا بهترینه
اگه میخوای دلت رو به 128 خوش کنی اون هم برای دانلود
به نظر من که ارزش نداره.
روی وایمکس هم فکر کن.
الان روی سرعت 512 خیلی خوب جواب داده.
حدود 670 تا میپره.
خوب پس 128 منتفی میشه . بهترین تو ایران وجود نداره هر شرکتی مشکلات خاص خودش رو داره.
رو پارس آنلاین هم می تونید فکر کنید چون سرویسهاش رو تا 2 مگ باز میگذاره.
خوب پس 128 منتفی میشه . بهترین تو ایران وجود نداره هر شرکتی مشکلات خاص خودش رو داره.حتما نمیخوام 3 سوت دانلود شه!اگه میخوای دلت رو به 128 خوش کنی اون هم برای دانلود
میخوام بزارم هیمن طوری دانلود بشه....
وایمکس هم اینجا سیگنال نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)