نوشته شده توسط
toprix
ولی به نظر من میشه، خودم تو فکرشم که انجامش بدم، اما هنوز امتحانش نکردم، من میگم، شما نظرتونو بگید:
تو هر شبکه ای یه سری کلاینت هست و یه سرور. توی تمام کلاینت ها یک یا چند یوزر admin هست (حداقل یکی، اگه اشتباه میکنم بگید ، چون تمام روشم بر اساس همینه، اخه تو یه کامپیوتر معمولی این جوریه).
و توی همون کلاینت ها یه سری یوزر limit هست که ما باهاشون کاری نداریم.
ویژگی که تمام این یوزر ها دارند اینه که توی کامپیوتر سرور اطلاعاتشون هست، و برای مثال براشون دسترسی به اینترنت در نظر گرفته شده.
حالا اگه ما تو یکی از این کلاینت ها یه یوزر admin درست کنیم، هر بلایی که دلمون بخواد میتونیم سر اون یوزر های داخل کلاینت بیاریم، مثلا بریم و پسورد یکی از یوزر های admin رو که اطلاعاتش تو کامپیوتر سرور هست رو به دلخواه خودمون تغییر بدیم. اونوقت میتونیم مثل یه مدیر به تمام قسمت های شبکه دسترسی داشته باشیم که یکیش استفاده نامحدود از اینترنته.
نکته: اون یوزر admin که اول درست کردیم و باهاش یه یوزر admin دیگه رو تغییر دادیم، بدرد کار ما نمیخوره ، چون اطلاعاتش تو سرور نیست و بنابراین براش دسترسی به اینترنت تعریف نشده، پس باید با اون یه یوزری رو که دسترسی کامل به اینترنت داره رو پسوردشو تغییر بدیم که بتونیم از اینترنت استفاده کنیم.
نکته2: درست کردن یه یوزر admin امکان پذیره، از طریق فایلهای SAM میشه این کار رو کرد. اگه کسی نمیدونه این فایل های چیند بگه.
راستش من خیلی وقته که این فکر تو ذهنمه، ولی تنبلیم میاد برم تو یه شبکه اجراش کنم، اما فکر میکنم جواب بده. نظر شما چیه؟