تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: از بین بردن محدودیتی که توسط ادمین ایجاد شده برای ورود به اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

من رفتم با مسئول سایت دانشگاهمون صحبت کردم، و در مورد روشی که گفتم توضیح دادم، گفت اگه بتونی با sam فایلها یه یوزر admin درست کنی 100% این کار شدنیه.
    در جواب vahid19 باید بگم که تا وقتی که یوزر شما تو کافی نت admin نباشه از این جور کارا نمیتونی بکنی.

داره خودمونی میشه vahid19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرسي از جوابي كه دادي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    اين كار به اين راحتي ها كه ميگيد نيستش چون وقتي كامپيوتر ها به Domain متصل مي شن 2 تا گروه به كامپيوتر اضافه ميشن و تازه اگه بتونيد يوزر ادمين اون كامپيوتر رو پيدا كنيد فقط و فقط مي تونيد روي همون كامپيوتر ادمين باشيد ولي جاي جالبش اينجاست كه نميشه با Sam كاري كرد تازه اگه ادمين كامپيوتر خودت رو هم پيدا كني نه Domain بازهم ممكنه طرف اينترنت رو با active directory متصل كرده باشه مثل كاري كه خود من ميكنم باز هم نمي توني كاري بكني. اين رو تجربه 4 ساله من تو شبكه بعنوان ادمين ميگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط toprix
    ولی به نظر من میشه، خودم تو فکرشم که انجامش بدم، اما هنوز امتحانش نکردم، من میگم، شما نظرتونو بگید:
    تو هر شبکه ای یه سری کلاینت هست و یه سرور. توی تمام کلاینت ها یک یا چند یوزر admin هست (حداقل یکی، اگه اشتباه میکنم بگید ، چون تمام روشم بر اساس همینه، اخه تو یه کامپیوتر معمولی این جوریه).
    و توی همون کلاینت ها یه سری یوزر limit هست که ما باهاشون کاری نداریم.
    ویژگی که تمام این یوزر ها دارند اینه که توی کامپیوتر سرور اطلاعاتشون هست، و برای مثال براشون دسترسی به اینترنت در نظر گرفته شده.
    حالا اگه ما تو یکی از این کلاینت ها یه یوزر admin درست کنیم، هر بلایی که دلمون بخواد میتونیم سر اون یوزر های داخل کلاینت بیاریم، مثلا بریم و پسورد یکی از یوزر های admin رو که اطلاعاتش تو کامپیوتر سرور هست رو به دلخواه خودمون تغییر بدیم. اونوقت میتونیم مثل یه مدیر به تمام قسمت های شبکه دسترسی داشته باشیم که یکیش استفاده نامحدود از اینترنته.
    نکته: اون یوزر admin که اول درست کردیم و باهاش یه یوزر admin دیگه رو تغییر دادیم، بدرد کار ما نمیخوره ، چون اطلاعاتش تو سرور نیست و بنابراین براش دسترسی به اینترنت تعریف نشده، پس باید با اون یه یوزری رو که دسترسی کامل به اینترنت داره رو پسوردشو تغییر بدیم که بتونیم از اینترنت استفاده کنیم.
    نکته2: درست کردن یه یوزر admin امکان پذیره، از طریق فایلهای SAM میشه این کار رو کرد. اگه کسی نمیدونه این فایل های چیند بگه.
    راستش من خیلی وقته که این فکر تو ذهنمه، ولی تنبلیم میاد برم تو یه شبکه اجراش کنم، اما فکر میکنم جواب بده. نظر شما چیه؟
    دوست خوبم شما يه كم متفاوت متوجه شديد چون شما اگه ادمين كامپيوترتون رو داشته باشيد(نه دومين) نمي تونيد كاري به يوزرهاي ديگه داشته باشيد يا مدير يه قسمت از شبكه بشيد نمي گم راهي نيست ولي حالا حالا خيلي راهه اگه موافقيد بگيد تا با كمك هم يه تاپيك آموزشي در اين مورد بزنيم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

mgholami ، عزیز، راستش من گفتم که خودم تا حالا این کار رو نکردم، اما ببینید، فرض کنیم ما تونستیم با ادمین کامپیوتر وارد بشیم، اونوقت ایا نمیتونیم یه یوزر که limit هست رو و تو دومین هم هست تغییرش بدیم و تبدیلش کنیم به ادمین؟ ببینید، من وقتی میخوام با یه یوزر limit این کار رو از تو Computer Managment بکنم بهم میگه که permision رو نداری، حالا اگه یوزرم ادمین باشه ، حتی اگه جزء دومین نباشم فکر میکنم بشه از تو Computer Management برای یه یوزر دیگه این کار رو کرد. نمیشه؟ چون دیگه محدودیتی این یوزر نداره.
    در مورد اینکه گفتید یه تاپیک اموزشی بزنیم، باید بگم که من که چیزی بلد نیستم، فقط راه هایی که به ذهنم میرسه رو میگم، وگرنه هیچ تجربه ای ندارم. فعلا هم سایت دانشگامو کردم موش ازمایشگاهی!

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این روش ها هیچکدوم عملی نیست، اکثرشون رو تست کردم.

بهترین راه اینه که سعی کنیم ادمین مجبور بشه پسورد رو جلوی ما وارد کنه و هر دفعه سعی کنیم چند تا از حرف ها را به خاطر بسپاریم بعد با کنار هم گذاشتن حروف، حروف باقی مانده رو حدس بزنیم.

معمولا پسورد ها کلمات معنا داری هستند و حدس زدن آن ها کار چندان سختی نیست.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هيچ روش عملي وجود نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

یعنی مایکروسافت با این همه سوتی که داده، تو این یه مورد سنگ تموم گذاشته؟!!! من که فکر نمی کنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فعلا كه كسي راهي پيدا نكرده

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •