ولی فکر کنم فرق نداشته باشه چون بیشتر کسانی که می خوان بازی کنن نسخه اصلی رو می گیرن و باید حدودا یه هفته ای صبر کنن...
ولی فکر کنم فرق نداشته باشه چون بیشتر کسانی که می خوان بازی کنن نسخه اصلی رو می گیرن و باید حدودا یه هفته ای صبر کنن...
البته فکر نمیکنم نوید کنسولشو حک کرده باشه....!!
اخه میدونی مشکل اصلی چیه وحید این که برفرض یک هفته بعد اومد پولمون کجا بود حالا من
سوکوم 4 رو دیگه زیرو کردم بسشه با موتور استورم 3 قراره بفروشم به یکی از رفقا اون موقع میتونم کمی پول ردیف کنم بازی رو بخرم....امسال چقدر سخته
بعد مقاوت 3 میاد بیا پول اونو پیدا کن.![]()
با تشکر از حامد عزیز : دیالبته فکر نمیکنم نوید کنسولشو حک کرده باشه....!!
قربون دستت ولی من چون یه جورایی خیلی علاقه به آنلاین بازی کردن دارم کنسول رو نهکوندم : دینوید جان یه خبر خــــیلی خوب بهت بدم، اونم اینه که بازی همین الآن لیک شد...
زیاد هم برای پلی 3 بازی نیمیگرم اصولا اگر اورژانسی هم نباشه دسته 2 میگیرم که ارزون در بیاد . امسال فقط U3 اورژانسی بیده : دی
وای چه خبر خوشحال کننده ای: دیامسال فقط U3 اورژانسی بیده : دی
یه لحظه از رو صندلی پردم: دی
نوید دیدن این قسمت آخر پستت از تماشای تریلر mw3 هم لذت بخش تر بود برام: دی
بیخیال این بابا برقی و فیفا و بخصوص کینکت بدردنخور و مزخرف و... بشو و فقط رو آنچارتد لاک کن و پولاتم الکی خرج نکن: دی
من یک رو فقط در حده 10 مین تو یه پاساژ بازی کردم: دی این یکیو اگه امتیازاش همینطوری پیش برن میگیرم...
gamespot بازی رو نقد کرد
امتیاز 7.5 داد به بازی
The Good
- Varied artistic design brings New Marais to life
- Lots of different enemy types
- Powerful creation tool
- Combat and platforming can still be lots of fun.
The Bad
- Laughable morality system
- Combat is frequently unbalanced
- Uneven pacing.
بخوای چتر باز کنی با بازوکا میزنم با مُخ سقوط کنی عُمرت به U3 قد نده : دی
این گیم اسپات هم خوب از خجالت بازی در آمد متاسفانه این سایت را به شدت قبول داریم اما آخرش که بازی رو میگیریم : دی
هر روز به ضعیف بودن امتیاز دهی gamespot ایمان میارم...پشیمونم از این که از ابتدا تو IGN فعال نبودم و بی دلیل نمیدونم از برای چه به طرف این گیم اسگات رفتم و بیشتر اخبار ،پیش نقدها و مسائل دیگرو از این سایت دنبال میکردم...
ولی خرسندم که رویمو عوض کردم و بیشتر از این به بعد تو g4tv و IGN خواهم بود.
از دوستان اوریج باز کسی بازی رو نخریده ؟ قیمت تو بازار چنده الان..؟
من رفتم یکی گفت 85 ..یکی هم گفت 80 اوضاع وخیمی هستش ..قبل رایانه هافرداش بازی رو میخریدم.الان نمیشه.فشار زیاد شده...
![]()
دمو رو دوباره دان کردم بازی کردم واقعا چسبید خیلی خوب شده بازی . یعنی بهتر شده . در تمام موارد پیشرفت کرده . گیم پلی گرافیک کلا همه چی . انفجار ها فوق العاده طراحی شده . با این سیستم Melee نیز حال کردیم خوب است . کلا خیلی حال داد
HonestGamers ** 5 / 10
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)