تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: 17-18 تا دارم چی بخرم بهتره؟؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست گلم میشه مثلا برتری پارس سال رو نسبت به پارس معمولی و سمند ال ایکس بنویسین !؟!؟!؟!؟
    ولی خدایی کیفیت قطعات داخلی پارس سال افتضاحه ... مثلا کیفیت قطعات داخلی رو با یه سمند مدل 87 مقایسه کنین متوجه میشین چی میگم !!!
    خواب اگر در مقام مقایسه بین پارس سال و معمولی بگیم من به شخصه اصولا به حرف دیگران توجهی ندارم و چون خودم پشت ماشین نشستم و رفیق بنده هم پارس سال داره مسلما نظر خودم رو سال هست
    برتریش نسبت به پارس معمولی مشخصا آپشنهای اضافه شده مثل سنسور دنده عقب و ترمز abs , صندوق عقب اتومات .. دیزاین بهتر داخل ماشین مثل کرم شدن و تودوزیهای در و بالابرهای شیشه عقب و همچنین شتاب بالاتر ماشین (میتونید خودتون پشت ماشین بشینید کاملا مشخصه شتاب ماشین بالاتر رفته ) و همینطور نرم بودن و راحتی فوق العاده ای داره فرمون پارس سال (فرمون سمند سورن هست فکر کنم )
    دیگه انصاف داشته باشیم کاملا مشخصه که پارس سال از پارس معمولی خیلی بهتر شده .. در مورد کیفیت قطعات حداقل دوست من که گله ای نداشته تا الان شاید اون روزای اول کیفیتش مشکل داشته که من نمیدونم اما جدیدا من ندیدم کسی از کیفیتش بد بگه (چند ماه پیش رو نمیدونم)
    در کل خرید پرشیا به نظرم جالب نیست چه معمولی چه سال ... اما اگر ملاک انتخاب بین این دو باشه من هیچوقت حاضر نیستم پارس معمولی با اون امکانات سادش و طرح داخلی مذخرفش رو بخرم .. حداقل باز پارس سال بخاطر آپشنهاش کمی قابل تجمل تره و بیشتر به دل میشینه
    [B]در مورد سمند به شخصه اصلا این ماشین رو قبول ندارم بنابراین نظری هم نمیدم (سلیقست دیگه )

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من اون یه غربیلک خیلی ساده هستش که میشه از بازار هم تهیه کرد و اصلا روی نرمی فرمون تأثیری نداره !!!!
    درضمن شما وقتی یه ماشین یا چیزی رو قبول نداری باید دلیلش رو هم بگی ! ( زوریه )

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من اون یه غربیلک خیلی ساده هستش که میشه از بازار هم تهیه کرد و اصلا روی نرمی فرمون تأثیری نداره !!!!
    درضمن شما وقتی یه ماشین یا چیزی رو قبول نداری باید دلیلش رو هم بگی ! ( زوریه )
    قربانت بگردم کلا فرمون خیلی نرم شده من کاری به غربیلک ندارم .. وگرنه اینو که میدونم برادر
    خواب شخصیه به نظرم سمند ماشینیه که لش میشه بعد یه مدتی و یه جوریه (کلا به دل من نمیشینه )

داره خودمونی میشه kazem795's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام بالاخره چكار كردي؟ چي خريدي؟

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کیسه هوا که نداره ابدا !
    راست میگه شما همش میگی سمند اونم ef7 اصلا گیر دادی به این گزینه !
    ضمنا v8 کیسه هوای راننده و سرنشین جلوداره
    جهت اطلاع !

داره خودمونی میشه rezapr2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام بالاخره چكار كردي؟ چي خريدي؟
    پول جور شد يه جنسيس كوپه گرفتم

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •