خواب اگر در مقام مقایسه بین پارس سال و معمولی بگیم من به شخصه اصولا به حرف دیگران توجهی ندارم و چون خودم پشت ماشین نشستم و رفیق بنده هم پارس سال داره مسلما نظر خودم رو سال هست
برتریش نسبت به پارس معمولی مشخصا آپشنهای اضافه شده مثل سنسور دنده عقب و ترمز abs , صندوق عقب اتومات .. دیزاین بهتر داخل ماشین مثل کرم شدن و تودوزیهای در و بالابرهای شیشه عقب و همچنین شتاب بالاتر ماشین (میتونید خودتون پشت ماشین بشینید کاملا مشخصه شتاب ماشین بالاتر رفته ) و همینطور نرم بودن و راحتی فوق العاده ای داره فرمون پارس سال (فرمون سمند سورن هست فکر کنم )
دیگه انصاف داشته باشیم کاملا مشخصه که پارس سال از پارس معمولی خیلی بهتر شده .. در مورد کیفیت قطعات حداقل دوست من که گله ای نداشته تا الانشاید اون روزای اول کیفیتش مشکل داشته که من نمیدونم اما جدیدا من ندیدم کسی از کیفیتش بد بگه (چند ماه پیش رو نمیدونم)
در کل خرید پرشیا به نظرم جالب نیست چه معمولی چه سال ... اما اگر ملاک انتخاب بین این دو باشه من هیچوقت حاضر نیستم پارس معمولی با اون امکانات سادش و طرح داخلی مذخرفش رو بخرم .. حداقل باز پارس سال بخاطر آپشنهاش کمی قابل تجمل تره و بیشتر به دل میشینه
[B]در مورد سمند به شخصه اصلا این ماشین رو قبول ندارم بنابراین نظری هم نمیدم (سلیقست دیگه )![]()