در این صورت 22500 بهترین گزینست! البته حدود 230 هستش!
کیفیت lcd افتضاحه؟!! مثل اینکه شما تا به امروز با یک lcd خوب روبرو نشدید!!
ایشون 220 بودجه دارن ! اونوقت بیان crt بگیرن؟!!
در این صورت 22500 بهترین گزینست! البته حدود 230 هستش!
کیفیت lcd افتضاحه؟!! مثل اینکه شما تا به امروز با یک lcd خوب روبرو نشدید!!
ایشون 220 بودجه دارن ! اونوقت بیان crt بگیرن؟!!
نظرتون راجع به w2262tqچیه?
حوب چه 100 تومان و چه 200 !!کیفیت LCD رنگ خیلی پایینه و در حدود 30 درصد رنگ ها رو بیشتر نمایش نمیده و البته مصرفش خیلی کمتر از CRT هستش و LED هم به پای کیفیت رنگ CRT خوب نمیرشه!نمونه هم یک مدا سامسونگ کیفیت خوب LED در حدود 1 میلیون تومان قیمت داره در حالی کیفیت پایینتر همون مدل هستش 350 که میشه XL 2370
هر چی میگیری فقط LG نگیر!اگر هم هر مدلی گرفتی به بازتاب نور(REFLEX) فوق العاده اهمیت بده که نداشته باشه و خودت کیفیت رو با چشم هات تست کن تا پشیمون نشی!!!سامسونگ هم از هر نظر به سایر برند ها ارجح هست
در قید برند خاصی نباش. 2262TQ رو داداشم داره و خیلی هم ازش راضیه. کیفیت خیلی خوب ، زاویه دید عالی و سیستم تنظیم روشنایی. همه اینا رو با قیمتی در حدود 20500 سامسونگ بهت میده. شنیدم گارانتیش هم از سام بهتره. از من میشنوی با این بودجه بهترین انتخاب 2262 هست![]()
با این بودجه ای که داشتم بهترین انتخاب 2262 بود.با قیمت 223هزار تومان از لایون کامپیوتر خریدم.
یه مشکل باهاش دارم اون هم اینه که روشنایی اش یکم زیاده لطفا راهنمای ام کنید چه طور تنظیم اش کنم?
حالا که این 2262 رو گرفتم میخواستم بدونم با این 23500 از نظر کیفیت وچیزهای دیگه که خودتون بهتر میدونید چه تفاوت های دارند?
ممنونم.
Last edited by xlife; 20-10-2010 at 19:22.
خریدی دیگه!!!هر چقدر هم بد باشه نمیتونی کاری کنی!!!از هر نظر 23500 بهتره!!! چه کنتراست و چه رنگ بندی و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)