تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: 4 گیگ رم یا 8گیگ

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من هم با 1090 خودم در فرکانس 4.3 شایده بیشتر اور کردم در تستهای sis of sandra وا قعا به پردازندهای amd امیدوار شدم اور کلاک بسیار راحت
    الان تا چه حد به 980X نزدیک شدی ؟؟؟ و این که من هم AMD 965 دارم ... به نظرت تا چه حد با یه فن خوب میتونم Over کنم ؟ و اگه تا 4.5 ببرمش بالا برای 2 تا 5850 محدودیت ایجاد میکنه ؟

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

این بنده خدا اومده از شما سوال کنه و راهنمایی بخوات !! اونوقت همه دارین از این سوال میپرسید

یکی اومده از بولدزر حرف میزنه ، یکی اومده از گرد و خاک کیس حرف میزنده یکی اومده از اندازه کیس حرف میزنه یکی . . . . . .

بابا به سوالش جواب بدین (البته با دلیل)

3. 2 کاربر از sina-star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

خب مطمئنا 8 گیگ رم از 4 گیگ بهتره !! ولی به قیمتش نمیارزه ! یعنی اگه شما 4 گیگ رم داشته باشی و توی یه بازی یا نرم افزار X کارایی بگیری با 8 گیگ رم تو همون بازی و نرم افزار 2X کارایی نمیگیره!!
    یعنی با 2 برابر پولی که پرداخته میشه حدود 1.2 تا 1.5 برابر (بسته به شرایط) کارایی بیشتر دریافت میشه!!

حالا اگه برای شما مهم نیست که نسبت به پولی که پرداخت میکنین کارایی کمتری بگیرین میتونین رو 8 گیگ حساب کنین ولی اگه براتون مهمه که فعلا 4 گیگ از پس کاراتون بر میاد و در اینده در صورت عدم رضایت از کارایی میتونین 4 گیگ اضافه کنین !

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب مطمئنا 8 گیگ رم از 4 گیگ بهتره !! ولی به قیمتش نمیارزه ! یعنی اگه شما 4 گیگ رم داشته باشی و توی یه بازی یا نرم افزار X کارایی بگیری با 8 گیگ رم تو همون بازی و نرم افزار 2X کارایی نمیگیره!!
    یعنی با 2 برابر پولی که پرداخته میشه حدود 1.2 تا 1.5 برابر (بسته به شرایط) کارایی بیشتر دریافت میشه!!

حالا اگه برای شما مهم نیست که نسبت به پولی که پرداخت میکنین کارایی کمتری بگیرین میتونین رو 8 گیگ حساب کنین ولی اگه براتون مهمه که فعلا 4 گیگ از پس کاراتون بر میاد و در اینده در صورت عدم رضایت از کارایی میتونین 4 گیگ اضافه کنین !
    صد در صد بهترره اصلا براي کسي که مادربرد 350 توماني با يک پردازنده 320 توماني با قبول ريسک اطلا عات در 4 عدد هارد سيگيت 1 ترا بصورت ريد صفر( به جرات ميتونم بگم کسي اينکارو کرده باشه کاملا به هاردهاي SDD نزديک شده باشه) پذيرفته باز هم ميگين 4 گيگ رم بسه شما تا صد در صد تست نکنيد باور نميکنيد من ميگم وقتي ويندوزم بالا مياد 2.2 گيگ نوش جان ميکنه خوب شما چه انتظاري داريد در يک بازي مثل کرايسيس من راحت بازي کنم اصلا کسي ازشما کل درايو C ش نرم افزار وبازي ريخته من فقط 100 گيگ نرم افزار از هر چي که فکروشو بکنين رو کامپيوترم دارم ساليد تمام محصولات ADOBE سه نسخه اتو کد نرم افزارهاي ويرايش صدا و ...... حالا به اينها 200 گيگ بازي هم اضافه کنين وقتي با نرم افزار ACRION پشتيبان ميگيرم شايد با اين سرعت بالاي هارد ( وا قعا شوخي نميکنم ) بازهم 3 الي 4 ساعت طول ميکشه حالا شما بگيد 4گيگ کافيه تازه واي به حال روزي که قصد کراس دو عدد 5870 يا سه عدد 5850 يا 4عدد 5770 ( بسته به شرايط مالي وويژگيهاي جالب 890FXUD7 در کراس) داشته باشم دوستان من در اينجا با قاطعيت عرض ميکنم تا از نظر منابع حافظه سيستم شما به محدوديت نخوريد هيچ تفاوتي رو بين 1 يا 2 يا 4 يا 8 و ... احساس نخواهيد کرد
    اما به محض اينکه پردازنده براي دسترسي به حافظه به محدوديت از نظر حجم (تاکيد بسيار دارم روي اين قضيه ) مواجه شود انوقتو .....
    امتحان کنيد دوستاني که 4گيگ رم دارند 2 گيگ انرو حذف کنن ونتيجه همين جا اعلا کنن( تستهاي مختلف در بازيهاي سنگين وصد البته در ويندوزهاي 64بيتي)

الان تا چه حد به 980X نزدیک شدی ؟؟؟ و این که من هم AMD 965 دارم ... به نظرت تا چه حد با یه فن خوب میتونم Over کنم ؟ و اگه تا 4.5 ببرمش بالا برای 2 تا 5850 محدودیت ایجاد میکنه ؟
    دوست عزیز شما با یک خنک کننده خوب به راحتی تا فرکانسی 4.4 میتونید پردازندهتان را اور کنید البته لازم به ذکر هست که این امر به مادربرد وپاور شما خیلی بستگی داره ومطمئن باسید هیچ گلو گاه یامحدودیتی در کراس حتی دو عدد5870 نخواهید داست در جواب سوال شما باید بگم من با اور 4.3 تقریبا 10 درصد از 980 پیش گرفتم
    Last edited by ali2424; 18-10-2010 at 20:14.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در جواب سوال شما باید بگم من با اور 4.3 تقریبا 10 درصد از 980 پیش گرفتم
    آهان اون وقت من میتونم مشخصات کامل سیستم شماروداشته باشم؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آهان اون وقت من میتونم مشخصات کامل سیستم شماروداشته باشم؟
    main 890fx ud 7 giga
    cpu 1090 six core over 4.3( دارم روی فرکانس 4.5 کار میکنم)
    بز ودی عوض میشه geraphic ati 4890
    ram4*2gig curcail 12800 8 8 8 24
    cpu cooler zalman cnps 9900 led
    power green g885
    hard segate 1t*4 raid 5 (جمعا 4 ترا بایت)
    CASE MAGNOM 2 بزودی عوض میشه
    --- CARD SKY STAR HD2 واقعا محشره توی کانلهای اچ دی
    بازم سوالی است بفرمایید
    بازم میگم دوستاني که 4گيگ رم دارند 2 گيگ انرو حذف کنن ونتيجه همين جا اعلا کنن( تستهاي مختلف در بازيهاي سنگين وصد البته در ويندوزهاي 64بيتي)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

main 890fx ud 7 giga
    power green g885
    بازم سوالی است بفرمایید
    بازم میگم دوستاني که 4گيگ رم دارند 2 گيگ انرو حذف کنن ونتيجه همين جا اعلا کنن( تستهاي مختلف در بازيهاي سنگين وصد البته در ويندوزهاي 64بيتي)

مسلمه 2-4 خیلی تاثیر داره,ولی4-8 به اون اندازه تاثیر نداره
    امّا با کاری که شما ازسیستم میخای موافقم که 8 گیگ رم نیازه 100%
    (البته چون با64 میخای من تست نکردم)

(ضمنن پنلهای خالی پشت کیست روببندی خاک کمتر سیستمت میخوره)

9. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

power green g885
    این پاور چه جوری میتونه جوابگوی اون Cpu با اون Overclock باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

main 890fx ud 7 giga
    power green g885
    بازم سوالی است بفرمایید
    دوست عزیز شما اگه تا 4.5 اور کردی فقط cpu شما که اور نمیشه.. 980 هم اور میشه! اونم با فن خودش تا 4.5 !
    اگه تو این حالت از 980 پیشی نگرفتی باید بگم که اگه 980 رو تا اون فرکانس ببری بیشتر از 30 درصد از cpu شما قویتر میشه!
    من خودم i7 930 دارم و به عینه به چشم خودم 1090 رو تو خیلی جاها تست گرفتم تو فرکانس 4.2 ghz از 1090 با همون فرکانس خیلی جاها قویتر بود و توی اندک جاها 1090 با اندک اختلاف پیشی گرفت!
    1090 رو باید با 4 هسته ای های اینتل مقایسه کرد تو مقایسه بین 6 هسته ای ها هیچ حرفی واسه زدن نداره!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

1090 رو باید با 4 هسته ای های اینتل مقایسه کرد تو مقایسه بین 6 هسته ای ها هیچ حرفی واسه زدن نداره!
    فقط یه نکته رو یادآوری کنم :
    1090t حدود 340 هزار تومان هست و 980X حدودا بالای یک میلیون و 200 هست ... با این وضع قیمت حال خیلی از 4 هسته های اینتل رو گرفته ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •