سلام
راستش چند وقته سرم خیلی شلوغه و کمتر آنلاین میشم
اما در مورد لنز اصلا اینطوری نیست sastwhc عزیز من خودم شدیدا طرفدار لنزهای با کیفیت هستم و معتقدم در خروجی لنز از دوربین مهمتره
لنزهای خودم رو هم با هر سختی شده عوض کردم
اما مساله ای که هست اینه که این افزایش کیفیت چه اندازه هست و تا چه حدی بدرد کاربر میخوره
با یکی از دوستان رفتیم شمال برای عکاسی دوستی دیگر هم که علاقمند بود و یک 50d و 18-135 داشت همراه ما اومد
بعد از دو روز نگاهی به عکسهای من و خودش کرد و گفت الان فهمیدم 18-135 و 24-70 با هم فرق زیادی ندارند و خوب شد 24-105 رو نخریدم!
خوب هزینه لنز برای این آدم دور ریختن پوله چون هرچی در مورد ca و ... بگی بدردش نمیخوره یا اصلا اگر هم وجودش رو بفهمه براش مهم نیست
با همین دوست غروب رفتیم ساحل من داشتم عکس میگرفتم اومد نزدیک من گفت عکسها رو ببینم با تعجب گفت چرا این رنگها در عکسهای من نیست گفتم بخاطر 70-200 هست گفت اشکال نداره با فتوشاپ درستش میکنم!!
حال اگر لنز اون مثله لنز من شارپنس و رنگ نداره چه اتفاقی براش میفته؟ هیچ
در مراسم زیادی عکاسان رو با دوربینهای 450dو 500d و d90 همراه با 18-200 دیدم که عروس داماد هم با افتخار 1 یا 2میلیون بهشون پول پرداخت کرده بودند اما چرا این عکاس تچهیزات رو عوض نمیکنه چون لازم نیست و مشتری این افزایش رو کمتر متوجه میشه پس افزایش کیفیت برایش مهم نیست
البته تمام صحبتهای من در صورتی درسته که مشکل بودجه وجود داره (که اکثرا اینطوریه)
در اهداف بلند مدت من در عکاسی خرید 85 f1.2 و 135 f2 هست که برایش دعا کنید
.gif)
.gif)
.gif)