تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: سوال در مورد ایدز

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام

ببخشید من باز یه سوال دیگه برام پیش اومد ، این ویروس از طریق زخم تازه خوب شده ( فرض بگیرید جایی از دست بریده خون ریزی داشته و بعد از گذشت مثلا یه ربع بیست دقیقه خون ریزی بند اومده و خون لخته شدهو خون ریزی دیگه موجود نیست ) هم منتقل می شه یا صرفا زخم باید تازه باشه .؟؟

راستی جناب MehranVB در مورد اون آمار ها منظور اینه که مثلا از هر ده هزار نفرق که تزریق مواد مخدر با سرنگ مشترک داشتن 67 نفر آلوده شدن ؟!؟ یعنی برای هر کدومشون یه گروه آماری ده هزار نفره بوده ؟!؟
    Last edited by J A V I D; 11-10-2010 at 16:05.

2. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستی جناب MehranVB در مورد اون آمار ها منظور اینه که مثلا از هر ده هزار نفرق که تزریق مواد مخدر با سرنگ مشترک داشتن 67 نفر آلوده شدن ؟!؟ یعنی برای هر کدومشون یه گروه آماری ده هزار نفره بوده ؟!؟
    مسلماً نه، این که دیگه آمار نمیشه! منظور از اون آمار اینه که از یه جامعه 10 هزار نفری مبتلا به ایدز چند نفر از اونا از طریق مواد مبتلا شدن و یا چند نفر از طریق رابطه جنسی و ... . یه جورایی میخواد بگه که چه عواملی در جامعه وجود داره که باعث ایدز بشه، و در هر کشوری هم فرق میکنه، ممکنه تویی ایران معتادان ایدزی تعدادشون با بقیه فرق کنه. این آمار فقط جهت این بود که بگه مثلاً خون بیش از 90% موارد باعث ایدز میشه، یا اینکه رابطه جنسی مقعدی احتمال خیلی بیشتری رو نسبت به رابطه واژنی داره، و یا اینکه رابطه اورال با توجه به اینکه ما فکر میکنی وارد شدن ترشحات آلت در دهان یا بوسیدن میتونه باعث ایدز شه، اما در عمل احتمال انتقال از طریق اورال نزدیک به صفره و اکثراً دکترا پیشنهاد میکنن اگه طرفین ایدز دارن هر کاری غیر از دخول انجام بدن احتمال انتقال ویروس خیلی خیلی کمه. (به همین دلیل هم غذا و چیزهایی که وارد دهان میشن به عنوان عامل انتقال شناخته نمیشن)

4. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

آخه وقتی جمع می زدیم از ده هزار نفر می رفت بالا ! نوشته 9000 نفر فراورده خونی بعدا نوشته 2500 نفر زایمان بچه واسه همین من فکر کردم اینجوریه !

بازم ممنونم ...

6. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه وقتی جمع می زدیم از ده هزار نفر می رفت بالا ! نوشته 9000 نفر فراورده خونی بعدا نوشته 2500 نفر زایمان بچه واسه همین من فکر کردم اینجوریه !

بازم ممنونم ...
    اکثر موارد جزء انتقال از طریق خون به حساب میان، و مثلاً از 9 هزار نفر 2500 نفر از طریق زایمان و شش هفت هزار نفر بقیه به صورت دیگه ای مبتلا شدن...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

man ye soal daram agar dastet ghablan zakhm shode bashe bad vared majarii zan beshe momkene enteghal peyda koni

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

man ye soal daram agar dastet ghablan zakhm shode bashe bad vared majarii zan beshe momkene enteghal peyda koni
    سلام لطفا فارسی تایپ کنید جواب سوالتون تو همین تاپیک صفحه 2 داده شده :

آقایون و خانم ها ... یکم حیا رو توی بحثتون بیارید ... اگه در مورد ایدزه بحث ، بزارید در مورد خودش بحث بشه نه اینکه تیکه بندازیم به چیزایی که همه می دونیم !!! اونم به مسخره بحث کردن ! با همه دوستان بودم من جمله این پسرای روانی که خودشون رو دختر تو سایت جا می زنن!!!

چه جالب ، یه مدیر نیست که کمی پاکسازی کنه اسپم ها رو !

__

یه مستند نشون داد چند وقت ، پیش یادم نیست کدوم کانال ماهواره بود، در مورد راه های انتقال ایدز بود ...

به صورت انیمیشن نشون داد که دست شخصی که زخم کمی داشته باشه و هنوز تر باشه (خشک نشده باشه) اگه به اثر زخم کسی که تازه ایجاد شده و ایدز داشته باشه مثلا توی مترو ، اتوبوس و مکان های عمومی ، احتمال 70 درصد ویروس امکان انتقالش هست ! حالا برای چند دقیقه هم بمونه خطرناکه ! زخم دست هم که دائم با حرکات دست باز و بسته میشه ! من خودم عادت دارم چسب زخم همیشه باهامه و دستم اگه زخم شد سریع میبندمش !

در مورد kissing هم اتفاقا جالب بود ... در حالت عادی ابدا ویروس منتقل نمیشه ولی وای که اگه لب و یا اجزای داخل دهان کسی زخم باشه ... همه مردم یا جوش دارند توی دهانشون ، یا لبشون زخمه و اغلب هم لثه هاشون اثر پارگی و ... هست

پس احتمال انتقال ویروس هم زیاده!

کلا شخصی که ایدز داره بهتره خودش رعایت کنه تا بقیه هم خیالشون از برخورد باهاش راحت بشه !

10. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amdradeon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله امکان انتقال وجود داره.خصوصا اگه زخم تازه باشه احتمال انتقال بالا تر میره.
    سلام

ببخشید من باز یه سوال دیگه برام پیش اومد ، این ویروس از طریق زخم تازه خوب شده ( فرض بگیرید جایی از دست بریده خون ریزی داشته و بعد از گذشت مثلا یه ربع بیست دقیقه خون ریزی بند اومده و خون لخته شدهو خون ریزی دیگه موجود نیست ) هم منتقل می شه یا صرفا زخم باید تازه باشه .؟؟
    بله امکان انتقال وجود داره اما کم.

در کل هیچ راهی نیست که قبل از آمیزش مطوئن شده که شخص ثانی آیا مبتلا هست یا خیر؟؟/
    خیر راه خاصی جز آزمایش دادن نیست ولی :
    در مرحله اول بیماری اکثر افراد دچار یک سرماخوردگی شدیدتر از حالت نرمال رخ میده.مثلا درد شدید عضلات،اسهال،استفراغ،تظاهر ات پوستی ،درد گلو،آبریزش بینی و... رخ میده که بعد از 2-3 هفته بهبود پیدا می کنه.
    سپس شخص وارد مرحله نهفته بیماری میشه.
    بیشتر مبتلایان به این ویروس (بالای 90٪)در این دوره دارای بیماری های پوستی و دهانی هستند که در افراد سالم هم به وفور یافت میشه اما شدت این عارضه ها در افراد مبتلا به HIV بیشتر ،وسیعتر و مقاوم به درمان است.دلیل این که این دوره رو نهفته میگن چون این تظاهراتی که در زیر ذکر کردم در مقابل بیماری های شدید دوران آخر بیماری یعنی ایدز بسیار نا چیز هستند و در افراد سالم هم به وفور دیده میشن اما با شدت بسیار کمتر.
    بعضی از نشانه ها عبارتند از:
    درماتیت سبورئیک شدید و مقاوم
    زرد زخم
    فرونکل های متعدد و مکرر و شدید
    فولیکولیت باکتریال
    گرفتاری قارچی ناخن ها
    عفونت قارچی کشاله های ران یا مناطق مرطوب پوست
    فولیکولیت پیتروسپورمی که عامل ایجاد این نوع فولیکولیت و درماتیت سبوره و شوره و... همان قارچ مالاسزیا فورفور است.البته این نوع فولیکولیت بسیار شبیه به جوش جوانی یا هماون آکنه ولگاریس هست اما خارش دار است.این عارضه در افراد سالم هم به وفور دیده میشه و اکثرا مقاوم به درمان هستند و عود مجدد بعد از درمان مشاهده میشه اما در بیمار مبتلا به HIV شدت این نوع فولیکولیت بسیار بیشتر است.
    خشکی شدید پوست
    خارش شدید پوست
    کهیر های وسیع و شدید و بسیار خارش دار و مقاوم به درمان با آنتی هیستامین
    اگزما
    فولیکولیت ائزونینوفیلیک
    تبخال تناسلی و دهانی مکرر
    کاهش وزن
    عرق شبانه
    برفک دهانی(شدید تر از حالت معمولی)یکی از شایع ترین علامت ها است.
    آفت های دهانی مکرر و دردناک و بزرگ
    خشکی دهان
    مشکلات لثه
    خراب شدن دندان ها
    لکوپلاکیا
    لیکن پلان
    لکوپلاکیای مویی علامتی 99٪ مطمئن برای احتمال ابتلا به HIV
    سرطان های دهان
    امکان بروز زنای شدید
    و...
    علائم ذکر شده در بالا در افراد مبتلا به HIV بسیار شدیدتر،مقاوم تر و وسیع تر از افراد سالم است. در ضمن این علائم به مرور زمان شدیدتر شده با افت لنفوسیت های تی CD4 رو به وخامت میره، پس با دیدن یکی از این نشانه ها در خودتون اگر شدید و مقاوم و وسیع نبود اصلا نگران نشید!
    در مرحله بعدی غدد لنفاوی بدن در زیربغل،روی کتف،پشت گوش و زیر فک به صورت دو طرفه و قرینه و بدون درد ظاهر شده و حداقل 3 ماه به همان صورت باقی می مونه.
    در مرحله بعدی حالات وابسته به ایدز رخ میده که بعضی از آنها،این تظاهرات هستند:
    سارکوم کاپوسی
    برفک دهانی حلقی بسیار شدید
    کاهش وزن پیش رونده(10٪ یا بیشتر)وزن کل بدن
    اسهال شدید و آبکی طولانی مدت(1 ماه یا بیشتر)
    عرق شدید شبانه
    تب 38-39 درجه سانتی گراد
    سرفه های شدید و طولانی مدت
    و...
    در مرحله آخر که تعداد لنفوسیت های CD4 و نقص شدید ایمنی سلولی و به طور کمتر ایمنی هومورال رخ میده(ِCD4 کمتر 200) بیماری ایدز تظاهر کامل خودش رو آشکار می کنه مثلا:
    انواع افونت های ریوی و سل و...
    سرطان های پوست و دهان و...
    کاهش شدید وزن به دلیل مشکلات گوارشی و کاهش خاصیت جذب کنندگی روده.
    به طور کلی امکان بروز اکثر بیماری های عفونی و سرطان در این مرحله بسیار بالاست.

در ضمن این نوشته ها به هیچ وجه از هیچ سایتی کپی نشده و حاصل مطالعات بسیار زیاد خودم در این زمینه هست.هر سوالی در رابطه با این مبحث و نشانه ها وبیماری هایی که ذکر کردم داشتید ،حتما بپرسید.در خدمت هستم.

امیدوارم که تونسته باشم سهم کوچکی در جلوگیری از گسترش این بیماری در کشور داشته باشم.

با تشکر و احترام

12. 2 کاربر از amdradeon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •