تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 89

نام تاپيک: ناقص بودن ABS پراید

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

ای بی اس پراید تا اخر سال88ایراد کلی داشت و مشاهده کردید که تا تابستان 89 هیچ پراید ای بی اس داری وارد بازار نمیشد(فقط معمولی)اما از مرداد 89 این نقص کاملا رفع شده و ای بی اس پرایدصفر هیچ مشکلی نداره با انجام پروژه ایکس100....
    حتی فراخوان نسبت به تعمیر ای بی اس اخرسال88تا قبل از ان داده شده (رایگان)حتی برای خودروهای غیر گارانتی.. لازم به ذکره ای بی اس در مدلهای اخر88به قبل باعث کشته شدن چند نفر از هموطنان گردید....

2. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اصلا ای بی اس یعنی ترمز ضد قفل مثلا تو شرایط یرفی و ... که جاده لیزه بسیار ایمنی تره ولی اگه قرار باشه چرخ جلو قفل نکنه ولی چرخ عقب قفل کنه مثل این می مونه که شما تو سرعت بالا دستی کشیده باشی !!!! خیلی راحت ماشین چپ می شه یا انقدر دوره خودش مچرخه تا به جایی بخوره وایسه...
    من که مدل 141 دارم واقعا از ترمز های ماشینم می ترسم حتی رو سرعت 60 تا هم نمی شه بش اطمینان کرد خیلی طول می شه وایسه اصلا استاندارد نیست یه بار الکی الکی نزدیک بود برم تو بک یه ماشین ازین عبور موقت ها...

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

اصلا ای بی اس یعنی ترمز ضد قفل مثلا تو شرایط یرفی و ... که جاده لیزه بسیار ایمنی تره ولی اگه قرار باشه چرخ جلو قفل نکنه ولی چرخ عقب قفل کنه مثل این می مونه که شما تو سرعت بالا دستی کشیده باشی !!!! خیلی راحت ماشین چپ می شه یا انقدر دوره خودش مچرخه تا به جایی بخوره وایسه...
    من که مدل 141 دارم واقعا از ترمز های ماشینم می ترسم حتی رو سرعت 60 تا هم نمی شه بش اطمینان کرد خیلی طول می شه وایسه اصلا استاندارد نیست یه بار الکی الکی نزدیک بود برم تو بک یه ماشین ازین عبور موقت ها...
    دوستان لطفا" تعجب نکنید....
    متاسفانه برخی از دوستان که حتی خودشون این سیستم رو تست نکردن میان و اینجا اسپم میدن....
    کیه.........!!!؟؟؟چیه.........!!؟؟
    اتفاقا" خیلی هم بهتر شده نسبت به قبل....
    این حرف رو به عنوان کسی میگم که هر دو مدل رو تست کرده مطوئن باشید.....

5. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوباره . درخواست میکنم هر کسی دسترسی به پرایدی abs دارد عکسی از چرخ عقب بگیرد بگذارد . ان عکس برای پراید کاملاً جدید بود قدیمیها را خدا بخیر کند
    چون چرخهای عقب طبق عکسی که گذاردم و میبنید سنسور مستقل ندارد حدسی که میزنم این است که برای اینکه مشکلی پیش نیاید بر اساس فشار چرخهای جلو کنترل میشوند . مثلاً میتوان فرض کرد چرخهای سمت راست با هم و سمت چپ با هم کنترل میشوند . هر کسی عکسی بگذارد که چرخهای عقب سنسور دارد و 4 کاناله است به او جایزه میدهم . فقط عکس بگذارید تا باور کنم چون دیگر حرف هیچکس را نمیتوانم باور کنم

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام دوباره . درخواست میکنم هر کسی دسترسی به پرایدی abs دارد عکسی از چرخ عقب بگیرد بگذارد . ان عکس برای پراید کاملاً جدید بود قدیمیها را خدا بخیر کند
    چون چرخهای عقب طبق عکسی که گذاردم و میبنید سنسور مستقل ندارد حدسی که میزنم این است که برای اینکه مشکلی پیش نیاید بر اساس فشار چرخهای جلو کنترل میشوند . مثلاً میتوان فرض کرد چرخهای سمت راست با هم و سمت چپ با هم کنترل میشوند . هر کسی عکسی بگذارد که چرخهای عقب سنسور دارد و 4 کاناله است به او جایزه میدهم . فقط عکس بگذارید تا باور کنم چون دیگر حرف هیچکس را نمیتوانم باور کنم
    دوست عزیز اون فایل pdf ی که تو پست قبلم گذاشتم مدار کامل ABS پراید را دقیق بررسی کرده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز اون فایل pdf ی که تو پست قبلم گذاشتم مدار کامل ABS پراید را دقیق بررسی کرده .
    ان فایل را دیدم و حرفای شما به اضافه ی فایل را به فامیلم رساندم . میگفت دیروز که رفته به نمایندگی باسه گارانتی اولیه
    از مسئول فنی همین را پرسیده و مسئول فنی نمایندگی بهش گفته ABS پراید فقط روی چرخهای جلو هستش
    بازم باورش نشده !!!!
    رفته پیش یکی دیگه . یک مسئول دیگه ی نمایندگی گفته باباجان بیا چرخ رو باست باز میکنم خودت با چشمات ببینی ندارد دیگه .
    گفته همه ی ماشینهای ایرانی که در چرخهای عقب ترمز کاسه ای داارد ABS روی چرخ عقب ندارند حتی 206 و 405

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

با این حساب همان حرف اولم بایست درست باشند
    چرخهای عقب بر اساس فشار هیدرولیک چرخهای جلو کنترل میشوند
    راه دیگری به ذهنم نمیرسد

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

گفته همه ی ماشینهای ایرانی که در چرخهای عقب ترمز کاسه ای داارد ABS روی چرخ عقب ندارند حتی 206 و 405

من فکر نمیکنم اینطور باشه.
    در مورد سایر ماشینها هم باید بگم الان که خودم تندر 90 دارم مطمئنم که روی چرخهای عقب سنسور داره و عکسهاش هم هست.
    206 و 405 و پراید هم مطمئننا باید داشته باشه.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اصلا نمیشه که نداشته باشن !
    206 تیپ 3 هم خودم بارها دیدم که دارن
    سمند های lx رو هم که میدونم که دارن
    پس مطمئنن پارسهای Abs و 405 های ABS هم دارای سنسور هستن
    اصلا مگه همچین چیزی ممکنه ؟
    به جای اینکه دنبال مثال نقض باشیم بهتر نیست دنبال این باشیم که یه ماشین پیدا کنیم که ABS باشه و چرخ های عقبش سنسور نداشته باشه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام . آقا عکس گذاشتم که . برا چی گذاشتم پس . مثل روز روشن بود فقط لوله ی هیدرولیک بهش وصل بود و لوله ی برگشت ABS نداشت . چکار کنم وقتی به چشماتان هم اعتماد ندارید به نمایندگی هم ندارید

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام . آقا عکس گذاشتم که . برا چی گذاشتم پس . مثل روز روشن بود فقط لوله ی هیدرولیک بهش وصل بود و لوله ی برگشت ABS نداشت . چکار کنم وقتی به چشماتان هم اعتماد ندارید به نمایندگی هم ندارید
    برادر حرف شما با منطق جور در نمیاد!
    اصلا ما با سایپا و غیره کاری نداریم! اگه ABS رو 2 تا چرخ باشه (که بی معنیه!) هنگام ترمز یه نوع شبیه به دستی کشیدن میشه! که کاملا بر عکس ABS جواب میده! که این کار غیر ممکن هستش!
    حالا شما اون پرایدی که میگی یه بار ترمز بگیر ببین چه جوریه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •