سلام من انتگرال را خوب بلد نیستم حل والمسائل ریاضی2 هم ندارم بهم بگید چیکار کنم سریع یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میانترم دارم![]()
سلام من انتگرال را خوب بلد نیستم حل والمسائل ریاضی2 هم ندارم بهم بگید چیکار کنم سریع یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میانترم دارم![]()
سلام
اگر بخواهیم بی نهایت رو تقسیم بر بی نهایت کنیم مبهم میشه ولی اگه بگیم :
بی نهایت اول= تعداد اعداد بین 0 تا 10
بی نهایت دوم = تعداد اعداد بین 10 تا 20
حاصل مبهم است یا 1 ؟ ؟ ؟؟
خیلی ممنون![]()
مرسی از تمام کاربران فعال این فروم که هنوز جواب من رو بعد از گذشت چند روز نداده اند.
![]()
سلام من یه تازه واردم می خواستم جواب معمای nکیسه ومهره ها که هرکدوم یه وزنی داشت را بدونم
وقتی از بینهایت صحبت میکنیم دیگه نمیتونیم بگیم این بینهایت 10 رقم داره یا این بینهایت 100000 رقم داره این معنی نداره.اگه یه عدد 10 رقم داشته باشه دیگه بینهایت نیست.میشه عدد و عدد تقسیم بر بینهایت صفر میشه
قبل از پاسخ دادن به سوال شما ابتدا توضيحاتي راجع به مجموعه هاي متناهي و نامتناهي بيان ميكنم:
در مورد مجموعه هاي تعداد اعضا مفهوم مشخص است و لي در مورد مجموعه هاي نامتناهي متناظر اين مفهوم، مفهوم كاردينال را داريم. يعني در مجموعه هاي نا متناهي به جاي صحبت از تعداد اعضا از كاردينال آن مجموعه صحبت ميكنيم.
حال به سوال شما باز مي گرديم:
اگر A مجموعه اعداد حقيقي بين 0 تا 10 باشد آنگاه تعداد اعضاي مجموعه A برابر است با كاردينال A و چون A با مجموعه اعداد حقيقي هم توان است لذا كاردينال آن با كاردينال مجموعه اعداد حقيقي برابر است . همچنين اگر B مجموعه اعداد حقيقي بين10 تا 20 باشد آنگاه تعداد اعضاي مجموعه B برابر است با كاردينال B و چون B نيز با مجموعه اعداد حقيقي هم توان است لذا كاردينال آن نيز با كاردينال مجموعه اعداد حقيقي برابر است .
لذا جواب سوال شما 1 است.
من ریاضیم خیلی ضعیف هست آیا راهی یا سایتی هست تا از طریق اینترنت بتونم به تمرینات دست پیدا کنم جایی که من هستم از لحاظ دسترسی به کتابها مشکل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)