پنل هر و از نوع G13 است با این تفاوت که V20 دوبعدیه و VT25 سه بعدی. کنتراست هر دو infinit black pro 5.000.000:1 است. بنابراین تصویر دو بعدیشون نباید تفاوت خاصی داشته باشه.
پنل هر و از نوع G13 است با این تفاوت که V20 دوبعدیه و VT25 سه بعدی. کنتراست هر دو infinit black pro 5.000.000:1 است. بنابراین تصویر دو بعدیشون نباید تفاوت خاصی داشته باشه.
فکر نمیکنم وی 20 خاصیت زیر رو داشته باشه
infinit black pro
با سلام
مدل های 2010 سری V و VT هر دو دارای Infinit Black Pro هستند و مدلهای 2010 سری G دارای Infinit Black می باشند.
در کل بین V20 و VT20/25 به غیر از قابلیت سه بعدی سری VT و سرعت پردازش بالاتر برای نمایش تصاویر سه بعدی و همچنین رنگ متفاوت قاب ها هیچ تفاوتی وجود ندارد.
ضمنا توقع آپدیت نرم افزاری تلویزیون را نداشته باشید چون مدل R متعلق به ایران اصلا جزء پشتیبانی رسمی پاناسونیک هم نیست . جالب اینکه همه مدلهای خاورمیانه و آسیا به جزء R ایران پشتیبانی نرم افزاری می شوند!!!
Last edited by irmedia; 13-12-2010 at 14:22.
اینطور که من تحقیق کردم در بعضی ریجنهای اروپایی V20 در تصاویر دو بعدی با VT20 یکسان هستن مثل مدلهای بریتانیایی ولی در بعضی ریجنها از فسفرهای معمولی در V20 استفاده شده مثل مدلهای دانمارکی راجع به مدلهای ایرانی هم خدا عالمه!
مورد دیگه اینکه V20 ـهای آسیایی فیلتر Infinite Black Pro ندارن
منبع:
وبسایت رسمی پاناسونیک ریجن آسیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by *Alucard*; 13-12-2010 at 15:11.
کاملا درسته جناب Alucard مدلهای آسیایی همانطور که در پست قبلی اشاره کردم خاصیت Infinite Black Pro
ندارن
اما با توجه به فرمایشات شما و با توجه به تبعیضی که همیشه شرکت پاناسونیک برای مدلهای ایرانی خودش قایل میشه من فکر میکنم که حتما در مدل V20R هم از فسفرهای معمولی استفاده کردن
نه تیونر دیجیتال گذاشتن روش نه Infinite Black Pro حالا هم که فسفرهای معمولی چند روز دیگه بچه ها چه کشفی کنن خدا میدونه
آها پشتیبانی مدلهای ایرانی هم که بماند نامردا انگار با ما سر ناسازگاری دارن
چه قدر خوب بود همه بچه ها با هم یه اعتراضی تو سایت پاناسونیک میکردیم
به هر حال با همه این کاستیها باز هم v20 ایرانی رو به همه تلویزیونهای فعلی بازار تو این رنج قیمت ترجیح میدم شما رو نمیدونم
با تشکر
ایول.
من با اعتراض کاملا موافقم.
لعنت بر بانیان . پاناسونیک دزد و کلاهبردار.
poonel عزیز، میشه لینک ویدئوی صفحه قبل رو بهم بدی.
تمام ویدیوها (22 ویدیو) در این آدرسند :
من فقط تونستم ویدیو اول را دانلود کنم که در این آدرسه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش 301 مگابایته و 13 دفیقه است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا منم دانلود کردم عجب غولیه این VT20/25 واقعا که پاناسونیک داره خوب تو عرصه پلاسما جلو میره ای کاش یه فکری هم برای مدلهای ایرانی خودش میکرد که به همون کاملی باشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)