تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: خرید خودرو دوگانه از شرکت ایرانخودرو

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

من خودم سمند EF7 دوگانه سوز دارم ، پشت همه دوگانه سوز ها هم نشستم !

فقط همین رو بگم که هیچ ماشین دوگانه سوزی به گردپای موتور این هم نمیرسه ... 405 و پرشیای دوگانه آشغال هستند ... ماشینی که روی بنزین روشن بشه مفت نمی ارزه ... وقتی میگید پایه گاز سوز کلا قضیه فرق میکنه

فقط حیف که نیست ... باید از بازار بخرید اونم گرونه

در آخر EF7 رو با این موتور خز و داغون های سایر محصولات ایران گاری مقایسه نکنید که غیر قابل قیاسه !

اون دسته از دوستان هم که میگن سمند زوارش در میره بهتره برید روش مراقبت از ماشین رو یاد بگیرید ... دوستان بنده بیشتر از 3 ساله سمند دارند هنوز هم بهترین ماشین قبولش دارند از نظر استحکام ... زوارش در میره چیه کمی فنی و منطقی صحبت کنید نه بازاری !!!!!
    Last edited by REGISTERED-USER; 09-10-2010 at 00:27.

2. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

زینه 1 و 2 کاملا شبیه هم هستند با این تفاوت که اولی دارای موتور پر قدرت EF7 هستش ! این موتور 16 سوپاپ هست و در اون تکنولوژی CVVT یا همون متغیر زمانبندی باز و بسته شدن سوپاپ ها وجود داره . این موتور در حالت گاز 103 اسب و در حالت بنزین 113 اسب نیرو تولید میکنه ! اما گزینه دو دارای همون موتور پیر XU7 هستش که 8 سوپاپ داره و میتونه در حالت بنزین100 اسب بخار نیرو تولید کنه ! این موتور در حالت گاز قدرت و شتاب کمی داره .
    از بین این سه گزینه مسلما سمند ال ایکس EF7 بهترین گزینه هستش !
    اضافه کنید که EF7 کلا پایه گاز سوز هست و بجز این تفاوت ها:

1- عمر موتور شامل سوپاپ ها ، سیلندر ، بدنه موتور ، پیستون ، رینگ ها و .... همه از آلیاژ متفاوت و مقاوم تری ساخته شدند پس عمر کلی موتور بسیار بالاتره !

2- این موتور کلا پایه گاز سوزه ... دوستان میفهمید این یعنی چی ؟ مهم ترین کلمه همینه ... یعنی روی گاز استارت میخوره و روشن میشه و کلا با گاز کار میکنه و بنزین رو ابدا استفاده نمیکنه غیر از اینکه دستی ببری روی بنزین ! پس یه دوگانه سوز واقعی به حساب میاد !

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اضافه کنید که EF7 کلا پایه گاز سوز هست و بجز این تفاوت ها:

1- عمر موتور شامل سوپاپ ها ، سیلندر ، بدنه موتور ، پیستون ، رینگ ها و .... همه از آلیاژ متفاوت و مقاوم تری ساخته شدند پس عمر کلی موتور بسیار بالاتره !

2- این موتور کلا پایه گاز سوزه ... دوستان میفهمید این یعنی چی ؟ مهم ترین کلمه همینه ... یعنی روی گاز استارت میخوره و روشن میشه و کلا با گاز کار میکنه و بنزین رو ابدا استفاده نمیکنه غیر از اینکه دستی ببری روی بنزین ! پس یه دوگانه سوز واقعی به حساب میاد !
    دوست من EF7 موتورش دو جداره هستش به دلیل اینکه گرمایی که گاز ایجاد میکنه بسیار بالاست ! درضمن به نظر من روشن شدن موتور در حالت گاز اصلا چیز مهمی نیستش که شما 50 بار تکرارش کردی ! این چیزی که شما میگی برای یه موتور مزیت به حساب نمیاد ! مزیت های EF7 نسبت به XU7 تکنولوژی بالاتر اونه که خودش شامل یه سری موارد میشه !
    در آخر EF7 رو با این موتور خز و داغون های سایر محصولات ایران گاری مقایسه نکنید که غیر قابل قیاسه !
    میشه بپرسم منظورتون کدوم موتوره !؟
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 09-10-2010 at 00:42.

5. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

EF7 موتور خوبیه امابی عیب نیست که بگیم عالیه! اونقدر ها هم از XU7 خوب نیست!
    اون دسته از دوستان هم که میگن سمند زوارش در میره بهتره برید روش مراقبت از ماشین رو یاد بگیرید ... دوستان بنده بیشتر از 3 ساله سمند دارند هنوز هم بهترین ماشین قبولش دارند از نظر استحکام ... زوارش در میره چیه کمی فنی و منطقی صحبت کنید نه بازاری !!!!!

7. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بازم از همتون ممنونم-متشکر از این همه محبتتون -پس اینجور که من دستگیرم شد گزینه مناسب برا خرید فعلا سمند ef7 هستش-ما هم توکل به خدا می خریم ببینیم چی میشه-میگم دوستان عزیز این ef7 کارکردش با بنزین چطوره؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بازم از همتون ممنونم-متشکر از این همه محبتتون -پس اینجور که من دستگیرم شد گزینه مناسب برا خرید فعلا سمند ef7 هستش-ما هم توکل به خدا می خریم ببینیم چی میشه-میگم دوستان عزیز این ef7 کارکردش با بنزین چطوره؟
    هیچ ماشینی نمیتونی پیدا کنی که با بنزین مشکل داشته باشه!
    اینم هر چقدر با گاز خوب کار کنه به بنزین نمیرسه.

10. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تکمیل فرمایشات فرشاد جان باید بگم اگه با بنزین مشکل داشت که قدرتش 113 نبود ! همونطور که گفتم این ماشین با بنزین 113 اسب و با گاز 103 اسب نیرو تولید میکنه ! پس این نشون میده با بنزین هیچ مشکلی نداره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام بچه ها پایینترین مدل ef7 چنده یعنی از چه سالی تولید شده واینکه پایینترین قیمتی که میشه یه ef7 گیر اورد رنگ داشته باشه مهم نیست موتوری سالم باشه

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بدون هیج شک و تردیدی بهترین گزینه سمندEF7 است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

سلام ایران خودرو از اوایل ابان داره ef7 ثبت نام می کنه اینم شرایط:

سمند ال ايكس EF7 پايه گاز سوز سمند ال ایکس EF7 پايه گازسوز داراي ترمز ABS و ايموبلايزر *** بیمه شخص ثالث حداکثر *** کارت طلائی سه ستاره *** 350.000 تومان تخفیف كه در قيمت لحاظ شده است*** موعد تحویل 45 روزه

قیمت:۱۶۴,۹۵۰,۰۰۰

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •