پرنس جان به نظر من جهت ها رو برعکس نکن یا اگه برعکس میکنی چندتا درجه سختی بذار برا درجه ی خیلی سخت جهتارو برعکس کن.
پرنس جان به نظر من جهت ها رو برعکس نکن یا اگه برعکس میکنی چندتا درجه سختی بذار برا درجه ی خیلی سخت جهتارو برعکس کن.
خیلی خوبه ... منتظرتم
بازی به فنا رفت. 3 تا مرحله ساخته بودم که یونیتی 3 مدتش تموم شد. بازی رو آوردم تو یونیتی 2.6 و با یک افتضاح روبرو شدم !!
کل مپ پریده بود.
البته آبجکت ها و کدها سرجاشون هست ولی level نابود شده . دوباره دارم آبجکت ها رو سرجاشون می چینم و کداهاشون رو بهشون متصل می کنم.
مراقب باشید این بلایی که سر من اومد سر شما نیاد . بازی رو که تو یونیتی 3 باز کردید تو 2.6 نبرید. !!
ای بابا اشکمون در اومد....
امیدوارم زودتردباره سرهمش کنی.
یه نظر بدم فقط :اگه میتونی از رنگای شادتر استفاده کن.
خوب اینهم یک ویدوی جدید از بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هه هه هه چه باحاله ایولنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خیلی قشنگ بود . جدا خوشم اومد آفرین ... اون کامیون که سنگ میریزه از پشتش توش هیچ سنگی نبود اگه چندتا سنگ به صورت ثابت پشتش باشه خیلی طبیعی تر میشه ...
( بعد از اتمام بازی رو برای دانلود میزاری ؟ )
موفق باشی![]()
دموی بازیتو دیدم خیلی جالب بود![]()
مدلینگ کار با خودته ؟
کاراکتر رو خودت ساختی ؟![]()
it was perfect
فقط گیم پلی خیلی سادست اگه چندتا قابلیت دیگه مثل پپسی من بهش اضافه کنی باحال میشه.
احتمالا بازی وقتی تموم شد دمویی برای دانلود می ذارم. خود بازی تجاریه.خیلی قشنگ بود . جدا خوشم اومد آفرین ... اون کامیون که سنگ میریزه از پشتش توش هیچ سنگی نبود اگه چندتا سنگ به صورت ثابت پشتش باشه خیلی طبیعی تر میشه ...
( بعد از اتمام بازی رو برای دانلود میزاری ؟ )
اونها هم سنگ نیست کیسه زباله است . یادم رفته بود حتما چند تا تو خود ماشین می ذارم.
ممنون از نظرت
ممنون لطف داری مجید جانموفق باشی
دموی بازیتو دیدم خیلی جالب بود
مدلینگ کار با خودته ؟
کاراکتر رو خودت ساختی ؟
آره مدلینگ هم با خودمه برای همینه طول کشیده فکر کنم یک 5 ماهی باشه الان دارم روش کار می کنم. از زمان مسابقه بازیسازی فنایی
ممنون آرش جان. البته این مرحله دومه . گیم پلی به مرور در مراحل بعدی قابلیتهای خودشو نشون مید ه و قابلیت های دیگه ای هم داره.it was perfect
فقط گیم پلی خیلی سادست اگه چندتا قابلیت دیگه مثل پپسی من بهش اضافه کنی باحال میشه.
-----------------------------
بازی سه مرحله تو ایران داره و می خوام دو مرحله تو انگلستان - دو مرحله تو ایتالیا - دو مرحله فرانسه و دو مرحله در آمریکا بسازم. دوستان اگه منبعی در مورد طراحی و ساختمانهای این کشورها دارند ممنون می شم.
Last edited by Prince_ of _Persia; 12-11-2010 at 20:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)