اینکه خودش دیکودره!ffshow
CPU که میل خودته، مین هم زیاد اهمیت نداره، کیفیت قطعات الکترونیکیش مهمه. یکی رو بگیر بازش کن، هرچقدر دیدی قطعاتش باکیفیت تره بخر.دوست عزیز لطفا مدل cpu و main رو هم بگید. چرا نسیه راهنمایی میکنید؟
اینکه خودش دیکودره!ffshow
CPU که میل خودته، مین هم زیاد اهمیت نداره، کیفیت قطعات الکترونیکیش مهمه. یکی رو بگیر بازش کن، هرچقدر دیدی قطعاتش باکیفیت تره بخر.دوست عزیز لطفا مدل cpu و main رو هم بگید. چرا نسیه راهنمایی میکنید؟
من ولیعصر رو زیرو رو کردم به جز یکی دوتا مغازه بقیه asrock نداشتن این دوتا هم 890gm-pro نداشتن
مادربورد سازگار با این قطعات ترجیحا از گیگا بگید؟(گرافیک آنبورد و pci-e ساپورت حداکثر 130تومن)
CPU:AMD ATHLON II X4 640 3GHZ
VGA:ONBOARD
RAM:KINGMAX 2GB 1333 CL9
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12
Last edited by s_7_sh; 05-10-2010 at 22:44.
GIGABYTE 880GM-USB3 قیمتش حدوده 145.000 !
gigabyte 880gm-usb3 هستش 160.000تومن!
به نظر شما این مادربورد رو بر دارم بهتره یا یه مادربورد 90 تومنی با یه گرافیک 60-70 تومنی؟
دوستان بی زحمت جواب سوال بالا رو بدید دوتا سوال دیگه هم دارم
cl9 در رم ها چیه؟ یعنی ما هم رم geil 2g 1333 با cl9 داریم هم بدون cl9 ؟
کدوم شرکت ها پاور های خوبی میزنن؟
Cl مخفف Cas Latency هست و یکی از پارامر های مهم در رم به شمار میره ... زمان بین درخواست Cpu و ارسال داده از طرف حافظه تعریفش هست... هر چه قدر هم کم تر باشه این زمان کم تر میشه و بهتره ... مثلا cl7 از cl8 بهتر و البته گرون تره ...در رم ها چیه؟ یعنی ما هم رم geil 2g 1333 با cl9 داریم هم بدون cl9 ؟
Antec - Thermaltake - CoolerMaster - Acbel - Green - ...کدوم شرکت ها پاور های خوبی میزنن؟
برای کاربرد عادی و نیمه حرفه ای Green نسبت به قیمتش عالیه ...توی ایران هم گارانتی خوبی داره ...
Last edited by Erfan.; 07-10-2010 at 11:03. دليل: .
بستگی به کاربردت داره.
مثلا کارت گرافیک یه سری مزیتها داره اما ایا ازش استفاده میکنی.چون مصرف برق سیستم هم بالاتر میره.
قصد بازی ندارم فقط کاری که از گرافیک میکشم تماشای فیلم mkv است
اگر آنبورد جواب کار من رو میده چند مدل از گیگا و ایسوز حداکثر تا 130 بهم معرفی کنید(ساپورت pci-e)
این دوتا cpu کدوم بهتره؟چه تفاوتی در کارایی دارن؟(هم قیمت هستند)
AMD Athlon II X4 635
AMD Phenom II X2 550
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)