تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: خرید سیستم تا 1 میلیون 450 هزار برای کار رندرینگ

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

البته قمت دوستان مال قبله الان شما امروز قیمت کنی یا فردا ممکنه 20-30 تومن فرق داشته باشه.
    با تشکر از راهنماییتون. خودم در جریان گرونی هستم و می خوام تا فردا سیستم پیشنهادی بدم و تا 2 هفته دیگه اگه خدا بخواد ببندمش.
    ال جی خیلی انعطاف نداره پایه اش و مثلا اگر قد بچه کوتاه باشه بشینه رو صندلی بالای مانتیور رو خیلی تار میبینیه
    کارت گرافیک این قیمت خیلی بالاست قرارا نیست بهترین بازی ها با کیفیت اچ دی بازی باشه بهتره یه کار ارزونتر و کمصرف تر و خنک تر بخری .
    من گفتم 2 تا بچه داره اما خیلی هم کوچیک نیستن و کار اصلی سیستم رندر کردنه و در کنارش اجرای بازی ها و غیره و نظر خودم رو gtx460 هست. تا ببینم دوستانت چی پیشنهاد می دن.
    به هر حال توضیه میکنم سراغ ای ام دی نرید چون قرار هست بازی کنید
    این قسمت متوجه نشدم. یعنی سیستم amd برا بازی مناسب نیست؟(من خودم به شخصه 90 درصد سیستم هایی که می بندم amd ی که تو بازی هیچ مشکلی نداشتن که واضحه بیشترین تاثیر تو بازی مربوط به گرافیکه.)
    RAM:Team Group Xtreem Dark 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb)=215
    شما رمی که نوشتی 6 گیگ 1600 هست اما مین p6t در حالت معمول 1333 ساپورت میکنه و در حالت اور 1600 ساپورته منم که گفتم این طرف اور نمی کنه الان کار درست اینه که رم 1333 بگیرم یا ... شما بگید ؟

آخرین سئوالم اینه:
    کارت zotac gtx460 هم همچین قابلیتی داره؟ (كه به FX5XXX سافت مود بشه)
    و قیمت این کارت چنده؟ (قیمت قدیم)
    Last edited by salar_khan; 04-10-2010 at 19:11.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سافت مود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد ای ام دی من خودم 6 هسته ایشو داشتم تو رندر خیلی تفاوت نداره ولی بازی و ویوپورت من خیلی باهاش حال نکردم. ضمنا ای ام دی خیلی بد فروشه بعدا و کلا اذیتت میکه. 930 به هر حال از 1090 بهتره عملکردش و مخصوصا تو بازی . بعدم من رو سیتمی که پیشنهاد دادم گفتم ای ام دی نخر چون گرافیک رو ضعیف تر گرفتم. ولی سیستم دوستمون آقا احسان گرافیک رو قوی تر گرفته.
    اینکه 465 بهتره یا 460 و اینا بر میگرده به کاربرد خودتون.
    من دلیلی نمیبینم که بخواهید از یک کارت بازی توی سافت مود استفاده کنید اونم با قیمت 390 تومن. وقتی کارت رندر PNY - NVIDIA Quadro FX 380 قیمتش 300 تومنه. یا PNY - NVIDIA Quadro FX 580 قیمتش 410 تومنه
    سافت مود برا کسی خوبه که کارت معمولی داره و ارزون و بازی نمیکنه و توی جبر روزگار خریده کارتو و الان میخواد رندر بهتر بگیره.
    __________________________________________________ ______________________________________________
    خیلی مهمه بدونید تا چه حد بازی میکنید من 460 رو هم اگر کاربرد اصلیتون بازی نیست اونم در حد تیم ملی درست نمیدونم. شما هم بازی میکنید و هم رندر و رندر اولویته پس رم و پردازنده مهتره . یه نمه بازی میکنید پس یه کارت مناسب کافیه.
    SAPPHIRE HD 5770 1GB با قیمت 220 از 465 و 460 برا شما معقول تره.
    ین خانم کار 3d max انجام میده و بهم گفته سیستم فعلیش برای هر بار رندر کردن 10 دقیقه ای معطلش می کنه برای همین می خواد این سیستم جدید جمع کنه و سرعت سیستم براش خیلی مهمه.
    من از این جمله میفهمم رم و پردازنده مهم هست و باید سیتو سریع بست برا رندر حالا اگر بچه هاش توی یک ساعت بازی یکی دو بار 2 یا 3 سانیه بازی واسته یا تیک داشته باشه خیلی مهم نیست اونم واسه بازی های خفن. ولی رنرد باید سریع باشه.
    در مورد رم من سیستم اولترا(بابک جان) رو به شما توصیه کردم تا تغییراتی که با توضیحاتتون بعدا دادید. اصلا ربطی به اور نداره. 133 که خیلی کمه خودش حالا میاد جواب میده وقتی سیستم پیشنهاد میده قطعا دلیل داره.
    در مورد رم هم اینو خود باباک خان نوشته بود قبلا هم بحثش بود دقیق متنشو چیدا نکردم ولی رم حالت استاندارد 1333 هست و الان این رم ها اورکلاک شده هستند لازم نیست شما اور کنی. سازنده این کارو کرده.و مشکلی هم نداری
    بازم اگر لازم باشه خودش توضیح بیشتری رو میده

3. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

چون سیستم و خونه هست کیس رو خوشگل تر بگیر مثلا دراگون با قیمت 80 یا مگنوم 2 با قیمت 42
    توجه كنيد كه محدوديت بودجه هست
    پس بهتر هست كه بيخودي روي كيس كه تاثير چنداني روي كارايي سيستم نداره هزينه نكنند و هزينه را براي قسمت هاي اصلي صرف كنند

کارت گرافیک این قیمت خیلی بالاست قرارا نیست بهترین بازی ها با کیفیت اچ دی بازی باشه بهتره یه کار ارزونتر و کمصرف تر و خنک تر بخری .
    توجه كنيد كه كار اصلي سيستم رندر گيري هيت و در كنارش بازي هم با سيستم مي كنند
    پس بهتر هست كه كارت گرافيكي انتخاب كنند كه لاعقل امكان تبديل نرم افزاري به سري FX براشون محفوظ باشه
    كلا 5770 در رندر گيري بصورت نيمه حرفه اي و حرفه اي خيلي خيلي ضعيف عمل مي كنه

به هر حال توضیه میکنم سراغ ای ام دی نرید چون قرار هست بازی کنید مانیتور رو خوب بخرید چون همیشه مصرف میشه با هر سیستمی. کیس زیبا بخرید چون توخونه مصرف داره ولی کارت گرافیک هر چی بخرید نهایت 6 ماه بعد یه بازی میاد که نمیکشه. به نظرم بچه ها گیمیر حرفه ای نیستند در حد فوتبال و این چیزا که کارت از پس کارشون بر میاد.
    case :green Dragon 80 Toman
    اینو به جای مگنوم بخری خیلی زیبا تره و مهمتر اینکه چورت یو اس بی روبرو هست مال مگنوم کناره اگر میز کامپیوترتون کنارش پر هست سراغ مگنوم نرو چون بچه ها بخوان فلش بزنن به سیستم همش باید کسو جا به جا کنن
    هر چي فكر مي كنم با توجه به استفاده اي كه قرار هست از سيستم داشته باشند اين پاراگراف بالا يكم غير منطقي مياد مخصوصا قسمت هاي قرمز رنگ

به نظرتون رم 6 گیگ بردارم بهتر نیست( چون مین 3 کاناله ساپورت نمی کنه اونوقت دوتا رم 3 گیگ پیدا می شه؟)
    خير چون باعث تك كاناله شدن رم و كاهش پهناي باند در ايم پلتفرم و در نتيجه كاهش كارايي سيستم ميشه

چون زیاد خوندم که حرارت و مصرف و قیمت 465 زیاده در عوض 460 قیمت و کارایی و مصرف مناسب تری داره.
    متاسفانه فقط 465 قابليت سافت مود داره و 460 اين قابليت را نداره
    راه ديگه اين هست كه يا 8800 بگيريد و به FX4600 تبديل كنيد يا 8600 بگيريد و به FX1700 تبديل كنيد

به نظرتون این پاور برا این سیستم خیلی زیاد نیست چون طرف اصلا اهل اور کردن نیست.
    به توجه به مصرف 465 خير مناسبه

من خودم w2286l از نزدیک دیدم هم ظاهر قشنگی داره هم کیفیت تصویر خوبی داره چرا شما این مانیتور پیشنهاد نمی کنید و در عوض مانیتور w2253tq چی داره که همه اونو پیشنهاد می دن؟
    براي يك 3D كار حرفه اي هيچ چيز مثل يك مانيتور وسيع نيست
    ضمن اينكه MS246H هم 24 اينچ هست هم فول HD و هم قيمت مناسب 300 تومن داره كه هيچ كدوم از اين قابليت ها در 2286L لحاظ نشده

و قیمت این کارت چنده؟ (قیمت قدیم)
    خير چنين قابليتي نداره و قيمتش هم 280 تومن هست
    من پيشنهاد مي كنم همون 8800 را بگيريد و يا GTX 465

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی کاش سیستم فعلی رو میگفتید چیه شاید بعضی قطعات به درد بخوره

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر چي فكر مي كنم با توجه به استفاده اي كه قرار هست از سيستم داشته باشند اين پاراگراف بالا يكم غير منطقي مياد مخصوصا قسمت هاي قرمز رنگ
    من کیس رو به عنوان آپشن گفتم خوب بالاخره زیبایی هم مهمه چون خانومه و سیستم توی خونه هست. گرین 2005 رو نمیپسندم اصلا کیس بیریختیه. خوب طبیعیه غیر منطقی باشه اینکه رو قیافه هزنیه کنه منطق نداره عشقه . منم گفتم توصیه همون مگنوم 2 هست ولی اگر میتونه بهتره دراگون بگیره زیباتره. دلیل فنی براش ندادم.
    در مورد ای ام دی چون خودم باهاش کار کردم همون مدلی رو که گفتید دارم میگم بهتره سراغش نرن. من فکر کنم تو تمام چارت ها 930 میلیمتری بالاتره از ایم ام دی. مخصوصا تو بازی. ایشون که داره هزینه میکنه یه پیزی بگیره که بعدا تو فروش و ارتقا مشکلات کمتری داشته باشه. الان شما فرض کن 6 هسته ای اینتل بخواد بخره سال دیگه : اگر الان ای ام دی بگیره اون موقع هم برد هم رم (سه کاناله نیست) باید عوض بشه و هم پردازنده که خیلی هم بد فروشه ولی اگر اینتل ببنده فقط یک پردازنده تغییر میکنه و فروشش هم راحت تره.
    توجه كنيد كه كار اصلي سيستم رندر گيري هيت و در كنارش بازي هم با سيستم مي كنند
    پس بهتر هست كه كارت گرافيكي انتخاب كنند كه لاعقل امكان تبديل نرم افزاري به سري FX براشون محفوظ باشه
    كلا 5770 در رندر گيري بصورت نيمه حرفه اي و حرفه اي خيلي خيلي ضعيف عمل مي كنه

در مورد ضعف عملکر کارت گرافیکی هم که گفتم توی رنرد بله چون من فرض کردم اون برا بازی هست فقط رندرم کلا باشه واسه پردازنده. شما 480 هم بندازی تاثیر خاصی نداره تو رندر. مگر اینکه بخوای سافت مود کنی اگر بشه (که خودت استادشی) که اونم برا کسی که هم بازی میکنه هم رندر و داره اقدر هزینه میکنه من صحیح نمیدونم.
    کلا من نظرم اینه به جای کارت گرافیک با قابلیت تبدیل یه کارت بدون قابلیت تبدیل بگیره. و هزینشو توی کیس و مانیتور بزاره.
    بازم نمیدونم ولی به نظرم خیلی منطقی نیست هر دیقیه یک بار ما تغییر مد بدیم. کسی که میخواد بازی کنه حوصله تغییر مد نداره.
    من پيشنهاد مي كنم همون 8800 را بگيريد و يا GTX 465
    منم با 8800 موافقم انجوری هزینه زیادی رو نمیکنه .
    کد:
    Last edited by mg_mahyar; 04-10-2010 at 19:56.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

از شما ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) واقعان ممنونم که بحث ادامه دادید.
    1-الان سری به سایت ایسوس زدم و این مدل هایی که گفتید دیدم و نظرم عوض شد( با مشتریم صحبت می کنم ببینم بین ms246h و ms 228h کدوم مدل انتخاب می کنن( خداییش قشنگن و امکاناتشونم خوبه و قیمت خوبی هم دارن)
    2- من یکم گیج شدم (میدونم که تو کار رندر بیشترین تاثیر مربوط به cpu و رم هست و کارت گرافیک تاثیر چندانی نداره و چون با این سیستم گیم حرفه ای انجام نمی شه به نظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درستر میگه )
    اما می خوام بدونم کارت 465 با تبدیل به سافت مود چقدر تو رندر تاثیر داره؟ و چطور می شه این کارو کرد.
    3- الان من 3تا رم 2 گیگ 1600 بندازم رو مین asus p6t سیستم با فرکانس 1600 کار می کنه؟( در حالی که اور نباشه)
    4- در مورد کیس به نظرم حق با آحسان باشه. و نمی خوام رو کیس هزینه کنم. مگنوم 2 خوبه.
    5- آقا این یعنی چی
    راه ديگه اين هست كه يا 8800 بگيريد و به FX4600 تبديل كنيد يا 8600 بگيريد و به FX1700 تبديل كنيد
    به نظرتون این پاور برا این سیستم خیلی زیاد نیست چون طرف اصلا اهل اور کردن نیست.
    به توجه به مصرف 465 خير مناسبه
    اگه 685A باشه کمه؟
    براي يك 3D كار حرفه اي هيچ چيز مثل يك مانيتور وسيع نيست
    ضمن اينكه MS246H هم 24 اينچ هست هم فول HD و هم قيمت مناسب 300 تومن داره كه هيچ كدوم از اين قابليت ها در 2286L لحاظ نشده
    شدید قانع شدم احسان جان
    به نظرتون این سیستم خوبه:
    main: asus p6t se
    cpu:i7 930
    ram:Team Group Xtreem Dark 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb) اگه گیر بیاد
    vga:sapphire 5770 1gb
    hdd:seagate 2*500gb 7200 rpm
    display: asus باید طرف انتخاب کنه
    power: green 535a
    dvd w: pionieer 24x
    case: magnum2
    اگه مشکل داره اصلاح کنید.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اما می خوام بدونم کارت 465 با تبدیل به سافت مود چقدر تو رندر تاثیر داره؟ و چطور می شه این کارو کرد.
    دقيق كه نميشه گفت ولي 8800GTS با تبديل به FX4600 بسته به نرم افزاري كه در اون كار ميشه مثلا در مكس تا حدود 200% و در اتودسك و مايا تا حدود 40-60% افزايش كارايي بدست مياد پس 465 افزايش كارايي بيشتري ميده

3- الان من 3تا رم 2 گیگ 1600 بندازم رو مین asus p6t سیستم با فرکانس 1600 کار می کنه؟( در حالی که اور نباشه)
    خير بصورت پايه در فركانس 1066 كار خواهند كرد كه بايد بصورت دستي فركانس رمها را روي 1600 قرار بدي

5- آقا این یعنی چی
    به نظرم يكسري به تاپيك زير بزن :

کد:
    به نظرتون این سیستم خوبه:
    main: asus p6t se
    cpu:i7 930
    ram:Team Group Xtreem Dark 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb) اگه گیر بیاد
    vga:sapphire 5770 1gb
    hdd:seagate 2*500gb 7200 rpm
    display: asus باید طرف انتخاب کنه
    power: green 535a
    dvd w: pionieer 24x
    case: magnum2
    اگه مشکل داره اصلاح کنید.
    بجز مادربردش ساير قسمت ها ايرادي نداره
    راستش اين سري P6T كلا باياسش از اول ايراد داشت و متاسفانه هنوز هم كه هنوزه با آپديت باياس مشكلش كامل مرتفع نشده و هنوز دماي پردازنده در اين سري بالاست
    من توصيه مي كنم كه مادربرد را DFI LP JR X58 T3H6 با قيمت 160 تومن بگيريد كه امكاناتش از مدل پيشنهادي خودتون بيشتره و تازه قيمتشم خيلي جالبتر هست
    در مورد كارت گرافيك من توصيه مي كنم يا جيفورس 8800 بگيريد و به FX4600 تبديل كنيد يا جيفورس 8600 بگيريد و به FX1700 تبديلش كنيد

ساير قسمتهاي سيستم هم ايرادي از نظر من نداره
    Last edited by ess_1362; 04-10-2010 at 21:36.

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برد میتونی اینم بخری INTEL - DX58SO
    قیمتم 300 هست
    کد:
    چاور به نظرم گرین خوبه ولی موقع خرید ممونکس 540 واتم قیمت کن فرقی ندارن خیلی هر کدوم به قیمت بود بخر.

12. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

من توصيه مي كنم كه مادربرد را DFI LP JR X58 T3H6 با قيمت 160 تومن بگيريد
    برد میتونی اینم بخری INTEL - DX58SO
    اون جایی که خرید می کنم این دو مدل نداره دیگه چی پیشنهاد می دید تا 270
    در باره ASUS مانیتور تحقیق کردم می گن زاویه دید کمی داره. درسته ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زاویه دیدش خوبه
    ولی اگر شک داری بارو ببین ین بازار رضا و ایران یه پاساژه پارسیان از هر زاویه دوست داری نگاه کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •