سافت مود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد ای ام دی من خودم 6 هسته ایشو داشتم تو رندر خیلی تفاوت نداره ولی بازی و ویوپورت من خیلی باهاش حال نکردم. ضمنا ای ام دی خیلی بد فروشه بعدا و کلا اذیتت میکه. 930 به هر حال از 1090 بهتره عملکردش و مخصوصا تو بازی . بعدم من رو سیتمی که پیشنهاد دادم گفتم ای ام دی نخر چون گرافیک رو ضعیف تر گرفتم. ولی سیستم دوستمون آقا احسان گرافیک رو قوی تر گرفته.
اینکه 465 بهتره یا 460 و اینا بر میگرده به کاربرد خودتون.
من دلیلی نمیبینم که بخواهید از یک کارت بازی توی سافت مود استفاده کنید اونم با قیمت 390 تومن. وقتی کارت رندر PNY - NVIDIA Quadro FX 380 قیمتش 300 تومنه. یا PNY - NVIDIA Quadro FX 580 قیمتش 410 تومنه
سافت مود برا کسی خوبه که کارت معمولی داره و ارزون و بازی نمیکنه و توی جبر روزگار خریده کارتو و الان میخواد رندر بهتر بگیره.
__________________________________________________ ______________________________________________
خیلی مهمه بدونید تا چه حد بازی میکنید من 460 رو هم اگر کاربرد اصلیتون بازی نیست اونم در حد تیم ملی درست نمیدونم. شما هم بازی میکنید و هم رندر و رندر اولویته پس رم و پردازنده مهتره . یه نمه بازی میکنید پس یه کارت مناسب کافیه.
SAPPHIRE HD 5770 1GB با قیمت 220 از 465 و 460 برا شما معقول تره.
ین خانم کار 3d max انجام میده و بهم گفته سیستم فعلیش برای هر بار رندر کردن 10 دقیقه ای معطلش می کنه برای همین می خواد این سیستم جدید جمع کنه و سرعت سیستم براش خیلی مهمه.
من از این جمله میفهمم رم و پردازنده مهم هست و باید سیتو سریع بست برا رندر حالا اگر بچه هاش توی یک ساعت بازی یکی دو بار 2 یا 3 سانیه بازی واسته یا تیک داشته باشه خیلی مهم نیست اونم واسه بازی های خفن. ولی رنرد باید سریع باشه.
در مورد رم من سیستم اولترا(بابک جان) رو به شما توصیه کردم تا تغییراتی که با توضیحاتتون بعدا دادید. اصلا ربطی به اور نداره. 133 که خیلی کمه خودش حالا میاد جواب میده وقتی سیستم پیشنهاد میده قطعا دلیل داره.
در مورد رم هم اینو خود باباک خان نوشته بود قبلا هم بحثش بود دقیق متنشو چیدا نکردم ولی رم حالت استاندارد 1333 هست و الان این رم ها اورکلاک شده هستند لازم نیست شما اور کنی. سازنده این کارو کرده.و مشکلی هم نداری
بازم اگر لازم باشه خودش توضیح بیشتری رو میده