دقیقا
ملت وشرکت ها شدن مثل یه معتاد که چشم به راه نگارش دیگه ویندوز هستند از طرف ماکروسافت
فردا بعد از عرضه وین موب 7 ماکروسافت میاد میگه
وین موب 7 نسخه 32 بیتی
بعد نسخه 64 بیتی
بعد نسخه 128 بیتی
والی آخر
دقیقا
ملت وشرکت ها شدن مثل یه معتاد که چشم به راه نگارش دیگه ویندوز هستند از طرف ماکروسافت
فردا بعد از عرضه وین موب 7 ماکروسافت میاد میگه
وین موب 7 نسخه 32 بیتی
بعد نسخه 64 بیتی
بعد نسخه 128 بیتی
والی آخر
متشکرم از دوستان خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا سوال دارم
1-کيفيت فيلم برداري WVGA بیشتره یا VGA
2- گوشی HTC HD2 حداکثر تاچه حجم مموری روساپورت میکنه ؟ 32 گیگ روساپرت میکنه هنگ منگ توخوندنش نیست ؟
Last edited by safa125; 04-10-2010 at 00:36.
سلام به کاربر جدید وامیدوارم فعالیت خوبی داشته باشی
من تا الان فکرمیکردم من جزو کاربرای جدیدم ولی میبینم ماشالا از ما جوونتر هم پیدا میشه
milestone-droidخدایش گوشی خوبیه ولی من به چند دلیل زیر برای گرفتنش طالب نیستم
لطفا اگه دلایلم منطقی نیست اعلام کنید
1- سی پی یو پایین
2-سيستم عامل Android v2
3-عدم داشتن ويرايشگر آفيس
1. اورکلاک میشه
2. به زودی آپدیت 2.2 هم میاد
3. با نرمافزارهای 3rd party میشه این قابلیت رو اضافه کرد
تو خرید موتورولا شک نکنید، اگه کیبورد QWERTY براتون زیاد اهمیتی نداره از Motorola XT720 به هیچوجه غافل نشید، فلاش زنون، CPU قویتر و خروجی Mini HDMI و دوربین 8mp
Last edited by huti_421; 04-10-2010 at 01:41.
VGA بهتره
32گيگابايت/ فکرکنم
Last edited by maziarzar; 04-10-2010 at 11:10.
با نظر ناظر انجمن عزیز موافقم
اگه حاضری 100 تومان بیشتر بدی XT720 بهتر از milestone-droid هستش
lمن یه پیشنهاد دیگه هم دارم که امیدوارم بهش نگاه کنی و همینجوری نگی نه
samsung s8500 wave
قیافش شاید به نظر بعضیا خوب نباشه ولی من خوشم میاد ازش
قیمتش با گارانتی پارس مایکروتل 450 هست که بدون گارانتی شاید بیاد رو 400 420
cpu 1 ghz hummingbird
ram 512 mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SGX 540 graphics engine
HD recording (1280x720)at 30fps
screen 3.3" 800x480 @ 283ppi (0.38 Megapixels) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Matrix) 24-bit display
و...
سیستم عاملش bada هست که ترکیبی از Touch-wiz و Android هست
روز به روز داره قویتر میشه
سامسونگ همین چند روزه 3 تا گوشی دیگه با Bada OS معرفی کرده یعنی مطمئن باش اون بلایی که سر nokia n900 افتاد برای این پیش نمیاد...
متشکرم از توضیحات عالی که دادین
سوالی که برام مطرح شد اینه که گوشیهایی که cpu 1 گیگ دارند مثل hd2 آیا اورکلاک نمیشن؟
آخه hd2 سی پی یوش 1 گیگه
ولی
Motorola XT720 سی پی یوش 720 مگاهرتزه که اگه اور بشه تازه به سی پی یوی hd2 میرسه
از دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متشکرم
فوق العاده گوشی خوبیه مخصوصا سی پی یو وکیفیت عکاس وفیلم برداریش
.
.
.
.
ناراحت نشی ها
1-ولی چون من سیستم عامل bada رو تازه شنیدم فکر میکنم هنوز راه براش خیلی مونده تا در حد سیمبیان و وین موب بشه
2- سامسونگ اگه یکم کیفیت محصولاتش روبیشتر کنه (مخصوصا جنس بدنه ومتعلقات خدایش جزو بهترین تولید کنندگان گوشی میشه)
![]()
اختیار داری safa125 عزیز چرا ناراحت بشم
انتخابات الان کدوماست؟
امیدوارم که گوشی خوبی بگیری که لذت ببری ازش
اگه بازم انتخابای دیگه ای مد نظرت هست بگو خوشحال میشم با کمک بقیه دوستان بتونیم تا حدودی راهنمایی کنیم...
باز هم از همتون تشکر میکنم
حتما با خودتون میگید من چقدر گیر میدم به این گوشی ها ونظرات شما آخه واقعا میخوام هزینه سنگینی برای خرید بدم که بعدا پشیمون نشم که شبیه این یارو میشم
چندتا سوال دیگه هم داشتم
قیمت گوشی های
HTC HD2
desire
Samsung S8500 Wave
MILESTONE XT720
Samsung I9000 Galaxy
بدون گارانتی وبا گارانتی اصلی وتاریخی که قیمت دارین چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)