ببینم تو روز چقدر بازی میکنی؟
چی بازی میکنی؟
ببینم تو روز چقدر بازی میکنی؟
چی بازی میکنی؟
من موقعی که کنکور داشتم شبی ۳-۴ بار از خواب میپریدم.. شده بود عین جهنم... رفتم هرشب شربت با گلاب خوردم خوب شدم![]()
به نظرم باید تکنیک های تو خوابی را یاد بگیری ...
البته هر کسی براش یه جوره...
مثلا قبلا که خواب های ترسناک میدیدم توی خواب چشام را میبستم ...
یا مثلا دیگه توی خواب میفهمیدم که این خوابه و واقعیت نداره و دهن خوابم را سرویس میکردم(این خیلی حال میده)
چیزهایی هم که بچه ها گفتند انجام بده (ذکر و آرامش و ...)
اونشو گه شما تو خواب 90 درجه میچرخی نمیدونم وای بهترین حالت خاب همون رو به قبله یا همون رو به جنوب هست در واقع در جهت قطبهای مغناطیسی زمینفكر نكنم اين عملي باشه !
فرض ميكنيم من رو به در خوابيدم ... صبح كه بيدار ميشم ميبينم رو به ميز كامپيوتر خوابيدم ! يعني 90 درجه چرخيدم !!
شرق و غرب رو گفتي يه سوالي برام پيش اومد ... اگه به سمت قبله بخوابي اشكالي داره ؟
آخه فكر كنم دقيقا اين مشكل از وقتي پيش اومده برام كه رو به قبله دارم ميخوابم !
خوب بخوابی
واقعا؟؟؟آخه تخت من رو به در اتاقه. من همیشه خواب میبینم و وقتی بیدار میشم احساس شادابی نمیکنم و کسل هستم همیشه...
البته من دلایل دیگر (استرس و ...) رو هم دارم. اما میخواستم ببینم این قضیه رو به در بودن واقعیه؟؟
اون وقت منظورتون دقیقا چیه؟ یعنی پاهامون باید رو به در باشه؟ یا فرقی نمیکنه.
ُلام به دوستان
من چیکار کنم که خواب ببینم چه خوب چه بد !!
2 اندی ساله که خوابی چیزی ندیدم![]()
تجربه ی من ثابت کرده که قبل از خواب به هر چیزی فکر کنی در اون مورد خواب میبینی ...
ولی مدتها پیش در مطلبی علمی خوندم که ما خوابهای زیادی می بینیم اما مقدار کمی از اونها رو به یاد میاریم. در واقع احتمالا شما هم خوابهای زیادی می بینید اما طوری نیستند که بعد از بیداری تو یادتون بمونن.
جالب اینجاست که من هم چند سال پیش زمانی همینطور شده بودم و مدتها بود خواب نمیدیدم.
البته بنظر من کلا خواب چیز پیچیده ای هست و اشخاص متخصص باید در باره ش نظر بدن.
من فکر میکنم خوابها مختلفند و اینی که گفتی در مورد خودت درسته. در مورد دیگران ممکنه صدق نکنه.
Last edited by Nocturne; 14-01-2011 at 03:26.
دوست خوبم ... علم ثابت کرده که خواب ها از افکار روزانه سرچشمه میگیرن ...من فکر میکنم خوابها مختلفند و اینی که گفتی در مورد خودت درسته. در مورد دیگران ممکنه صدق نکنه.
کاشف پنی سیلین ، پنی سیلین رو در خواب کشف کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)