تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: خوبتر از خوب چالشی برای انتخاب یک برندازکارت گرافیک GTX460

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

Palit GTX 460 Sonic Running
    که ازسیستم شماست چطوره نسبت به دو برند evgaوzotac
    این همون مدل Palit Sonic هست که فنش رو برداشتم و یه فن Delta مدل AFB0712VHD بهش انداختم که صداش خیلی زیاده ولی مقدار باددهیش (CFM) از فنهای کیس هم بالاتره (+50) واسه همین راحت اورکلاک میکنم:

الان خود Palit تو سری Sonic Platinum همین کارت رو تا 800 اور کرده دماش حدود 71

من همین کارت رو تا 845 اور کردم دماش بالای 65 نمیره.

و این تفاوتم بخاطر صدای زیادشه که چون من HeadSet دارم واسم مهم نیست.

اینم یه لینک واسه انواع برندهای 460 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل چون نمیخواید زیاد اور کنید یا EVGA بگیرید یا Zotac :

اولی گرونتره ولی کیفیتش بالاتره
    دومی ارزونتره - به نظرم گارانتیش بهتره - دمای کیس رو هم افزایش نمیده

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

اگه بیشتر کیفیت برد برای شما مهمه همون EVGA بگیر و توی کیفیتش شک نکن!!

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابتدا با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت شما
    من یک برند درست حسابی می خوام‎ ‎از کارت گرافیک GTX460 که مشخصات ذیل رو به همراه داشته باشه
    1‏_قدرت بالا
    2‏_دمای مناسب به هنگام پردازش سنگین
    3‏_قابلیت اجرای بازیهای نسل بعد

من چند برند رو معرفی می کنم و از شما درخواست دارم که در موردشون بحث کنید و پیشنهاد شما خرید کدوم برند به نفع بنده است‏
    1_Zotac
    2_Evga
    3_Palit Super Sonic
    ایا برندهای بهتر و برتر ازاین برندهایی که معرف حضورشما هستند وجود داره ممنون میشم نام ببرید
    xfx جزء بهترینهای خودشه که گیر اوردنش مشکله
    شما سه برند رو اسم بردید که zotac و evga کیفیت بالا و مطلوبی دارن

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

این همون مدل Palit Sonic هست که فنش رو برداشتم و یه فن Delta مدل AFB0712VHD بهش انداختم که صداش خیلی زیاده ولی مقدار باددهیش (CFM) از فنهای کیس هم بالاتره (+50) واسه همین راحت اورکلاک میکنم:

الان خود Palit تو سری Sonic Platinum همین کارت رو تا 800 اور کرده دماش حدود 71

من همین کارت رو تا 845 اور کردم دماش بالای 65 نمیره.

و این تفاوتم بخاطر صدای زیادشه که چون من HeadSet دارم واسم مهم نیست.

اینم یه لینک واسه انواع برندهای 460 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل چون نمیخواید زیاد اور کنید یا EVGA بگیرید یا Zotac :

اولی گرونتره ولی کیفیتش بالاتره
    دومی ارزونتره - به نظرم گارانتیش بهتره - دمای کیس رو هم افزایش نمیده
    دوست عزیز میخوام بدونم اگه evga ‎رو اور کنم دماش اخرش چنده خوب جواب میده درضمن دماش رو هم بدون اور کردن اون هم هنگام بازی میخواستم درضمن خنک کنندگی کدوم برند بهتر از همه است واین evga‏ بین اونا تو رتبه چندم جا میگیره ?
    اگه اولویت بندی بکنیم به ترتیب اولویت با کدوم برنده? (ازنظر قدرت ,سرعت ,کارایی,خنک کنندگی خوب ,دمای خوب ,اور کرد خوب ودمای عالی هنگام اور)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

دوست عزیز میخوام بدونم اگه evga ‎رو اور کنم دماش اخرش چنده خوب جواب میده درضمن دماش رو هم بدون اور کردن اون هم هنگام بازی میخواستم درضمن خنک کنندگی کدوم برند بهتر از همه است واین evga‏ بین اونا تو رتبه چندم جا میگیره ?
    اگه اولویت بندی بکنیم به ترتیب اولویت با کدوم برنده? (ازنظر قدرت ,سرعت ,کارایی,خنک کنندگی خوب ,دمای خوب ,اور کرد خوب ودمای عالی هنگام اور)
    این از همون سایتی که گذاشتم :

OverClocked
    This sample Overclocked Core Clock:851MHz Core Clock: 675MHz Core Clock: 851MHz Shader Clock: 1702MHz Shader Clock:1350MHz Shader Clock: 1702MHz Memory Clock: 4298MHz Memory Clock: 3600MHz Memory Clock: 4298MHz Now we left fan RPM control at default in all circumstances. The card remains a tad noisy, temps remain under 60 degrees C (!) and we reached a splendid overclock, guaranteeing much better results.

البته این نوع 768 مگ بود و 1GB دماش از این بالاتر میره
    همچنین تو بازی COD:MW دما گرفته بود که مطمئنا فشار کافی رو کارت نیاورده و اگه تو بازیهای سنگین تر اجرا بشه دمای بالاتری پیدا میکنه.

ولی در کل فکر نکنم بالاتر از 75 بره . ولی همونطور که مشاهده میکنید خیلی خوب Over شده .
    به نظر من هم اگه میخواید اور کنید اصلا طرف Zotac نرید . چون خیلی داغ میکنه (تو همین قسمت Zotac مدل 1GB رو به 831 رسوند و دماش حدود 80 شد ! )

تو خنک کنندگی همون مدل MSI Cyclone از همه قویتر کار کرده ولی خوب ایران گیر نمیاد
    بعدش هم مدل Gigabyte OC هست که باز فکر نکنم اینجا گیر بیاد
    بعد اینها هم Galaxy , EVGA تو یه سطحن ولی Galaxy از قبل اور شدست و قیمتش بالاتره و صدای کمتری داره (فن قابل جدا شدن هم داره )

Palit Sonic Platium هم که باز فکر نکنم پیدا بشه

در کل پیشنهاد من به شما با توجه به اینکه علاقه به اورکلاک هم دارید همون EVGA هست

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه چیزی دوستان الان تو بازار رضا تهران پر از کارتای سری 400 جیفورس با برند PNY هستش که superoverclock و overclock هم داره نسبتا کارتای خشگلی هم هستن . من از یکی از فروشنده ها پرسیدم قضیه اینا چیه؟! گفت PNY یکی از بزرگترین شرکتای تولید کننده کارتای quadro هستش و الانم داره 400 رو میزنه و کارش حرف نداره .

نظر شما چیه؟ بدرد میخوره بگیریم این کارتارو؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

یه چیزی دوستان الان تو بازار رضا تهران پر از کارتای سری 400 جیفورس با برند PNY هستش که superoverclock و overclock هم داره نسبتا کارتای خشگلی هم هستن . من از یکی از فروشنده ها پرسیدم قضیه اینا چیه؟! گفت PNY یکی از بزرگترین شرکتای تولید کننده کارتای quadro هستش و الانم داره 400 رو میزنه و کارش حرف نداره .

PNY برند معتبر و خوبی هست و معمولا کارتهای خوبی میزنه
    و به نظر من اگه قیمتهاش خوب باشه،گزینه خوبی هست
    Last edited by Ultra_Black; 01-10-2010 at 21:08.

8. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

PNY شرکتی هست که تو زمینه ساخت کارتهای فلش مموری(flash memory cards) ،کابلهای hdmi، هاردهای ssd و الان هم کارتهای گرافیک پیشرفتهای قابل ملاحظه ای کرده
    خرید محصولاتش که درجه کیفی بالایی دارن توصیه میشه...

10. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

اینطور که معلومه evga ‎460 خیلی خوبه .
    تو شهر ما که از اینجورگرافیک ها گیر نمیاد من بیشتر قطعاتم رو از طریق اینترنت میخرم دوستان اگه میشه یه چند تا سایت خوب معرفی کنید که این گرافیک داخلشون موجود باشه سایت معتبری باشه ها .
    تو رایانه صبا هم که چیزی به اسم 460 وجود نداشت.
    از راهنمای همه ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم
    برای من صدای فن و داغ شدن داخل کیس خیلی مهم است.
    از برند evga دومدل وجود دارد. یکی که رفرنس خود nvidia است و یک فن پره ای معمولی در وسط کارت دارد. دومی یک فن بصورت توربینی در انتهای کارت دارد که تمام هوا را به بیرون کیس منتقل می کند.
    می خواستم بدانم این فنهای توربینی صداشون چطوره ؟ کدوم کم صداتره ؟ آیا مدل اولی می تواند قسمتی از هوای گرم را به خارج کیس براند؟
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •